Studiu salarial?
|
Alina Marinescu 2 mesaje Oras: Calarasi |
Stiti vreun studiu salarial in derulare?
|
|
|
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
Daca prin studiu salarial va referiti la un studiu referitor la nivele de salarizare din economie pe functii si ramuri, da, stiu. Best Jobs daca nu ma insel are asa ceva...
|
|
1 mesaj |
Noi participam la studiul salarial 4POWER
Ai detalii la www.4power.ro Stiu ca urmeaza sa fie finalizat la inceputul lui 2009. |
|
Fanel Radu 4 mesaje Oras: Medias |
Vorbim din ce in ce mai mult despre salarii si poate din ce in ce mai putin de modul in care se face repartizarea salariului din buget pentru bugetari si nu numai!Oare exista si grupe de asa numiti "bugetari care mai iau salarii si din alte locuri decat de la buget ?Cine a incercat sa afle daca si unde este mai eficienta contributia lor si daca nu sunt niscaiva comflicte de interese pe acolo!
Promisiunea (desarta )precum ca vom avea o lege UNICA de salarizarea bugetarilor pana la sfarsitul lui APRILIE s-a transformat in termeni reali pana in decembrie sau de ce nu pana "la calendele grecesti" "E" unii care cred ca nici macar nutrebuie sa te tii de vreo promisiune ca si asa "nu te trage nimeni la raspundere NICIODATA(c-asai la noi in romanica)Cine si ce interese are ca aceasta lege care poate ar pune unele lucruri la punct sa nu apara niciodata.A fost o promisiune pentru care au incetat unele greve intr-o anumita perioada!Cine il va trage la raspundere pe Tariceanu pentru dezastrul lasat in urma sa si cand ?Ca sa nu mai intrebam cine il va trage la raspundere pe Iliescu pentru prea multul rau pe care l-a facut acestei tari mai ales dupa FSN? |