Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Merita sa investim acum la Bursa?

Forumul Wall-Street Piete de capital Investitor la bursa
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Diana Cioltei
15 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 12:38
Citeaza Raspunde

Ati fi dispusi sa incepeti o investitie la Bursa pe termen lung, in aceasta perioada?

Raporteaza abuz de limbaj

Constandoiu Catalin
3 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 05:03
Citeaza Raspunde

O investitie pe termen lung,da se merita sa incepi acum,si inca e cam cel mai bun moment deoarece profiti de faptul ca au scazut foarte mult actiunile le cumperi ieftin si peste maxim 6 luni ai un profit garantat pe usor de 20%,dupa estimarile analistilor cat de curand piata isi va reveni dupa ajutorul primit de la banca si atunci piata isi va reveni si tu o sa ai profit! Parerea mea,nu sunt un expert sunt doar un simplu Broker si parerea mea nu e neaparat obligatorie,acum tu faci ce vrei!Succes in orice ai face!

Marian Mitroi
1 mesaj
Oras: Mangalia
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 09:44
Citeaza Raspunde

La fiecare scadere accentuata brokerii spuneau ca "acum e momentul sa cumparam!". Cred ca inca nu am ajuns la scaderile maxime, mai bine speculam pe futures.

Marco Manny
1 mesaj
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 18:12
Citeaza Raspunde

E bine sa acumulezi capital in perioada aceasta, insa acumularea sa fie treptata. In perspectiva mea, specula este chiar indicata in astfel de momente cu toate ca nu este sanatoasa. Daca simti ca esti norocos, nu mai sta pe ganduri...fiind volatilitate mare pe piata, poti face un intraday dragut. Spor la Bani! Cu respect, Marian Chiosa!

Monisha Aaricia
4 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 22:15
Citeaza Raspunde

Sigur ca un jucator adevarat nu se da in laturi de la investitiile pe care le poate face chiar si in momente care creeaza panica printre investitori si, de ce sa nu spunem, si printre unii brokeri.

Din punctul meu de vedere, in acest moment poate fi o sansa mare de investitii in companiile pe care le-a cumparat Buffet si cei asemenea lui. Nu cred sa mai prindem noi in viata asta asemenea preturi si cu siguranta ca profitul va fi garantat in urmatorii cinci ani, ca tot se vorbeste de cincinalul american.

Se mai pot face, de asemenea invetitii cu marja mare de profit pe bursa din Hong-Kong, una dintre cele mai sigure burse la momentul actual.

Altfel insa, daca as fi in postura investitorului, cred ca as astepta pana in ianuarie sau in februarie sa vedem cum se vor redresa restul pietelor in perspectiva in care bancile tot asteapta ajutoare si, pe langa consilii si declaratii, nu se intampla mare lucru.

1 mesaj
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 10:26
Citeaza Raspunde

acum e momentul pt o investitiie pe termen lung in 6-8 luni poti sa ai un castig de peste 25%

Constandoiu Catalin
3 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 15:27
Citeaza Raspunde

Da-mi tu un motiv ca sa investesc? Eu nu vad niciunul! P e Forex poate ca da e o perioada fara precedent dar pe actiuni,nuop. ;)

Monisha Aaricia
4 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 22:14
Citeaza Raspunde

Dar poate vrei sa tii banii la pastrare in titluri de stat care, cel mai probabil, vor creste peste doi-trei ani. Ramane problema statului pe care vrei sa-l "finantezi". Ar putea fi numita asta o investitie rentabila?

Cristian Rizea
2 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 15:30
Citeaza Raspunde

Depinde in ce companie vrei sa investesti acum la bursa. Unele pot sa mai scada, altele poate vor creste, depinde de fiecare in parte, in ce domeniu este, ce management are, care este situatia actuala financiara.
Spre exemplu, pe http://www.LaBursa.ro am facut mai multe analize despre cum cred ca vor continua sa evolueze SIF-urile. Nu o mai repostez aici fiind legata de graficul asociat care aici nu poate fi postat. Dupa ce o vezi putem dezbate mai pe larg parerile pe forumul de pe acelas site.
Poate trebuie sa precizez, sunt un investitor din 2002 in piata si nu ma consider un analist in sensul unuia platit de o companie insa imi fac mereu analize pentru uzul propriu inainte de a face o investitie. Si te sfatuiesc si pe tine sa faci similar. E foarte important o analiza bine facuta inainte de o investitie.
Bafta.

Urmareste topicul 'Merita sa investim acum la Bursa?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Merita sa investim acum la Bursa?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS