Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Majorarea limitei de garantare a depozitelor, inutila?

Forumul Wall-Street Finante-Banci Depozite / Economisire
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Claudiu Vrinceanu
66 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 15:15
Citeaza Raspunde

Garantarea depozitelor bancare peste limita actuala, de 20.000 euro pentru fiecare persoana ar putea genera panica, iar in conditiile actuale, o astfel de decizie nu se justifica, a declarat Misu Negritoiu.

Sunteti de acord cu seful ING Bank?

Raporteaza abuz de limbaj

Alexandru Dumitrascu
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:30
Citeaza Raspunde

Nu sunt de acord cu domnul Negritoiu. Era necesara majorarea chiar la 100% pentru a contracara ferm situatiile de panica. Era singura metoda care garanta faptul ca deponentii nu incep sa alerge cu "caramizile" de bani de la o banca la alta. Asta era pericolul imediat.
Atacul la adresa BT este concludent, si in buna masura efectul acestui atac a fost contracarat de marirea plafonului de garantare.
www.guvernarea.ro

Adriana Nicolae
1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 18:57
Citeaza Raspunde

eu nu am treaba cu plafonul ca nu am atitia bani deci dupa mine plafonul poate sa ramana asa poate chiar ar fi mai bine in caz de doamne fereste dar am rpobleme cu ING asigurare de sanatate si pensie deci oameni buni ati bagat banii nu=i mai vedeti pe toti acum ma lupt cu ei am pierdut deja 35% din ce am depus pt dif motive va mai dau de stire cam peste o sapt sa vad ce mai misca in front bref e ca ei nu garanteaza nici o suma si stau si ma intreb ce faceti voi tineret care trebuie sa cotizati pt pensia suplimentara si atunci cand vine sorocul va treziti cu cotizatia data si fara pensie daca stiti mai multe dati de stire

Laurentiu Cazacu
4 mesaje
Oras: Barlad
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 14:44
Citeaza Raspunde

E strategie de piata.Banca lui are garantat 100.000 de euro de catre guvernul olandez.Asta ii creiaza avantaj fata de alte banci pentru cei care au banii multi in banca.

Urmareste topicul ' Majorarea limitei de garantare a depozitelor, inutila?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Majorarea limitei de garantare a depozitelor, inutila?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS