Ce vi se pare important in alegerea unui fond de pensii private?
|
Lucia Maxim 28 mesaje |
Considerati ca numele, renumele, istoria, compania mama sau publicitatea este motivul principal pentru care ati ales/ati alege un anumit fond de pensii private, indiferent daca este pe pilonul II sau III?
|
|
Marius Boga 2 mesaje Oras: Arad |
Mai degraba extinderea geografica pe plan mondial(factor de stabilitate in situatii de criza), marimea pe piata asigurarilor in tara sediului central(importanta pentru natiunea-mama de unde si motivatia de sprijin in situatii de criza) si independenta de factorul politic autohton. Desigur, renumele si istoria isi au si ele locul lor, dar de la un fond de pensii am pretentia in primul rand la siguranta exprimata in termeni rationali, nu emotionali.
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
Hmm... norocul... si prietenii. Cui dracu' ii pasa de pensii private?! Ultimul sondaj de care am auzit zicea ca pana in 15% din populatia sub 30 de ani e interesata de asa ceva... Si-asa o sa murim... mai conteaza cum si cand?!
|
|
Dana Preoteasa 6 mesaje Oras: BUCURESTI |
cel mai important mi se pare evident cum sunt investiti banii evident puterea financiara a firmei si credibilitatea ei in fine la noi lipseste cu desavarsire educatia financiara a populatiei cand e vorba sa luam credite nimeni nu se gandeste la moarte sau la batranete cand e vb sa economisim pt batranete toti ne gandim ca nu mai apucam cine vrea sa vorbim de economii pt locuinte sau pt pensie sa ma contacteze pe dane_mami id ul meu
|
Raspunde |
Varianta pentru tiparire a topicului Ce vi se pare important in alegerea unui fond de pensii private?

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS