Comentarii pe articolul Cum lucreaza antreprenorii cu timpul angajatilor


Cum lucreaza antreprenorii cu timpul angajatilor

Alexandru Mototolea la 18 August 2008, ora 14:19
Cum lucreaza antreprenorii cu timpul angajatilor
Din pacate mentalitatea managerilor romani este cea care sta in calea unui astfel de program, indiferent de numarul enorm de avantaje oferit de acesta - vezi: retention, motivare, satisfactie, implicare, etc. Desi toata lumea discuta despre asta, foarte putini sunt cei care implementeaza si duc pana la capat asa ceva. Mai avem mult de luptat cu cei "batrani", nu din punct de vedere al varstei ci al conceptiilor si al ochelarilor de cal pe care ii poarta cu toata mandria.
Pentru cei care beneficiaza deja de asa ceva, felicitari, pentru ceilalti, lupta continua.
la 19 August 2008, ora 08:27
Acest articol ar trebui sa fie lectura obligatorie pentru orice patron din Romania. Mai ales pentru cei care au adoptat aiureala "de la 9 la 5" si au facut religie din asta. Cei care se uita la ceas cand vii si nu cumva sa (te pregatesti sa) pleci cu 5 minute mai devreme. Ar trebui sa fie lectura obligatorie si pentru angajatii "zelosi" care, vezi doamne, la ora 17 constata ca mai au mult de lucru si nu se dezlipesc de monitoare sau birou desi toata ziua au ars-o degeaba, pe romaneste. Si culmea, patronii agreeaza acest gen de angajati din doua motive: fie sunt atat de incuiati incat nu-si dau seama ca sant trasi pe sfoara, fie stiu dar "o lasa asa cum a cazut, ca sa dea exemplu pozitiv in companie".
Patroni din Romania: daca vreti sa aratati inteligenta stabiliti REGULI, trasati SARCINI CLARE si mai ales GASITI SI ALTA METODA DE MASURAT ACTIVITATEA DECAT TIMPUL PETRECUT LA SERVICIU. Altminteri, stau si ma intreb ca prostu': cum de va merge?

  Inapoi la articolul Cum lucreaza antreprenorii cu timpul angajatilor

Setari Cookie-uri