Comentarii pe articolul Cosmote si-a adus manager de dezvoltare de la Vodafone


Stimate d-le Manager

Pieadore Balan la 12 August 2008, ora 21:18
Stimate d-le Manager
In conditiile in care Orange va introduce pe piata, incepand cu 22 august "faimosul" i Phone 3G cum va contracara aceasta actiune COSMOTE ? Sa ne asteptam la un serviciu de internet mai competitiv, mai ieftin ?
OK, asteptam reactia celor 16 specialisti. BAFTA VOUA si cat mai multe servicii la un pret bunut, speram !
Mircea Dorel Onaca la 13 August 2008, ora 08:33
La aceasta ora functioneaza un serviciu de conectare la internet foarte avantajos:12 eurocenti pentru 24 ore. Eu sunt foarte multumit ca vor veni mult mai multe posibilitati de navigare pe telefoanele mobile compatibile i-mode. Sunt sigur. Doar Cosmote are o echipa de buni profesionisti. Bravo si succes pe mai departe. Numai asa Cosmote va ajunge la telul propus de peste 3,5 - 4,0 milioane de utilizatori la finele anului 2008.
Dan Varga la 17 August 2008, ora 20:25
Stimate Dl Manager
Sper ca ati facut alegerea cea buna! Cateva sfaturi daca se poate: sa nu introduceti restrictii orare pentru planuri tarifare mici sau nelimitate; sa aduceti din nou valabilitatea de minim 12 luni la cartela cosmote; sa introduceti tariful de un cent pe minut 24 din 24 ore in fiecare zi a saptamanii, cu orice nr din retea; sa nu creati vreodata tampenia de numere favorite si ore favorite.
Daca reusiti sa aduceti in oferta cosmote toate acestea si sa reusiti sa le mentineti la un standard cat mai ridicat adica fara congestionari de retea asa cum se intampla la Vodafone si Orange in momentul in care doresti sa vorbesti din minutele incluse in cadrul optiunilor ore favorite; nu cred ca nu veti reusi sa aduceti compania Cosmote pe primul loc. Numai romanii care nu-si fac calcule sau nu au curaj mai pot ramane in continuare pe retele cu restrictii orare.
Felicitari Cosmote pentru ca ai reusit sa nu apelezi la o alta restrictie ca aceia a blocarii telefoanelor in retea.
Sincer suntem ostili fata de companii ca Orange sau Vodafone care incearca doar sa-si mareasca de la an la an profiturile mentinand tot soiul de restrictii, ba mai mult si zgarcenia in oferte din ce in ce tot mai ametitoare si pline de tot soiul de capcane. Astfel de companii merita sa fie scoase de pe piata cu oferte care sa aduca mai multa libertate de comunicare si nicidecum restrictii.
Apreciem faptul ca Cosmote incearca sa tina piept concurentei si faptul ca a trecut la ofertarea (pentru persoane fizice) de abonamente cu minute nationale incluse in combinatie cu minute in reteaua cosmote. Ar trebui sa introduca niste abonamente mai atractive si pentru persoane juridice. De exemplu, pentru o companie nationala ar fi super ok niste abonamente de genul: minute in reteaua cosmote nelimitat cu 0.01 eurocent/min 24ore din 24ore si minute nationale (orice retea) nelimitat la 0.05 eurocenti/min si pret pe abonament / abonat de 2.5euro.
Desi la prima vedere pare un abonament cu costuri mici cred ca poate fi rentabil.
Hai sa facem

  Inapoi la articolul Cosmote si-a adus manager de dezvoltare de la Vodafone

Setari Cookie-uri