Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Unde ma mut?

Forumul Wall-Street Real-Estate Piata imobiliara internationala
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

1 mesaj
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 15:18
Citeaza Raspunde

In cautare de civilizatie, schimbare, chirii decente :) Sunt cu ochii pe Spania, Franta, Austria.

Ajutati-ma cu estimari de pret la chirii (apartamente 1-2-3 camere)

Raporteaza abuz de limbaj

Nicolae Codleanu
1 mesaj
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:30
Citeaza Raspunde

Austria - depinde foarte mult de oras. In Viena nu stiu exact dar cu siguranta cu cel putin 100 de euro in rest. In Salzburg e in jur de 500 euro chiria pe un apartament de 2 camere, depinzand mult de zona in care e localizat.
Belgia - putin mai ieftin ca in Austria parca dar tot asa, depinde foarte mult de oras. Pe la tara cred ca e in jur de 300 euro pentru un ap. cu 2 camere iar in Bruxelles sari pe la 5-700 de euro.

Bafta.

Valentin Ionescu
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 18:26
Citeaza Raspunde

Spania / Catalunya, 1 bed = 4-600 Euro/luna (+lumina+apa+telefon), 2= 6-700, 3=800-1000. Vorbim de zona nucleu urban sau semiurban cu facilitati, shopping area, scoli, centre comerciale, facilitati medicale, piscina, zona comunitara, parking, etc. Si in afara de cazul in care ai o renta viagera, in Catalunya gasesti si un climat de munca si de business mai putin afectat decat restul tarii. Plus un litoral superb (acum sunt 18 grade afara).

Succes

Catalina Chirica
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 10:22
Citeaza Raspunde

unde ar fi cea mai frumoasa zona din bucuresti pentru o cumpara o locuinta?ptr venituri medii...nu gen rimaverii...
cere ar fi avantajele zonelor ?titan..? vitan?dr taberei?
ajutati-ma ....sa-mi fac o idee in luarea unei decizii bune in ceea ce priveste cumparerea unei locuinte , intr-o zona "avantajoasa" a bucurestiului...

1 mesaj
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:05
Citeaza Raspunde

Franta: Paris (la periferie) 1000 euro pentru 40m2, fara partea de electricitate (ori totul e electric).
In plus, pentru a inchiria un apartament in Paris iti trebuie un dosar mai greu ca pentru creditare: fise de salarii, cautiuni de la parinti, prieteni cu actele de propietate cu fisele de impozit, etc. De ce: pentru ca in Franta daca nu platesti chiria, sunt demersuri anormale pentru ca propietarul sa te dea afara. Asa ca propietarii fac o selectie draconica la inchiriere. Mi-au trebuit 2 luni de cautare, 2 persoane cu venituri de aproape 3000 euro pe luna si propietare care au depus garantie pentru mine si prietenul meu. In restul Frantei e mai ieftin, aproape la jumatate dar si de gasit de lucru e mai greu.

Margareta Anton
1 mesaj
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 19:07
Citeaza Raspunde

...nu stiu caci si eu sunt in dilema... Ce pot lua la 40000euro ? as vrea o garsoniera in Piata Alba Iulia...Ce zici ma poate ajuta cineva ?

Urmareste topicul 'Unde ma mut?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Unde ma mut?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS