Unde ma mut?
|
1 mesaj |
In cautare de civilizatie, schimbare, chirii decente :) Sunt cu ochii pe Spania, Franta, Austria.
Ajutati-ma cu estimari de pret la chirii (apartamente 1-2-3 camere) |
|
Nicolae Codleanu 1 mesaj |
Austria - depinde foarte mult de oras. In Viena nu stiu exact dar cu siguranta cu cel putin 100 de euro in rest. In Salzburg e in jur de 500 euro chiria pe un apartament de 2 camere, depinzand mult de zona in care e localizat. Belgia - putin mai ieftin ca in Austria parca dar tot asa, depinde foarte mult de oras. Pe la tara cred ca e in jur de 300 euro pentru un ap. cu 2 camere iar in Bruxelles sari pe la 5-700 de euro. Bafta. |
|
Valentin Ionescu 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Spania / Catalunya, 1 bed = 4-600 Euro/luna (+lumina+apa+telefon), 2= 6-700, 3=800-1000. Vorbim de zona nucleu urban sau semiurban cu facilitati, shopping area, scoli, centre comerciale, facilitati medicale, piscina, zona comunitara, parking, etc. Si in afara de cazul in care ai o renta viagera, in Catalunya gasesti si un climat de munca si de business mai putin afectat decat restul tarii. Plus un litoral superb (acum sunt 18 grade afara).
Succes |
|
Catalina Chirica 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
unde ar fi cea mai frumoasa zona din bucuresti pentru o cumpara o locuinta?ptr venituri medii...nu gen rimaverii...
cere ar fi avantajele zonelor ?titan..? vitan?dr taberei? ajutati-ma ....sa-mi fac o idee in luarea unei decizii bune in ceea ce priveste cumparerea unei locuinte , intr-o zona "avantajoasa" a bucurestiului... |
|
1 mesaj |
Franta: Paris (la periferie) 1000 euro pentru 40m2, fara partea de electricitate (ori totul e electric).
In plus, pentru a inchiria un apartament in Paris iti trebuie un dosar mai greu ca pentru creditare: fise de salarii, cautiuni de la parinti, prieteni cu actele de propietate cu fisele de impozit, etc. De ce: pentru ca in Franta daca nu platesti chiria, sunt demersuri anormale pentru ca propietarul sa te dea afara. Asa ca propietarii fac o selectie draconica la inchiriere. Mi-au trebuit 2 luni de cautare, 2 persoane cu venituri de aproape 3000 euro pe luna si propietare care au depus garantie pentru mine si prietenul meu. In restul Frantei e mai ieftin, aproape la jumatate dar si de gasit de lucru e mai greu. |
|
Margareta Anton 1 mesaj |
...nu stiu caci si eu sunt in dilema... Ce pot lua la 40000euro ? as vrea o garsoniera in Piata Alba Iulia...Ce zici ma poate ajuta cineva ?
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS