Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Euro, peste 3,8 lei. Cum sunteti afectat?

Forumul Wall-Street Finante-Banci Curs Valutar
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Claudiu Vrinceanu
66 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 13:18
Citeaza Raspunde

Pentru prima data din 2005, euro depaseste 3,8 lei. In ce masura sunteti afectat de aceasta depreciere a leului? Aveti de castigat? In ce moneda este negociat salariul dvs?

Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 12:18
Citeaza Raspunde

Salariul meu este negociat în lei, fără nici o raportare la moneda unică. Dar am de pierdut considerabil la plata creditelor, pe care le-am contractat în euro din cauza dobânzii. Deci nu câștig nimic, dar pierd lunar de acum încolo timp de încă 9 ani. Și cred că în situația mea sunt majoritatea românilor care încearcă să se cârpească, pe ici, pe colo, prin mijlocirea creditelor. Nu mă refer aici în mod evident la aleșii neamului, cei mai iubiți dintre pământeni..etc, care câștigă din această devalorizare a monedei naționale, ei ținându-și economiile în valută, nu în lei. Sau poate că nu au economii!!!Oricum le doresc să aibă atâtea economii câte reușește să facă un alegător de-al lor care trăiește din salariul minim pe economie stabilit de mințile lor luminate și informate!!

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 20:45
Citeaza Raspunde

De la: Claudiu Vrinceanu, la data 2008-10-03 13:18:00

Pentru prima data din 2005, euro depaseste 3,8 lei. In ce masura sunteti afectat de aceasta depreciere a leului? Aveti de castigat? In ce moneda este negociat salariul dvs?

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 20:50
Citeaza Raspunde

Suntem \"atinsi\" cu toti! Incet, dar sigur cu pasi marunti vom ajunge la situatia celor din afara: adica vor fi disponibilizari, vor fi incetari de plati, vor fi oameni care vor muncii pe \"2\" lei, pentru ca au copii, au de plata intretinere, au rate scadente, dar speram sa fim sanatosi sa le putem duce! Atunci sa vedem reactia celor pe care cu incredere ii vom alege!

Lulus Florin Mircov
2 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 07:23
Citeaza Raspunde

Această fluctuație nu face decât sa dispară micile afaceri în folosul marilor companii. Are efect pe termen lung datorită monopolului; ca urmare a lipsei de diversificare a a acelorași tipuri de serviciilor pe piața. Serviciile prestate de marile companii sunt cu mult mai scumpe, deci... atac la coșul de consum al nostru....

Sabina Oncuta
1 mesaj
Oras: Constanta
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 13:19
Citeaza Raspunde

De la: Claudiu Vrinceanu, la data 2008-10-03 13:18:00

Radulescu Nicoleta
1 mesaj
Oras: Deva
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 07:59
Citeaza Raspunde

Cum Suntem Afectati? Dvs. nu sunteti afectat? toti suntem afectati , unii in mai mica masura , altii mai mult, ce o sa ne facem cand va atinge 5.00 sau chiar 8.00 ? oare va putea bnr ul sa mai intervina si pana cand. Asta ne trebuie daca ati votat pe cine nu trebuia, sa si regleze ei conturile pe banii nostri ,Asteptam si noi solutii pt iesirea din criza a noulul guvern, si de ce nu si parerea Wall Street despre cresterea euro si poate ne da si noua solutii cum putem trece de criza actuala, doar sunteti un cotidian care aveti oameni pregatiti in acest domeniu.

Alexandra Mucea
3 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:33
Citeaza Raspunde

am si eu o rugaminte pentru toti cei care au blog sau cunosc persoane care au blog sa complecteze un chestionar despre profilul identitar al blogerilor http://89.44.156.94/ . e pentru lucrarea mea de licenta. puteti sa il dati si mai departe. merci mult si sa fiti iubiti!

Sorin Coman
1 mesaj
Oras: Brasov
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 09:58
Citeaza Raspunde

Corect "sa completeze" nu sa complecteze un chestionar cum ai scris Alexandro!Vai de licentiatii de acum dim Romania...vai de noi!

Maria Sandu
4 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 10:20
Citeaza Raspunde

Facand abstractie de inflatia interna,nu ma afecteaza cresterea cursului valutar, deoarece salariul il primesc in euro.

Urmareste topicul 'Euro, peste 3,8 lei. Cum sunteti afectat?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Euro, peste 3,8 lei. Cum sunteti afectat?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS