Comentarii pe articolul Salariul minim in 2008 va fi de 500 de lei


Salariul minim

Coca Cudrud-Ibor la 13 Noiembrie 2007, ora 12:15
Salariul minim
Este o mare mizerie ce se-intimpla in tara asta. Am crezut ca un guvern liberal o sa aiba suficient curaj sa mareasca salariul minim pe economie la cosul zilnic estimat de 640 lei, dar se pare ca au ales sa-si protejeze afacerile impreuna cu ceilalti membri ai guvernului,acesta fiind probabil si unul din motivele pentru care nu au cazut in urma
motiunilor. In conditiile in care in tara , in buget erau suficienti bani pentru acordarea acestui salariu minim de 640 lei, motivele invocate de actualul ministru al muncii Paul Pacuraru , care este implicat in afaceri, sunt puerile. Asa cum ne-am obisnuit si Sindicatele au dat impresia unei "lupte " astfel incit sa ne creeze impresia ca ei sunt forma de care avem nevoie pentru a ne fi asigurate dreptul la o salarizare decenta, dar nu e decit un mod de a se imbogati un numar mic de persoane pe spatele tuturor celor care muncesc si sunt platitori de taxe si impozite in Romania.
Guvernul anterior cu ajutorul Codului Muncii , si-a asigurat cum s-ar zice "spatele " oferind sindicatelor masura legislativa de face "circ" pe banii salariatilor ,pentru ca de la ROMA, am invatat si noi sa dam paine si circ , si daca painea nu-i suficienta , atunci circul sa fie mare.
Circ am avut, acum sa ne descurcam singuri sa facem rost de paine , pentru ca munca noastra nu este suficienta.

  Inapoi la articolul Salariul minim in 2008 va fi de 500 de lei

Setari Cookie-uri