Suspendarea tranzactiilor, si in zilele urmatoare?
|
Claudiu Vrinceanu 66 mesaje Oras: BUCURESTI |
Credeti ca si in zilele urmatoare tranzactiile pe Bursa de la Bucuresti vor fi suspendate, pentru ca panica sa se degaje?
|
|
Monisha Aaricia 4 mesaje Oras: BUCURESTI |
Este posibil ca BVB sa fie oprita, probabil, pana cand sindicatele impartasesc punctul de vedere al guvernului si ajung la un consens care se traduce, in opinia mea, la o majorare salariala de 10-15 procente peste cele anuntate deja de ministrul Vosganian.
Cred insa ca niciun sindicalist care lucreaza la Trezonerie, de exemplu, nu si-ar risca job-ul pentru a face macar o ora de greva. Sa nu uitam ca si cei care lucreaza la BNR au statut de functionari publici si nu cred ca guvernatorul Isarescu ar permite nici macar greva japoneza la el in institutie. Sigur, daca as aprecia evolutia ultimelor zile de tranzactionare pe cursul euro/ron, as crede ca suspendarea BVB vine si pe aceasta filiera, caci deprecierea si apoi aprecierea excesiva a leului in raport cu euro nu face decat sa scada ratingul de tara al Romaniei si nimeni nu doreste asta. Totusi, ramane intrebarea esentiala: cine a inceput sa se alimenteze primul cu euro? Sper sa nu treaca 50 de ani pana vom avea raspunsul. |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS