Euro, la 4 lei?
|
Claudiu Vrinceanu 66 mesaje Oras: BUCURESTI |
Leul s-ar putea deprecia pana la un nivel de 4 lei/euro sau chiar peste, in conditiile in care Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu intervine in piata valutara la un nivel de 3,85 lei/euro, a declarat Nicolae-Alexandru Chidesciuc, senior economist la ING Bank Romania.
Credeti ca esti posibil? |
|
Ion Perianu 8 mesaje Oras: Braila |
Garantat in max.6luni,E va sari de 4 lei,iar economia Romaneasca va intra intr-o recesiune profunda,De fapt carpelile pe care incearca Isarescu sa le faca cu interventii de o gogoase pe piata valutara sunt in realitate semnale clare ca piata financiara dar mai ales economia,sunt sub perfuzie si intr-un termen pe care l-am precizat la inceputva intra in coma profunda.Sa dea Dumnezeu sa ma insel!
|
|
1 mesaj |
Da este posibil atata timp cat economia este la pamanat.
|
|
Gigel Braicovici 86 mesaje |
eu inca cred ca pe piata romaneasca se fac mai mult speculatii decat sa fie o corelare cu celelalte piete apoi nu cred in cresterea cursului nici in perioada sarbatorilor cum sa intamplat anul trecut cat de o crestere in urmatoarele 6 luni nici atat si logica : 1 noiembrie 2 decembrie 3 ianuarie 4 februarie 5 martie 6 aprilie gata vine caldura nu mai avem nevoie de gaze desi sant speculatii si cu gazele astea apoi de sarbatori vin capsunarii din toata saracia europei tot au pus ceva la ciorap deci va fi valuta gata
|
|
1 mesaj |
pana sa vina caldura mai este, nu a venit inca nici iarna, cat despre banii cu care or sa se intoarca "capsunarii" iar ar trebui sa ne luam gandul, anul asta este f greu in UE si cunosc o groaza de prieteni care au spus ca prefera sa faca sarbatorile unde sunt acuma, eventual sa-si aduca familia acolo, ii costa mai ieftin si nici ei nu stiu ce le va aduce ziua de maine.
|
|
Zeus Hurezeanu 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
cred ca euro va incheia anul 2009,la cursul prevazut la fundamentarea bugetului de stat.Dar mai cred ca va avea fluctuatii mari ,fapt care va influenta platile pentru persoanele care au optat a se imprumuta la banci in euro.Observ ca anul acesta creditele in euro vor fi mai mari la inceutul anului,iar spre finele anului se vor stabiliza.
|
|
Pe 24 oct 2008,spuneam mai sus,ca leul va avea un curs descrescator in raport cu euro in max 6luni de peste 4 lei?euro.Iata ca suntem in 3 feb.si cursul a ajuns la 4,3lei/euro.O predictie,pana in 30 iunie 09,va mai creste pana la 4,5,dupa care va scadea si stabiliza la aproz,4,25 lei /Euro
|
|
cineva spunea ca se vrea o crestere pana la 5 ron pana la sfarsitul anului sper sa ai dreptate si predictia ta finala sa fie cea corecta
|
|
Analizati predictiile mele,oct.2008,febr.2009,prezent 16 iun.2009.Am avut dreptate?
|
|
1 mesaj |
puteti prezice si ce va fi cu leul in august 2009 cand, se stie, vin romanii din italia dar pleaca si multi in concedii in afara?
multumesc. |
|
De la: ion perianu, la data 2009-06-17 09:58:14 Analizati predictiile mele,oct.2008,febr.2009,prezent 16 iun.2009.Am avut dreptate? |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS