Comentarii pe articolul STK Financial il acuza pe Petru Prunea de manipularea pietei


Stk -buna treaba

Popa la 5 August 2008, ora 09:10
Stk -buna treaba
Foarte bine ati procedat. Prea isi facea de cap domnul Prunea si de cele mai multe ori a sarit coarda. Este inadmisibil sa faci astfel de afirmatii mai ales ca in cateva zile unitatile de fond vor intra la tranzactionare. Sigur sunt niste interese la mijloc de vreme ce atacati fara scrupule d-le Prunea. Rusine.
Mihais la 5 August 2008, ora 21:57
Salut,
Nu prea inteleg de ce ar trebui sa-i fie rusine domnului Prunea? Informatiile pe care le-a comunicat prin presa mi se par esentiale pentru a lua in cunostinta de cauza o decizie de investire intr-un astfel de fond. Replica primita de domnul Prunea din partea sefului fondului STK mi s-a parut jalnica prin faptul ca in afara de al acuza de manipulare, rea intentie, calomnie, etc. nu a demontat absolut deloc acuzatiile aduse. Si atunci pe cine sa crezi intr-o astfel de disputa? Pe cel care argumenteaza logic si cu date certe sau pe cel care raspunde vag, la modul general fara sa atinga absolut deloc fondul argumentelor prezentate impotriva-i?
Nu cred ca domnul Prunea este un sfant, dar scuza-ma, argumentele prezentate sunt logice, prezinta fapte cu date si cifre care pot fi verificate. Ca are si un interes ascuns asta nu ma intereseaza atata timp cat informatiile prezentate ma ajuta sa nu iau o teapa de tip FNI. Nu crezi ca am dreptate?
Ovi la 9 August 2008, ora 00:04
Daca dl. Prunea nu are dreptate iar dl. Pascu vrea sa ne demonstreze ca este corect si nu are nimic de ascuns, atunci sa aiba curaj sa il actioneze in judecata pe dl. Prunea. Pentru binele bursei si al investitorilor de la bursa. Daca nu il actioneaza in judecata inseamna ca totusi exista ceva adevar in declaratiile domnului Prunea.

  Inapoi la articolul STK Financial il acuza pe Petru Prunea de manipularea pietei

Setari Cookie-uri