Comentarii pe articolul Problema parcarilor din centrul Bucurestiului ar putea fi rezolvata pana la sfarsitul lui 2009


Spre asta se tinde

Sebanu la 5 August 2008, ora 14:59
Spre asta se tinde
Eu prefer asa decat pe cei de la dalli care nu fac altceva decat sa perceapa niste taxe in schimbul a nimic; cred ca era normal sa amenajeze si ei ceva pentru a percepe acele taxe; dar ei nu au facut nimic. Ceea ce au facut cei de la Dalli pana acum poate face toata lumea (care are niste rude, cunostinte sus puse sau bani pentru spaga). Cu cat concurenta in acest domeniu creste cu atat va fi mai bine pentru noi, utilizatorii acestor parcari, si sper ca in timp, vor dispare din peisajul autohton acei parveniti posesori de X5, Cayenne sau alte masini scumpe care nu platestesc parcarea pentru ca li se cuvine. Sau parcarile administrate de nu stiu ce smenari care te ameninta sau iti zgarie masina daca nu ii platesti o anumita suma de bani (de ex. parcarea de langa Ministerul Sanatatii).
Eu cred ca e un inceput in domeniul asta al administrarii de parcari, si e bine ca acest monopol abuziv detinut pana in prezent de Dalli a fost spart.
la 23 Februarie 2009, ora 17:55
Cred ca ceea ce vrea sa faca Parking experts e un lucru excelent!
Daca-l face !!
Si-l va face daca va da spaga unde trebuie sau va cumpara terenuri,va construi blocuri pt parcarea masinilor si-si va plati angajatii,ca sa nu-i fure!
DAR SI EI VA TREBUI SA NU FURE ANGAJATII !
UN OM CARE-I CUNOASTE !
andrei

  Inapoi la articolul Problema parcarilor din centrul Bucurestiului ar putea fi rezolvata pana la sfarsitul lui 2009

Setari Cookie-uri