Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

training pentru angajati

Forumul Wall-Street Careers Training
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Roxana Grosu
21 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 11:31
Citeaza Raspunde

Considerati ca, in prezent, companiile din Romania investesc suficient in training-ul angajatilor?

Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 11:15
Citeaza Raspunde

Eu cred ca unele firme insvestec in asa ceva .De ex firma la care lucrez eu chiar ne-a inscris pe noi angajatorii la un astfel de crus .Cursul este organizat de Confidence Learning Center ,si acest curs tine de \"Creativitate\".Am auzit ca va veni si Istvan Csibi ,un mare trainer in acest domeniu.Daca sunteti curiosi puteti intra pe adresa lor sau puteti afla mai multe detalii despre cursurile care le pun la bataie la :0726.10.33.57

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 11:23
Citeaza Raspunde

Eu zic ca unele comapnii investesc.De exemplu firma la care lucrez eu ne-au inscris la astfel de cursuri organizate de Confidence Learning Center.Acestea l-a care o sa mergem sunt cursuri de creativitate .Ei au mai multe cursuri in portofoliul lor.
Intereseant e faptul ca va participa un mare trainer numit Istvan Csibi .Pare interesant .Daca sunteti curiosi puteti intra pe adresa lor sau puteti afla mai multe detalii la:0726.10.33.57.In rest nu stiu ce sa zic ,presupun ca nu toate firmele ar investii in asa ceva dar dupa cate am citit ,unele companii prefera sa stimuleze comportamentul si gandirea angajatorului,sa investeasca in el , decat sa-i mareasca salariul/sau sa primeasca o prima pt a-l face sa lucreze.

Manuela Voicila
17 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 09:38
Citeaza Raspunde

Unele companii investesc, asa cum speuneau antevorbitorii mei. Oricum media de investitie in training per angajat este mult inferioara statelor europene (motiv pentru care exista alocate fonduri europene in acest sens).

Din punctul meu de vedere pro blema se pune nu cat se investeste ci cum. Ani de-a randul trainingul era asociat atat la nivel de manageri cat si la cel al angajatilor cu recompensa, sau cu o activitate impusa de conducere. Pe mine ma ingrijoreaza lipsa de intelegere mai ales la nivel de management a modului in care se identifica nevoile de training, selectia unei firme de training si cum se monitorizeaza evolutia angajatilor care au beneficiat de training.

Sunt in schimb optimista ca managerii, odata expusi si ei la acest tip de activitate, vor produce aceste schimbari enumerate mai sus, asa cum ne-am obisnuit in cel mai scurt timp. Ele au inceput!

Raporteaza abuz de limbaj

Urmareste topicul 'training pentru angajati'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului training pentru angajati
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS