Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Subiecte...

Forumul Wall-Street Piete de capital Idei si sugestii pentru redactori
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Diana Cioltei
9 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 14:31
Citeaza Raspunde

Ce articole v-ar placea sa cititi in sectiunea piete de capital din Wall-Street?

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 18:05
Citeaza Raspunde

Vreau sa stiu clar care este problema cu criza financiara ,pentru ca mie nu mi se pare logic din moment ce nu avem asa multe concerne sau companii americane pe piata sa fie asa grav .As dori un studiu clar despre acestea si despre cele care au investitii in America si sunt pe piata romaneasca si care este gradul de penetrare a pietei noastre.Nu mi se pare ca bancile sunt afectate prea mult ,ci doar profita de zvonul de piata ca sa mareasca dobanzile la credite. Nu inteleg de ce societatile private care dau faliment in anul 2008 dau vina pe criza si celelalte societati care au dat faliment in alti ani pe ce dau vina ?/??? pe premonitii despre criza sau un management defectuos si asumarea un numar prea mare de riscuri????Pe canalele din afara nu se da asa mare importanta....iar China afirma ca problema americanilor este de fapt ca sunt o populatie care prefera creditele in locul depozitelor de economii.Iar U.E. isi face griji mai mult pentru mediul inconjurator decat pentru altele ca de exemplu criza financiara.

Urmareste topicul 'Subiecte...'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Subiecte...
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS