Comentarii pe articolul Carrefour Expresss a ajuns la a zecea unitate


Degeaba

Laurentia Moldoveanu la 7 August 2008, ora 09:42
Degeaba
Ei bine, degeaba se tot deschid atat de multe super-marketing-uri facandu-se reclama pentru a se ridica standardul de nevoi pe care il are cetateanul dar, pe de alta parte, forta de munca se diminueaza; si spun asta pentru ca vreau sa dovedesc ca pe zi ce trece scade interesul tinerilor de a lucra in asemenea unitati tocmai prin faptul ca salariile sunt destul de mici, programul obligat "full options"; da, da fara sa iti dai acordul, amintind acum de situatia din Braila unde s-a deschis o asemeanea unitate si din 2000 de posibili angajati au ramas nu mai mult de 900-1000 si nici cei ramasi posibil sa nu ramana. De ce oare? Dar de ce ma mai intreb! Cand stiu unde traiesc !
Si de ce sa ma mai framant cand parlamentarii nostri vor sa aiba parte de un "aer cat mai purificat" in parlament caci saracii nu pot respira; e prea mult "smog" varsat din "porii" domniilor lor.
Maria Muraru la 7 August 2008, ora 12:57
Nu forta de munca se diminueaza, ci aportul pietei muncii in sectorul romanesc. Este oricum foarte bine ca se deschid super-marketuri in Romania, astfel oferta creste, ceea ce poate duce si la scaderea pretului unitar si a nivelului de trai si eventual al satisfactiei consumatorului. Cat despre tinerii care lucreaza full-time este tipic romanesc sa ne asteptam la un salariu enorm inca din prima zi de munca, chit ca experienta e minima sau chiar inexistenta.

  Inapoi la articolul Carrefour Expresss a ajuns la a zecea unitate

Setari Cookie-uri