Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Impactul publicitatii online

Forumul Wall-Street Media & Pub Publicitate online
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

1 mesaj
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 16:17
Citeaza Raspunde

Considerati ca publicitatea online are impactul asteptat de catre companii?

Raporteaza abuz de limbaj

Oana Iftemi
18 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 14:18
Citeaza Raspunde

cred ca e prea generala intrebarea, de aceea nu raspunde nimeni...
si eu sunt curioasa de raspuns.

Ginju Ioana
1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:18
Citeaza Raspunde

Consider ca daca este bine facuta, dupa toate"canoanele" meseriei, publicitatea online are o contributie semnificativa la cifra de afaceri . Asadar este foarte important sa se cerceteze toate aspectele problemei cu care se confrunta compania , iar rezultatele campaniei online vor fi cele scontate.

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:04
Citeaza Raspunde

Cred ca are impactul asteptat de coompanii dovada - cresterea bugetelor alocate publicitatii online.

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:08
Citeaza Raspunde

Cred ca are un impact pozitiv deoarece au crescut bugetele alocate campaniilor de publicitate online.

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:10
Citeaza Raspunde

De la: OANA GITLAN, la data 2008-10-20 14:18:18

cred ca e prea generala intrebarea, de aceea nu raspunde nimeni...
si eu sunt curioasa de raspuns.

Cred ca are un impact pozitiv dovada cresterea bugetelor alocate publicitatii online.

1 mesaj
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:18
Citeaza Raspunde

Cred ca impactul este pozitiv deoarece companiile aloca fonduri mai mari publicitatii online.

1 mesaj
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 18:22
Citeaza Raspunde

Publicitatea online, s-a dezvoltat in ultima perioada intr-un mod constant si alert, ceea ce am putut observa cu totii. Companiile care au strategie de viitor si sunt orientate spre a-si dezvolta afacerea, cu siguranta si-au creat un plan dedicat si acestui segment de piata (online-ul). Dezvoltarea publicitatii online de asemenea poate fi clar descifrata, analizand sumele care se injecteaza din partea companiilor in dezvoltarea retelelor online, a magazinelor virtuale si nu numai. Cand auzim ca firma "X" a investit intr-un proiect de extindere pe piata online 500.000 de euro deja avem si un raspuns la intrebarea adresata.

Constantinescu Eduard
3 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 15:25
Citeaza Raspunde

in mod sigur impactul este pozitiv asa ca tot greii si marile trusturi fac legea mai aveti si voi cei care aveti mici firme de publicitate online firimituridin cascavalu care este :) succes
relattii bugete si banii trebuie ca sa joci si pe acest teren

Cristian Petru Balan
1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:09
Citeaza Raspunde

Da, intr-adevar, publicitatea online poate avea un ecou destul de benefic, insa asistam la situatii in care producatorul respectiv nu stie sa-si faca publicitate dupa cele mai noi reguli ale publcitatii de valoare. Felul ei, claitatea ei informativa (si chiar estetica), stilul convingator in care este difuzata, poate atrage sau poate lasa indiferent pe cel care o receptioneaza.

Cristian Petru Balan

Oana Iftemi
18 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 15:25
Citeaza Raspunde

De ce trebuie să dispunem de un venit rezidual sau de un venit pasiv? De ce e bine să fim financiar independenți? Noi nu dorim să dăm răspunsuri academice la această întrebare, e mai bine să examinăm statistica Europei în ce privește situația oamenilor la vârsta de 65 de ani: 36% - decedați, 54% - faliți(pensionari) și 10% care trăiesc bine. Acest 10% se compune din cei 5% care încă mai lucrează, din cei 4% care și-au creat niște rezerve și se pot considera înstăriți și din cei 1% care au devenit oameni bogați.
Din cei 1% BOGAȚI 74% au o AFACERE PROPRIE.
Doriți o afacere proprie prin care să ajungeți între cei 1% ?

Dacă răspunsul este DA, atunci sunteți la locul potrivit! Compania NU SKIN ENTERPRISES vă oferă o afacere proprie bazată pe o FRANCIZĂ, care constituie un MONOPOL mondial și pe care o puteți începe imediat, fără costuri mari și fără riscuri, un sistem la cheie, experimentat și perfecționat continuu din 1984. Cu cele trei diviziuni ale sale, Nu Skin cu produse cosmetice de vârf, Pharmanex cu suplimentele nutritive de calitate, al căror efect este măsurabil, Nu Skin Enterprises vă oferă o gamă largă de produse și servicii cu care vă puteți personaliza afacerea.

Cu o investiție minimă de aprox. 1000 de euro puteți incepe această afacere în care primul pas este obținerea in chirie a SCANNERULUI BIOFOTONIC. Având acest aparat, Dvs. măsurați oamenii și obțineți din aceste măsurări un venit activ de 20 ron/măsurare, bani care vă asigură cheltuielile de construcție a rețelei, deoarece Dvs. puteți construi o rețea de scannere. Un scanner genereaza rulaj de produse, iar în sistemul NuSkin 5% din acest rulaj se plătește celor care l-au plasat pe piata. Venitul realizat de un scanner este in medie 200 de euro/scanner. Daca ați realizat o rețea de 10 scannere aveți un VENIT REZIDUAL de 2000 de euro.
De ce este important scannerul? Pentru ca el crează o situație de MONOPOL care este și monopolul Dvs.
Pentru mai multe informatii va rog sa contactati www.nuskincare.eu sau email – oana@nuskincare.eu Oana Iftemi 00357.97.65.94.33

Raporteaza abuz de limbaj

Urmareste topicul 'Impactul publicitatii online'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Impactul publicitatii online
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS