peugeot 206
|
Asa Alins 1 mesaj Oras: Iasi |
vreau sa cumpar un peugeot 206. motor 1.2 pretul la ea am gasit la cineva de 3600 de euro nu are clima nu e foarte dotata. masina e din 2002 are 70000 de km persoana de la care cumpar a zis ca accepta service ... ar putea sa nu gaseasca ceva in service si sa fie defect la ea ... poate imi raspunde un cunoscator ce parere are despre masina si daca are vreo chestie dubioasa asceasta masina:)
|
|
|
|
|
Gigel Braicovici 86 mesaje |
experienta proprie face sa nu iti recomand o masina frantuzeasca scumpe la intretinere si apoi chear mi sa parut cand am condus un 206 ca merge ca o roaba apoi fara aer conditionat nu merita banii la SH-uri daca iti plac benzinarele sigur vei gasi ceva dotat cu AC si poate cu GPL(sau sa iti montezi tu)in aceiasi bani
|
|
Gigel Braicovici 86 mesaje |
http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=vymywebgocax de ce crezi ca nu cere mai mult???????????????
|
|
1 mesaj |
Eu am un 206 S16,din 2001 si nu i-am schimbat nimic in afara de curele-consumabile-filtre,insa e o masina cu suspensii usor supradimensionate,e drept(de-aia am si optat pt ea).
Intr-adevar,daca n-ai clima si un minim de confort-dotari,eu zic sa te mai gandesti si sa optezi pentru o masina mai bogat echipata,sau o masina de clasa mai mare.La preturi intre 3500-5000 euro ai destule optiuni:masina germana sau japoneza(nu dau nume de marci ca sa nu-mi sara nimeni in cap). Succes! |
|
Ionela Ionescu 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
daca mai esti interesat de un peugeot 206 eu iti pot oferi unul la un pret negociabil - masina este din 2004 , motorina, motor 1,4, 4-5 usi etc...pt mai multe detalii imi poti lasa un nr de tel. merci
|
|
Madalina Stanescu 1 mesaj |
eu am unul din 2000 ,motor 1.9,clima , inchidere ,reglaje oglinzi scaune etc, cam de toate, si sunt incantata de el(l-am scos la vanzare cu 5000 euro).Nu l-as vinde ca nu am avut probleme cu el, dar am avut un wv polo cu care am avut un accident si pe care in sfarsit am reusit sa il repar asa ca nu mai are rost sa tin doua masini.Sincer , e cam ieftin cel de care spui tu dar poate omul are nevoie de bani.
Eu am fost impotriva peugeotului in general si impotriva dieselului(ca-i leness)dar m-am inselat. concluzia i-al la proba! |
|
Calin Lenuta 2 mesaje |
eu am un 206 de doi ani este super,daca ai si dotari minime este grozav.
|
|
Valeria Cerbe 3 mesaje |
am unul fabricat 2001,motor 1,2 ,fara clima,cu trapa,adus din germania in 2006,sunt multumita,m-a cucerit din prima,n-am schimbat,nu reparatii,fac germania si de doua ori pe an,...........cum ai norocul,parerile sunt impartite in orice domeniu am discuta...
|
|
Ciobanu Alina 1 mesaj |
eu am 206 si sunt foarte multumita de ea!!!!e adusa din Franta ,fabricatie 2000 si de un an e in posesia mea , nu am schimat decat distributia la ea(lucru normal pentru orice masina pe care o achizitionezi second-hand),piesele nu sunt atat de scumpe...depinde si de reprezentanta la care mergi(de preferat Pitesti-eu am luat cheia de rezerva la pretul de 84 ron cu tva...:))))....merge super masina...in schimb i-ti recomand sa mai negociezi pretul....bafta!!!!!
|