Concurentii iPhone
|
1 mesaj |
Credeti ca noul model cu touchscreen lansat de Nokia, 5800, este un concurent serios pentru iPhone? Ce model ar putea rivaliza cu smartphone-ul lui Steve Jobs?
|
|
Stefan Sanda 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
eu cred ca nu este un concurent serios pentru iPhone...
|
|
Emilian Bouros 1 mesaj Oras: Craiova |
sunteti sigur? in urma carui research trageti aceasta concluzie? va multumesc
|
|
Florin Jichi 3 mesaje Oras: BUCURESTI |
Eu cred cu putere ca cel mai bun concurent al telefonului iphone este HTC Touch HD si Samsung Omnia. De fapt pana sa apara HTC eram pe punctul sa achizitionez Omnia dar acuma...imi voi cumpara HD-ul...mmmm...yaaammmyyyy.
|
|
Iovitu Aurel Nicola 1 mesaj |
aici gasiti o droaie de smartphone-uri care concureaza fara probleme iPhone-ul (de altfel se pot gasi si pe eBay)\: www.chinasuperdeals.com
|
|
Emil Ilea 14 mesaje Oras: Mangalia |
Samsung INNOV8, daca chiar sunteti in cautarea raspunsului corect.
Pentru a compara acest model cu oricare altul (inclusiv iphone), accesati www.gsmarena.com.... |
|
Viorel Popa 1 mesaj Oras: Brasov |
nu credeti ca iphone mai are mult mai multe lipsuri chiar daca cei care i-l fabrica se zbat sa-i faca memoria cat un pc si in rest lucreaza putin pe aici pe acolo.nu va mai loati dupa reclame care i-l ridica in slavi in fata oameniilor mai ales in ochii celor care nu au mai utilizat un smart phone!mai sunt multe companii care au reusit sa scoata pe piata terminale mult mai bune si mai utile ptrecum black berrysi htc.
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS