Comentarii pe articolul Top 7 cele mai bune MBA-uri din Romania


Top MBA-uri e dubios

Gabriel Alexe la 13 Noiembrie 2007, ora 13:46
Top MBA-uri e dubios
ASEBUSS si Romano-Canadian, in acest top fiind pe locurile 1 si 2, sunt programe dezastruoase. Am colegi de serviciu care le urmeaza, am vazut materialele de curs, traineri de la ASE, jalnic... Nu exista o coerenta intre module, intre materialele de curs. Fiecare trainer si le-a alcatuit dupa bunul plac. Evitati cele doua scoli. Cel ce scrie aceste randuri urmeaza la OUBS ultimul modul. E scump, dar merita.
Cristian Mogodici la 13 Noiembrie 2007, ora 14:30
Esti total subiectiv. Urmez programul Romano-Canadian si este foarte ok. Ce legatura ar trebui sa fie intre materialele de curs alta decat ca prezinta diversele fatete ale unui business.
Totusi pe ce baza s-a facut acest TOP? Cum s-au punctat programele? Care sunt punctele obtinute de fiecare program?
Sebastian-Stelian Andreica-Navruc la 13 Noiembrie 2007, ora 15:32
Este adevarat ca OUBS are valoare (cel de M Financiar este excelent si util) si coerenta logica dar si costa nejustificat de mult.
Am urmat cateva module (chiar de mai multe ori acelasi modul) singura critica fiind ïndustrializarea" unor module detreminata de perioada nefericita in care au fost programate (de Pasti, Craciun, Anul Nou) ceea ce a dus l-a comprimarea perioadei efective de studiu.
Era interesant sa aflu opinii si pro despre ASEBUSS si Romano-Canadian din parte unor absolventi ai acestora.
Sebastian-Stelian Andreica-Navruc la 13 Noiembrie 2007, ora 15:37
Am uitat ideea pe care o consider "salvatoare" pentru acest tip de programe. Sa se organizeze un modul introductiv, de prezentare, la un pret modic, prin care Programele MBA sa-si descrie valorile si cateva dintre temele (punctele) tari.
Astfel studentii (potentiali) au ocazia sa-si faca o idee asupra volumului si valorii informatiilor de asimilat.
Cernaianu Emilia la 14 Noiembrie 2007, ora 13:02
Atentie si la acreditari ! Doar OUBS ofera acreditari cu recunoastere internationala. De aceea este si asa de scump - ba e chiar mai mult daca punem la socoteala cheltuielile de deplasare pentru Scolile Rezidentiale care se desfasoara prin Europa. Doar pentru prima etapa, premergatoare, tutorii sunt romani. Pentru etapa de MBA propriu-zisa, tutorii sunt internationali.
Madalina Lolot la 14 Noiembrie 2007, ora 14:15
Cred ca scopul articolului este doar sa prezinte sapte din cele mai importante oferte de pe piata locala, asa cum de altfel scriu chiar autorii in headerul articolului. Nu cred ca reprezinta un clasament propriu-zis. Daca ar fi fost asa, ar fi trebuit prezentate si criteriile pe baza carora acesta a fost alcatuit.
Sunt studenta in ultima etapa in programul OUBS, si pot spune cu toata sinceritatea ca a meritat tot efortul. Este un program consistent, de aceea este intins pe o durata mai mare de timp. Durata este mai degraba de 3 ani si jumatate, nu 2 ani si jumatate
Si o alta obiectie referitor la ce s-a scris pe site: acest program nu este unul on-line!!! Chiar e o informatie eronata. Este invatamant la distanta, sustinut si prin metode on-line, dar in nici un caz nu este unul exclusiv on-line.
Sorin Dinu la 14 Noiembrie 2007, ora 15:41
Meditatii pentru cei mari...si preturi pe masura, tot MARI! Nu am participat la nici un curs de gen, dar daca e asa cum pare ca e mai mult de impresie artistica,no thanks! Vanatorii de diplome in rama atarnate pe pereti, go 4 it! MBA...poate NBA!
Anda Gheorghiu la 21 Ianuarie 2008, ora 14:24
Eu stiu o doamna doar cu studii medii care s-a inscris la Codecs. Sigur ca inveti multe lucruri, dar si un autodidact care are studii de licenta sau master in Romania, care lucreaza intr-un jmediu corporatist, poate ajunge la rezultate bune in activitatea sa si fara sa aiba MBA. Titlurile astea au ajuns un "must", dar nu e obligatoriu ca nu poti sa faci cariera fara ele. Este si multa reclama si interes comercial!!!!
Anda Gheorghiu la 21 Ianuarie 2008, ora 14:25
Si sistemul de invatamant romanesc poate fi bun pentru oameni de calitate. mai terminati odata cu goana asta dupa titluri.

  Inapoi la articolul Top 7 cele mai bune MBA-uri din Romania

Setari Cookie-uri