Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Discutii pe forumul Wall-Street

• In ce moneda sa luam un credit?
  • Ati fost pacaliti de o banca sau ifn?
  • Cele mai bune servicii ale operatorilor aerieni
  • Sarbatorile de iarna
  • Destinatii interne
  • Servicii de inchiriat masini oferite de agentii
  • Mai conteaza indicatorii macro?
  • Ultima vacanta
  • Destabilizare?
  • Cele mai atractive domenii pentru investitorii straini

Profil: Monica Visan

Varsta: 25 de ani. Localitatea: BUCURESTI

Postari pe forumul Wall-Street

Monica Visan a scris pe forum de 4 de ori de la 9/09/2008, avand o rata medie de 0 posturi pe zi.

Data Subiect Comentariu
2 Dec 2008 16:22 Se mai merita un loc de munca intr-o multinationala? se merita pentru atmosfera:nu tb sa te inclini in fata sefului,vb cu el de la egal la egal,e curatenie,ai de invatat,insa pe termen lung nu.salariile nu cresc,nu ai prime de craciun,paste etc.aici altii ar spune ca se dau bonusuri in functie de...
2 Dec 2008 16:06 nerespectarea sarbatorilor legale am si eu o intrebare:ce putem face daca nu ne sunt respectate sarbatorile legale?
lucrez intr o multinationala si singurele zile libere sunt 25 dec si 1 ianuarie desi sarbatorile legale in romania sunt 1 mai ,paste ,1 dec,25 si 26 dec,1 si 2...
16 Oct 2008 15:20 Preturi corecte la hypermarket-uri? d-le dinescu,
eu cred ca sunteti unul dintre clientii nesimtiti care stau si urla la coada in weekend fara vreun respect fata de oamenii de acolo care muncesc (si poate au si 2 servicii si studii universitare).
stam si ne vaitam ca in...
8 Oct 2008 13:36 Preturi corecte la hypermarket-uri? totul este automat .nu se face vreo greseala umana la scanat.insa,e posibil ca prodsul respectiv sa fie pus de clienti la alte rafturi sau sa fie pus un cod de bare gresit.dar nu se face intentionat.nu se incurca cu asa ceva.oricum adaosul...

Comentarii pe articolele Wall-Street

Data Articol Comentariu
9 Dec 2008 16:23 Mega Image ridica miza pe Bucuresti: 8 magazine deschise in 2009 Mega Image
aham parca noi eram in criza sunt aceleasi cozi prin magazine,ceea ce inseaman ca lumea are bani cand s-a deschis outletul din militari nu puteai sa arunci un ac iar vanzatorii se vaitau ca or sa ramana fara marfa criza economica,deci?
5 Sep 2008 14:14 Salariul mediu net a crescut la 365 euro Raportare corecta?
Aceste stiri sunt pentru a spune: "ce bine traim noi, romanii", ca sa se poata mari preturile la apartamente, chiriile, alimentele ca de exista cresteri salariale. Lucrand intr-o companie multinationala, pot sa va spun ca maririle de salariu se fac o...
4 Apr 2008 20:03 Cum au evoluat preturile locuintelor in primele trei luni din 2008 previziuni penibile
agentii astia imobiliari nu mai stiu cum sa ne duca de nas. sa ne gandim ca trendul asta cu salarii mai mari e de putin timp,de cand au venit multi investitori in Romania.dar sa ne gandim ca ne facem un imprumut pe 25-40 ani si sa fim realisti peste...
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS