Ultima vacanta
|
1 mesaj |
Unde v-ati petrecut ultima vacanta? Sunteti multumiti de raportul calitate-pret si de servicii?
|
|
Anca Apetroae 1 mesaj Oras: Galati |
da, sunt multumita
am fost la mare doua saptamani in iunie cu 595 ron eu zic ca destul de ieftin |
|
Turcin Luminita 7 mesaje |
In Seychelles.Da, foarte multumita.
|
|
Ciprian Roibu 5 mesaje |
huh...daca vacanta inseamna mai mult de un weekend, ultima vacanta a fost in 2006 la mare...eram student, asa ca evident buget mic, am stat la 2 stele la un hotel stil comunist cu nume de pasare de la venus, dar nu ma pot plange... in weekenduri mai ajung cu prietenii pe la valiug, straja, herculane, dunare...avem o tara frumoasa, sunt multe de vazut...daca m-ar ajuta timpul, m-as urca in masina si as colinda-o cu un cort in portbagaj:)
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
De 3 ani in acelasi loc: Sunny Beach, Bulgaria. Super conditii, minipreturi. Politete, curatenie si curtoazie. Si e usor de ajuns cu masina, iar soselele sunt mai libere ca ale noastre. Recomand.
|
|
Cristina Diaconescu 28 mesaje Oras: Buzau |
De la: Raluca Stefan, la data 2008-10-03 18:02:24 Unde v-ati petrecut ultima vacanta? Sunteti multumiti de raportul calitate-pret si de servicii? da, foarte multumita. Ultima vacanta a fost in Franta. Toul frumos, insa...fff scump. Servicii de inalta clasa, de la cazare pana la mancare. Grecia-cel mai bun raport calitate -pret, apa-nisip-mancare.Grecia are cea frumoasa mare, nisip fin , plaje superbe, munte langa mare-in insule.Grecii sunt foarte ospitalieri, stiu sa-l faca pe turist sa se simta bine. Preturile sunt bune si la cazare si la mancare. Cu o mare, mare precizare! Vacantele le organizam noi, fara agentii de turism si cazare este la pensiuni pe care le inchiriem cu totul, cate 2 saptamani. |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS