Info
x
info

OK

Info
x
info

Cauta job

eJobs

Cele mai bune laptopuri...

Pagini: 1 2 3 4
Lucia Maxim
28 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:56

Din experienta dvs. care sunt cele mai bune companii producatoare de laptop-uri?

Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 19:28

Imi place foarte tare Dell, gama XPS mi se pare cool ca si design dar si ca performante. Imi place noul Acer blue sphire.

Nicoleta-Elena Mihalcea
1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 11:22

sony vaio..cele mai bune...

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 09:16

Nu sunt deloc de acord cu Sony Vaio. Am utilizat doua. Performata foarte slaba a bateriei, probleme pe ambele (ecran care se inchidea de la sine, DVD/RW care nu scria DVD-uri). Mare. Boxe foarte foarte slabe (desi culmea, e un produs Sony). Design stupidd al tastaturii: touchpad-ul e atins cu incheietura destul de des.Am fost foarte dezamagita si nu recomand Sony Vaio nimanui.
Acum folosesc un Dell Inspiron 1525 si am numai cuvinte de lauda. Am mai folosit in paralel de la birou un Dell Inspiron D630 si iarsai , am fost incantata. Performanta bateriei e foarte foarte buna, design ergonomic.

1 mesaj
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 09:17

Nu sunt deloc de acord cu Sony Vaio. Am utilizat doua. Performata foarte slaba a bateriei, probleme pe ambele (ecran care se inchidea de la sine, DVD/RW care nu scria DVD-uri). Mare. Boxe foarte foarte slabe (desi culmea, e un produs Sony). Design stupidd al tastaturii: touchpad-ul e atins cu incheietura destul de des.Am fost foarte dezamagita si nu recomand Sony Vaio nimanui.
Acum folosesc un Dell Inspiron 1525 si am numai cuvinte de lauda. Am mai folosit in paralel de la birou un Dell Inspiron D630 si iarsai , am fost incantata. Performanta bateriei e foarte foarte buna, design ergonomic.

Barbu Stefanescu
1 mesaj
Oras: Mangalia
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 10:26

Dell produce in continuare laptopuri de o calitate superioara fara sa faca compromisuri la calitate si finisaje. Sunt fiabile si se pot configura in functie de necesitatile fiecaruia. Personal folosesc un Dell Latitude D531 si este extraordinar din toate punctele de vedere. Difuzoarele sa nu uitam sunt JBL la toate modelele si nu produse de duzina. Tastatura rezistenta la apa/cafea. Monitor true view care chiar functioneaza si culori extraordinare. Singurul lucru care are deficiente este softul de la Touch Pad care reactioneaza cu cateva milisecunde intarziere si poate fi putin deranjant. Totusi ergonomia, calitatea si performantele sunt de laudat.

1 mesaj
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 07:37

Am cumparat si eu un Dell Inspiron 6400, dupa 10 luni bateria a murit total, deja am 2 sectoare bad pe harddisk. in concluzie nu recomand nimanui Dell, sunt foarte proaste. momentan lucrez pe un Lenovo-IBM, merge foarte foarte bine.

1 mesaj
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 12:17

Buna ziua, am facut un studiu comparativ (si deloc intamplator) in calitate de asistent la Universitatea de Automatica, chiar pe aceasta tema. Rezultatele ... nu o sa va vina sa credeti : CEL MAI BUN LAPTOP ESTE ALA CARE IL AI !!!
Am constatat ca respondentii sunt foarte mult influentati de obiectele personale, se ataseaza de ele si le considera extensii ale propriului corp, organism, etc ... ca atare la nivel neuronal se creaza o depandenta a raspunsurilor date in functie de acest fapt. Studiile facute in modul simplist ... nu duc la rezultate, asa cum poate ati dedus si din raspunsurile date in aceasta sectiune. Adica cei care isi doresc sa isi achizitioneze un laptop, nu se vor putea niciodata inspira din aceste raspunsuri, ...etc. Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati ...

Emil Capra
1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 09:46

comentariu beton, impartial si adevarat.
:)) eu utilizez un Fujitsu si e ok, eu cred ca depinde f mult de softurile instalate si de posibilele incidente intre versiuni etc.
totusi trebuie sa aveti o preferinta...

1 mesaj
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 14:06

eu am un toshiba :) - nu sunt foarte renumite pe piata noastra, insa merita banii!

1 mesaj
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:03

tare Niculae

Irina Vasiliu
1 mesaj
Oras: Dej
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:45

...este cel PE CARE il ai!

Constantin Jitaru
1 mesaj
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 07:18

Un lucru important, putini dintre noi au avut ocazia sa foloseasca mai multe laptopuri asta din cauza preturilor criminale din Romania. In consecinta modelele despre care s-au vorbit mai sus nu sunt foarte reprezentative.
un alt aspect este si la ce folosesti un laptop. De exemplu am la servici Ultimul MAC book AIR subtire care-i 2000 euro in Romania. Il folosesc strict pentru sistemul sau operational dar si mai are si o baterie care dureaza ceva in rest nu are CD-ROM, este pe baza de port USB, nici ecranul nu e cine stie ce......
de la celelate firme am un Toshiba Satellite si e ok, am mai folosit si un DELL care intr-adevar e un producator deosebit. Cel mai prost laptop pe care l-am folosit si despre care am auzit nemultumiri este ACER (travel mate)

Emanuel Andrei Gagea
2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 08:41

de departe, Laptop-urile marca Apple sunt cele mai fiabile si stabile!!!

cine nu a incercat unul nu are de unde sa stie :)

Dana Tatiana Fitza
1 mesaj
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 09:00

MAC BOOK PRO ....

Ciprian Mihalache
1 mesaj
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 12:12

Eu folosesc Asus X53S si pot sa zic ca sunt super multumit de el pana acuma.. (1 an)..

Dragos Bilav
2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 20:03

Laptopul meu este un MSI.Departe ca brand de Dell,HP,etc dat raportul pret-caracteristici-fiabilitate este foarte bun.Eu sunt foarte multumit de el,nu spun ca este cel mai bun,dar este o varianta de luat in calcul.

Alexa Constantin-Cosmin
2 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 22:29

Am avut un Toshiba sattelite de 500 euro si facea numai figuri.F silentios si ochios dar calitativ...naspa.L-am schimbat dupa o saptamana cu un Acer Extensa 7620G de care sunt f multumit dtpdv.

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 23:09

Mergeti la culcare cu totii. Si luati-va si laptopiseturile cu voi.
Apple va arata degetul...

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 00:40

Intrebarea e un pic ambigua, daca calificativul de cel mai bun este reprezentat prin calitate, fiabilitate, design atragator , putere de calcul, rezistente la impact,(vorba aia se intampla sigur sa-l mai lovesti ca doar de asta e mobil) raspuns e simplu, exluzand cateva marci care nu prea ar avea ce cauta in acest domeniu (pentru ca efectiv nu au support serios pe piata europeana) e clar ca sunt laptopurile cele mai "bune" sunt cele mai "scumpe" , dar daca calificativul de cel mai bun reprezinta defapt cel mai fiabil dar nu ca performanta mergeti pe firme consacrate gen IBM,Dell,Sony,HP,chiar si Acer nu umblati cu no name sau nume noi ca nu stiu cine va poate oferi suport serios la ele. Alegerea unui laptop este oricum o optiune "foarte" personala in care de multe ori intervine bugetul, designul, marca, doar pentru cei pasionati de jocuri performanta are un rol mai decisiv, la urma urmei sunt niste consumabile o sa le schimbam in viitor precum telefoanele mobile.

Ionut Cornel Petrescu
1 mesaj
Oras: Buzau
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 22:21

Nicolae, te rog spune-mi, pe baza cunostintelor tale, ce laptop imi recomanzi in jurul a 2000-2500 ron! precizez ca-mi este necesar mai ales pentru accesul rapid la internet, descarcari e-mail-uri, rapoarte si raportele in office, deci chestii marunte pe care sunt nevoit sa le fac mai ales in "biroul" meu: masina!
multumesc mult!

Florin Nastase
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:45

Pt consumatorii home, HP Pavilion este best option, va asigur eu!
Nu sunt neaparat cele mai ieftine, dar de cand au venit oficial si au deschis si service autorizat, o vad ca prima optiune! Super design, super features (telecomanda!!!!) arata si se misca super!

1 mesaj
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 02:42

Ionut pentru ce vrei tu orice lap face fata, eu am un HP 6820s T7500, 2GB, 250GB, are aproape un an si a fost aprox 3000 lei , acum sigur e mai ieftin, ... deci... hai sa zicem HP (pt ca tre sa zicem ceva), oricum aproape toate sunt China. bafta

1 mesaj
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 02:43

Ionut pentru ce vrei tu orice lap face fata, eu am un HP 6820s T7500, 2GB, 250GB, are aproape un an si a fost aprox 3000 lei , acum sigur e mai ieftin, ... deci... hai sa zicem HP (pt ca tre sa zicem ceva), oricum aproape toate sunt China. bafta

1 mesaj
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 02:47

si inca o parere ...Lenovo

Turcin Luminita
7 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 08:30

Asus, de 3 ani super!

Fagaras Codrut
4 mesaje
Oras: Campia Turzii
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 09:14

De la: Emanuel Andrei Gagea, la data 2008-11-06 08:41:47

de departe, Laptop-urile marca Apple sunt cele mai fiabile si stabile!!!

cine nu a incercat unul nu are de unde sa stie :)

Am un iBook G3. Este piesa de muzeu, dar sunt foarte multumit de el. Recent am achizitionat si un Toshiba Satellite. Super fiabil. Dell, de departe preferatul meu.

Dar, intr-adevar cel mai bun este cel care il ai.

Daniel Opris
1 mesaj
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 22:05

Intr-adevar, Dell este un producator de incredere. In ultimii 2 ani pot sa spun ca am achizitionat mai mult de 10 laptopuri (Dell, Asus, Fujitsu Siemens, HP). Nici nu incape indoiala in ceea ce priveste marca Lenovo care este un brand pentru profesionisti. O scurta revizuire a benchmarkurilor existente o sa va dovedeasca faptul ca Lenovo sunt printre primii ... preturile sunt pe masura. In orice caz in acest moment as cumpara un Dell; gama este foarte variata si pentru toate buzunarele. Gama business, Dell Vostro, sau un Latitude mai avansat (E6400), cat si celelalte serii o sa va garanteze fiabilitatea necesara. Dell XPS este o serie de varf si nu as recomanda-o celor care au nevoie baterie si pentru munca pe teren. Diferentele de pret intre laptopuri cu aceleasi caracteristici dar din serii diferite se regasesc in materialele folosite si modul in care acestea sunt construite si chiar se simte diferenta de-a lungul timpului. Bineinteles, aici intervine si problema "progresului" care ne face sa schimbam laptopul o data la 2-4 ani ceea ce oarecum nu motiveaza investitiile mari dar pentru cineva dispus sa dea acei bani in plus nu va fi nimic de pierdut.

Valentin Bucsa
1 mesaj
Oras: Lugoj
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 09:07

Cel mai bun lap-top, cred si eu ca si un alt repondent la spondaj, este acela care iti satisface nevoile. Depinde ce vrei sa faci cu acel sistem - grafica, sa te joci, sa il folosesti pt corespondenta si/sau afacere etc. Eu personal folosesc un Acer ASPIRE 5720 de aproximativ 1 an si 4 luni si pot afirma ca imi satisface pe deplin necesitatile. Cand am achizitionat lap-top-ul trebuia sa corespunda unor cerinte bine definite si face acest lucru si acum la fel de bine.

1 mesaj
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 11:16

mac book pro. mac book pro. in rest no comment.

Pagini: 1 2 3 4

Mergi la: