Majorarea limitei de garantare a depozitelor, inutila?
|
Claudiu Vrinceanu 66 mesaje Oras: BUCURESTI |
Garantarea depozitelor bancare peste limita actuala, de 20.000 euro pentru fiecare persoana ar putea genera panica, iar in conditiile actuale, o astfel de decizie nu se justifica, a declarat Misu Negritoiu.
Sunteti de acord cu seful ING Bank? |
|
Alexandru Dumitrascu 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Nu sunt de acord cu domnul Negritoiu. Era necesara majorarea chiar la 100% pentru a contracara ferm situatiile de panica. Era singura metoda care garanta faptul ca deponentii nu incep sa alerge cu "caramizile" de bani de la o banca la alta. Asta era pericolul imediat.
Atacul la adresa BT este concludent, si in buna masura efectul acestui atac a fost contracarat de marirea plafonului de garantare. www.guvernarea.ro |
|
Adriana Nicolae 1 mesaj |
eu nu am treaba cu plafonul ca nu am atitia bani deci dupa mine plafonul poate sa ramana asa poate chiar ar fi mai bine in caz de doamne fereste dar am rpobleme cu ING asigurare de sanatate si pensie deci oameni buni ati bagat banii nu=i mai vedeti pe toti acum ma lupt cu ei am pierdut deja 35% din ce am depus pt dif motive va mai dau de stire cam peste o sapt sa vad ce mai misca in front bref e ca ei nu garanteaza nici o suma si stau si ma intreb ce faceti voi tineret care trebuie sa cotizati pt pensia suplimentara si atunci cand vine sorocul va treziti cu cotizatia data si fara pensie daca stiti mai multe dati de stire
|
|
Laurentiu Cazacu 4 mesaje Oras: Barlad |
E strategie de piata.Banca lui are garantat 100.000 de euro de catre guvernul olandez.Asta ii creiaza avantaj fata de alte banci pentru cei care au banii multi in banca.
|
Raspunde |
Varianta pentru tiparire a topicului Majorarea limitei de garantare a depozitelor, inutila?

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS