Manageri
|
1 mesaj |
Care sunt managerii din Romania despre care ati dori sa aflati mai multe detalii in ceea ce priveste stilul de viata al acestora?
|
|
Bulgaru Adrian 3 mesaje |
Ar fi necesara o gluma ca raspuns la intrebarea Dumneavoastra, cred ca cei care sunt sinceri ar interesa cel mai mult.In cazul in care exista vreunul
|
|
Manuela Voicila 17 mesaje |
cred ca acest aspect trebuie lasat acolo unde se afla si acum : in sfera privata. Haideti sa nu incercam sa tabloidizam si aceasta zona, in incercarea de a oteviza intreaga Romanie...
|
|
Bulgaru Adrian 3 mesaje |
Managerii din romania sunt in primul rand oameni si oricat ne-am dori noi sa le cream un loc special in rasa umana, nu vom reusi pentru ca au exact aceleasi nevoi ganduri si temeri ca oricare altul din aceasta tara. Sunt oameni bine informati care au in cercul lor restrans oameni inteligenti si ff bine platiti si care ar face orice pentru a iesi in evidenta. Managerii sunt de doua tipuri cei care conduc si iau decizii bune si cei care sunt condusi si iau decizii. In prima categorie putem sa-i incadram pe cei mari care conduc corporatii si gandesc macro. In cea de-a 2 a pe toti ceilalti, inclusiv cei mari insa care se multumesc cu pozitia actuala a companiei lor. Dau un exemplu de manager bun. Presedintele (directorul general) de la carefour romania, care a reusit sa dezvolte bussines-ul si a crescut an de an. Un exemplu de manager care se multumeste cu pozitia actuala xxxxxx Romania, care a reusit sa mentina o cota de piata insa care in toate activitatile sale a pus pe primul loc siguranta si cresterea pas cu pas. Este usor sa vorbesti despre Manageri, au si ei la randul lor sefi (actionari etc) si trebuie sa se conformeze acestora, totul depinde de cat de bine isi prezinta ideile.Am preferat sa nu dau nume lantului de magazine care nu reuseste sa creasca pentru ca nu este profesional, . Analize sunt multe si se reflecta in cifra de afaceri insa uneori cei care cad de sus le fac mult mai tarziu de cat ar trebui. dihotomizare@yahoo.com
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS