Profil:
Postari pe forumul Wall-Street
a scris pe forum de 1 de ori de la 9/09/2008, avand o rata medie de 0 posturi pe zi.
| Data | Subiect | Comentariu |
|---|---|---|
| 23 Oct 2008 11:40 | Pretul serviciilor medicale private | OK, OK, pana sa se angajeze, normal ca sunt selectati, dar grija cam acolo se si opreste, toata diferenta consta in faptul ca uneori este respectata programarea, este mai curat in cabinetele respective, si stii dinainte pretul pt ca se dau... |
Comentarii pe articolele Wall-Street
| Data | Articol | Comentariu |
|---|---|---|
| 22 Iul 2011 15:11 | Salvarea Greciei: Credite pe 15 ani cu dobanda ca in zilele bune |
pentru unii... Noi nu avem dreptul la asa ceva noi un singur drept sa platim o viata taxe supraevaluate pentru statele cu adevarata PIGS in care traim. si care aduna straturile de grasime in acelasi mod ca si animalul amintit, fara masura si fara sa aiba nevoie |
| 10 Iun 2011 13:09 | Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri? |
reorganizarea teritoriala inseamna distrugerea unor documente la hotiile facute Asa si??? v-ati strans careva sa il luati la intrebari??? Nu, l-ati votat si aclamat.....etc etc......critica de acasa din fata Tembelizorului pot face si eu....suntem simplu si clar produsul propriei lasitati si nesimtirii pe care o luam cu apa rece... |
| 14 Apr 2008 12:50 | H&M bate Carrefour si IKEA in topul celor mai valoroase branduri de retail din Europa |
H&M... Exact!! asteptam si noi......oare se tem de Romania sau ne lasa sa ne spalam pe cap cu cei cu preturile super umflate la calitate indoielnica??? |
| 19 Mar 2008 12:45 | Efectele crizei de la Bear Stearns: Leul si bursa, in cadere |
Asa zisa criza financiara Multumim nesous de corelarea cu fotbalistii si am fi super extra fericiti cu venituri similare cu ale acestora :) un mic finantis care stie ca nici macar cei mai mari nu se compara cu fotbalistii mentionati. cat despre munca in sine este mult si bine... |
| 14 Mar 2008 10:16 | Colgate-Palmolive inchide fabrica din Romania |
poate deveni un fenomen ca sa ramanem atractivi dar cu salarii mizere in acelasi timp in care avem deja preturile europene imense pe care le vedem pe rafturi...eu mai bine zic ca ne continuam specializarile si facem treaba tot mai bine ca vesticii. compromisul a fost viata... |
| 6 Feb 2008 11:17 | O angajata a BRD, arestata dupa ce a transferat 2,2 mil. euro cu parola sefului |
brd deadmirat si seful care isi lasa parola la angajati...de lene sa isi faca treaba in banca....doar orice se poate delega!!!! si creierul uneori in romanika..... |
| 15 Ian 2008 11:42 | 10 destinatii care nu trebuie ratate in 2008 |
de ce m-as duce unde se duce toata lumea? Total de acord, cel mai superb si reusit concediu este cel in care esti uimit de ceea ce descoperi in fiecare zi, si nu te asteptai sa vezi vreodata....eu am iubit nisipurile roz dintr-o plaja izolata din Creta si nu le pot uita....... |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS