Comentarii pe articolul Angajatii Nuclearelectrica si Romatsa iau prime de concediu de 1.000 de euro


Primele de la Nuclearelectrica si Romatsa

Anamaria la 11 August 2008, ora 12:00
Primele de la Nuclearelectrica si Romatsa
Ati uitat sa specificati ca putini angajati de la Romatsa sau Nuclearelectrica mai apuca varsta pensionarii. De aceea se si primesc aceste prime mari sau pensii mari. Nu cred ca e vreun paradis sa suferi de diverse boli cronice degenerative si sa mori la 60 de ani datorita stresului sau iradierii.
Gabriel Crivat la 11 August 2008, ora 12:52
La ce salarii au nu cred ca se mai justificau acele prime de concedii. Din banii economisiti s-ar putea imbunatatii conditiile de munca, sa apuce si "saracii" varsta pensionarii.
Gogu la 1 Ianuarie 2009, ora 18:07
Adevarul este ca au niste conditii de lucru foarte rele cei de la Romatsa.... da, este adevarat ca sunt iradiati, dar si armata, politia, SRI-ul sunt in aceeasi situatie... la ei, sporul de iradiere este de cca. 150 lei/ luna si au dreptul la concediu suplimentar de pana la 6 zile pe an. Mi se pare absolut normal ca un sofer la Romatsa, care este supus in trafic la niste iradieri puternice sa ia un salariu de 5000 lei net ( fara ore suplimentare), iar un magistrat cu vechime 4000 lei. E normal ca o femeie de serviciu sa ia 3000 lei, o secretara sa ia 5-6000 lei, in timp ce un ofiter de informatii ( SRI) sa aiba un salariu de 2300 lei. Sper ca premierul Boc sa mentina o limita salariala pentru angajatii Romatsa pentru ca in cca. 4-5 ani s-ar putea sa ii prinda din urma pe soferii de acoilo si celelalte categorii de cetateni muncitori ai Romaniei, carora, din pacate, le-a placut scoala, gen doctori, ingineri, economisti, samd.
In ceea ce priveste un nr. restrans de angajati ai Romatsa, ma refer la controlorii de trafic, este normal sa ia salarii in concordanta cu pregatirea, stress-ul si riscul profesiei lor, insa personalul auxiliar, gen secretare, soferi, trepadusi de prin birouri, nu merita salarii disproportionate in raport cu pregatirea lor submediocra.
Un Nimeni la 26 Aprilie 2009, ora 22:22
atata timp cat banii nu se iau de la stat si nu ii platiti voi din banii vostri ce va intereseaza? daca aveti de comentat atat incercati si dati testul sa deveniti controlor de trafic aerian.

  Inapoi la articolul Angajatii Nuclearelectrica si Romatsa iau prime de concediu de 1.000 de euro