Comentarii pe articolul Ce masini conduc sefii companiilor auto din Romania


Un articol stupid

Peter Sragher la 8 August 2008, ora 17:22
Un articol stupid
N-am vazut un articol mai stupid in acest foarte bun site economic. Pai, ce sa conduca sefii companiilor de automobile decat propriile lor marci? Ar fi de poveste ca un sef de la Audi sa conduca un Mercedes Benz. Nu au aflat nimic nou. Ah! doar ca s-a mai facut o prezentare pe gratis a unor marci de masina, cu ocazia asta. Peter Sragher.
la 9 August 2008, ora 23:58
OK, o iau, pot sa o primesc si gratuit fara sa o pot vinde ulterior; si ce sa fac cu ea ? O pazesc de golani si hoti ? La pensia mea nu pot sa fac un plin pe jumatate la asa bolid. Bine zicea cineva "reclama pe gratis". E buna si Dacia mea din '84 doar ca papa cam multa benzina.
Bogdan Moscu la 10 August 2008, ora 01:14
Aproape complet de acord cu comentariul. Singura naivitate: prezentarea nu e gratis.
Anghel la 11 August 2008, ora 09:56
Ai o gandire limitata Peter Sragher. Depinde cum privesti, poate ca si viata ta e stupida si atunci orice in jurul tau e stupid. Tipul de la Ford putea sa conduca Mondeo, nu Focus. Macar vezi ce are fiecare marca mai bun ca modele. Oamenii astia le-au testat pe toate.
Peter Sragher la 4 Noiembrie 2008, ora 07:35
pentru anghel

acest sliver in ceea ce face un director important este la fel de neinteresant pentru mine, asa zis anghel, care n-ai curajul sa-ti spui numele intreg. si ce daca el conduce un mondeo sau un focus. il face director mai bun. ii creste randamentul. are libidoul mai ridicat, sefia mai in sange, asa zis anghel.

  Inapoi la articolul Ce masini conduc sefii companiilor auto din Romania

Setari Cookie-uri