Rebranding
|
1 mesaj |
Care vi se pare cel mai reusit rebranding din ultimul an?
|
|
1 mesaj |
Am nevoie de optiuni ;) Apoi ma documentez, apoi raspund. Well?
|
|
Simina Mistreanu 4 mesaje Oras: BUCURESTI |
Pai ar fi Dacia, CEC, Elite (transformat in Strauss, apoi in Doncafe), Izvorul Minunilor, farmaciile Remedio, Class Living (al Cameliei Sucu), Telesport, Adevarul, Business Magazin (ultimele doua sunt mai mult niste facelift-uri) - in Romania. Xerox, TNT si ABN Amro (transformata in RBS), la nivel global, la fel si Coca-Cola, care si-a schimbat designul.
Cam astea ar fi. Sunt rebrandinguri de diferite dimensiuni, atat ca investitie, cat si ca impact asupra brandului. Daca ABN Amro, de exemplu, se va numi de acum Royal Bank of Scotland, Coca-Cola nu a facut decat sa revina la sticla si eticheta clasice. Mie imi place ce a iesit la CEC (daca s-ar rebrandui si sistemul de comunicare ar fi si mai bine). Thumb's down pentru Xerox. |
|
Mugurel Bere 2 mesaje Oras: Oradea |
dupa parerea mea dacia a facut cel mai reusit rebranding
CEC a facut un pas mare dar este f rudimentar |
|
Jeni Ciobanu 1 mesaj |
Parerea mea este ca cei de la CEC au avut o campanie foarte buna de rebranding. Este oareccum adaptata la realitatile romanesti sper deosebire de Dacia care mi se pare ca pur si simplu au imprumutat niste idei de afara ( forma fara fond)
|
|
Mugurel Bere 2 mesaje Oras: Oradea |
dar si la asa mare investie din partea bancii CEC (ca deja vorbim de o banca) si sa lase multe detalii la latitudinea angajatilor (montaj stickere. montaj firme luminoase, montaj bancomate, etc) si astea fac parte din rebranding
nu mai vorbim de sigla care mi se pare f banala in ce priveste Dacia eu zic ca si daca este imprumutat designul de afara la fel este si cu cazul Rompetrol care a fost facut de aceiasi agentie de branding care lucreaza pentru British Petroleum cunoastem scandalul din acea vreme, la fel alt caz sigla televiziunii Romane tot aceiasi firma d3e rebranding din Londra la fel design inprumutat oare sa se fi terminat ideile ? |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS