Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Euro, la 4 lei?

Forumul Wall-Street Finante-Banci Curs Valutar
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Claudiu Vrinceanu
66 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 13:16
Citeaza Raspunde

Leul s-ar putea deprecia pana la un nivel de 4 lei/euro sau chiar peste, in conditiile in care Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu intervine in piata valutara la un nivel de 3,85 lei/euro, a declarat Nicolae-Alexandru Chidesciuc, senior economist la ING Bank Romania.

Credeti ca esti posibil?

Raporteaza abuz de limbaj

Ion Perianu
8 mesaje
Oras: Braila
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 17:38
Citeaza Raspunde

Garantat in max.6luni,E va sari de 4 lei,iar economia Romaneasca va intra intr-o recesiune profunda,De fapt carpelile pe care incearca Isarescu sa le faca cu interventii de o gogoase pe piata valutara sunt in realitate semnale clare ca piata financiara dar mai ales economia,sunt sub perfuzie si intr-un termen pe care l-am precizat la inceputva intra in coma profunda.Sa dea Dumnezeu sa ma insel!

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 18:18
Citeaza Raspunde

Da este posibil atata timp cat economia este la pamanat.

Gigel Braicovici
86 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 18:50
Citeaza Raspunde

eu inca cred ca pe piata romaneasca se fac mai mult speculatii decat sa fie o corelare cu celelalte piete apoi nu cred in cresterea cursului nici in perioada sarbatorilor cum sa intamplat anul trecut cat de o crestere in urmatoarele 6 luni nici atat si logica : 1 noiembrie 2 decembrie 3 ianuarie 4 februarie 5 martie 6 aprilie gata vine caldura nu mai avem nevoie de gaze desi sant speculatii si cu gazele astea apoi de sarbatori vin capsunarii din toata saracia europei tot au pus ceva la ciorap deci va fi valuta gata

1 mesaj
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 22:53
Citeaza Raspunde

pana sa vina caldura mai este, nu a venit inca nici iarna, cat despre banii cu care or sa se intoarca "capsunarii" iar ar trebui sa ne luam gandul, anul asta este f greu in UE si cunosc o groaza de prieteni care au spus ca prefera sa faca sarbatorile unde sunt acuma, eventual sa-si aduca familia acolo, ii costa mai ieftin si nici ei nu stiu ce le va aduce ziua de maine.

Zeus Hurezeanu
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:03
Citeaza Raspunde

cred ca euro va incheia anul 2009,la cursul prevazut la fundamentarea bugetului de stat.Dar mai cred ca va avea fluctuatii mari ,fapt care va influenta platile pentru persoanele care au optat a se imprumuta la banci in euro.Observ ca anul acesta creditele in euro vor fi mai mari la inceutul anului,iar spre finele anului se vor stabiliza.

Ion Perianu
8 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 14:16
Citeaza Raspunde

Pe 24 oct 2008,spuneam mai sus,ca leul va avea un curs descrescator in raport cu euro in max 6luni de peste 4 lei?euro.Iata ca suntem in 3 feb.si cursul a ajuns la 4,3lei/euro.O predictie,pana in 30 iunie 09,va mai creste pana la 4,5,dupa care va scadea si stabiliza la aproz,4,25 lei /Euro

Gigel Braicovici
86 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 01:07
Citeaza Raspunde

cineva spunea ca se vrea o crestere pana la 5 ron pana la sfarsitul anului sper sa ai dreptate si predictia ta finala sa fie cea corecta

Ion Perianu
8 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 09:58
Citeaza Raspunde

Analizati predictiile mele,oct.2008,febr.2009,prezent 16 iun.2009.Am avut dreptate?

1 mesaj
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 13:50
Citeaza Raspunde

puteti prezice si ce va fi cu leul in august 2009 cand, se stie, vin romanii din italia dar pleaca si multi in concedii in afara?
multumesc.

Gigel Braicovici
86 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:55
Citeaza Raspunde

De la: ion perianu, la data 2009-06-17 09:58:14

Analizati predictiile mele,oct.2008,febr.2009,prezent 16 iun.2009.Am avut dreptate?
da sigur un scenariu sumbru de care nici eu nu vroiam sa aud acum ma astept desi nu imi doresc, la 5 ron in primavara ar fii jale mare

Urmareste topicul 'Euro, la 4 lei?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Euro, la 4 lei?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS