Comentarii pe articolul Euro pierde din nou teren in fata dolarului


Valute majore

Rodica Chiparus la 16 August 2008, ora 23:31
Valute majore
Valutele majore, tranzactionate pe marea piata financiara a lumii au cunoscut saptamana aceasta fenomenul de crestere a valorii, determinata de intarirea valorii aurului, astfel incat la finalul saptamanii valoarea aurului ajunsese la 787,2. De asemeni eur/usd, ajunge la 1,4672 lira sterlina (GBP/USD)incheie saptamana la semnalul d e 1,8627. O situatie similara a fost intalnita in 22 iulie 2007, trendul descendent al valutelor sau ascendent este foarte atent mentinut in echilibru de catre cerere si oferta.
Trebuie tinut cont de faptul ca piata valutelor Forex, este cea mai mare piata financiara din lume , depasind de 30 de ori volumul total al pietei bursiere din S.U.A. Nu se afla Europa in pragul unei recesiuni cel putin pe termen scurt, sa vedem care va fii trendul pe saptamana viitoare cel mai probabil de echilibru.
La bursa noastra in ultima perioada au fost tranzactionate intr-adevar titlurile din domeniul financiar bancar si cel petrolier, de asemeni actiunile societatilor de investitii. Ceea ce nu este foarte ingrijorator. Eventualele fluctuatii pot fi controlate in acest domeniu.

  Inapoi la articolul Euro pierde din nou teren in fata dolarului

Setari Cookie-uri