Vacanta: Romania vs Strainatate
|
1 mesaj |
Preferati sa va petreceti vacanta in tara sau in strainatate?
|
|
Turcin Luminita 7 mesaje |
In strainatate, fara nici un dubiu.
|
|
Valentina Pintea 3 mesaje Oras: Braila |
in strainatate
|
|
Turcin Luminita 7 mesaje |
STRAINATATE
|
|
Anca Oprea 1 mesaj Oras: Drobeta Turnu Severin |
In strainatate si am sa va spun si de ce, in primavara anului acesta am fost la vecinii nostri unghuri...am fost intr-o statiune, foarte frumos cu toate conditiile,a meritat.
|
|
Liviu Corneliu Stroe 2 mesaje Oras: Drobeta Turnu Severin |
strainatate
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
Strainatate!
In Romania spatiile de cazare sunt proaste si insuficiente, iar tarifele absolut exorbitante. Exemplu? Hotel de 4 stele in Mamaia, cu mic dejun inclus, cu 40% mai scump decat hotel de 5 stele cu piscina in Sunny Beach, cu mic dejun si cina incluse, sau decat hotel 4 stele all inclusive la Albena. Problema romanilor e ca vor ca din cele 3-4 luni de operare de hotel anual sa scoata mai multi bani decat scot cei care opereaza hotelul 6 luni pe an. Lacomia strica afacerea! |
|
Daniela Tuleu 3 mesaje Oras: Mangalia |
In strainatate!
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
... sau alta varianta: Barcelona - Malgrat de Mar, hotel 4 stele, cu demipensiune, si avion charter dus-intors = hotel Mamaia 4 stele cu mic dejun inclus pe aceeasi perioada. Vi se pare OK?!
|
|
Constantin Chirila 5 mesaje Oras: Baia Mare |
Strainii se pricep mai bine la turism ce-i drept, dar nu stiu daca te simti la fel de bine in strainatate ca in Romania. Parerea mea e ca nu pot fi comparate - fiecare loc are farmecul sau si depinde de dispozitia in care te gasesti.
|
|
Cristina Diaconescu 28 mesaje Oras: Buzau |
Buna ziua
Va asigur ca te simti mai bine in strainatate. Va compar litoralul romanesc, hotel, cu multi bani dati si conditii nu tocmai pe masura, cu atmosfera tip bazar-adica tiganeala si Grecia-insule, unde nu vin multi romani, la pensiune, unde chiar si gazdele care nu vorbeau si intelegeau romana veneau in fiecare dimineata sa ne salute sau sa ne aduca ceva de mancare din gradina proprie. Pensiunea Dimitrelis-Thassos. O alegem in fiecare an. Si sa nu credeti ca doar pentru ca este mai ieftina. Am incercat chiar si Coasta de Azur, cu preturi uriase la cazare si masa, dar fara atmosfera din Grecia. Grecii unt un popor primitor si calduros din toate punctele de vedere. |
|
Cristina Diaconescu 28 mesaje Oras: Buzau |
In plus strainii stiu sa iti respecte banii. Romanii inca nu o fac
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS