Comentarii pe articolul Cum sa faci bani din vanzarea online de scule profesionale


Pana cand?

Mihai Tache la 18 August 2008, ora 18:49
Pana cand?
Se intampla sa lucrez in domeniu si stiu foarte bine produsele promovate pe site-ul cu 5 % adaos. Ne luati de prosti domnilor comercianti sau va ghidati dupa sintagma "prost e cel care da nu cel care cere"? Va dau un exemplu graitor: BOSCH ciocan rotopercutor GBH 2-26 DFR pret lista Bosch Romania 250 Euro si cu un discount usor poti sa il cumperi cu 220, la dumneavoastra este 270 de euro. Rusine si site-ului Wall-Street ca nu verifica spusele comerciantului ci doar incaseaza banii din publicitate!
Alex M. la 19 August 2008, ora 22:14
Buna ziua!
E de laudat initiativa oricaruia de a face un business. In ceea ce priveste preturile practicate de magazinele online de scule nu sunt cele mai competitive si nici nu au cum intrucat ei sunt doar intermediari, nu importatori sau producatori. Comertul cu scule este unul atipic. Nu se vinde hartie igienica. De multe ori clientul doreste "sa simta" produsul. Evident pot apare si probleme de service.
Asadar, dragi clienti, aveti grija de unde cumparati si ce anume cumparati. Sfatul doctorului: consultati un specialist inainte!

  Inapoi la articolul Cum sa faci bani din vanzarea online de scule profesionale

Setari Cookie-uri