Folositi un antivirus?
|
Alexandra Teodorescu 18 mesaje Oras: BUCURESTI |
Dupa cum arata Country Manager-ul pe Romania de la Bit Defender, Razvan Valceanu, piata aplicatiilor antivirus inregistreaza in aceasta perioada o stagnare din cauza anului electoral si a unor proiecte mari blocate.
Folositi un antivirus? Daca nu, de ce? |
|
1 mesaj |
Mda... buna introducere, pacat de intrebare... In concluzie, folosesc antivirus. Cum nu esti curioasa care, intreb eu: tu ce antivirus folosesti? Si de ce?
|
|
Razvan Dumitru 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Mdaaa bun cuprins, in concluzie si eu folosesc antivirus. Eu as intreba nu ce antivirus e mai bun si care este cel mai eficient in consumarea resurselor. Bit-ul, sa ii dea Bitii sanatate ca mananca mult RAM, chiar si in an electoral :))
|
|
Alexandra Teodorescu 18 mesaje Oras: BUCURESTI |
Nu am intrebat ce tip de antivirus folositi pentru ca parerile oricum sunt impartite. Eu folosesc cam de un an jumate NOD32, nu pentru ca am o pasiune pentru asta, ci pentru ca prinsesem un virus, iar cel care "m-a scapat" de el asta mi-a instalat. Detalii nu stiu, dar de atunci, nu am mai avut probleme cu virusii (Si sper sa nu mai am :)) si de aceea l-am pastrat.
Mai demult am folosit un Panda, si am mai avut si ceva de la BitDefender, nu stiu exact ce,pt ca nu m-am ocupat eu de asta. |
|
1 mesaj |
Al meu nu prea consuma ram si e gratis spre moka... deci si util si functional. Ca de ar merge naspa nu l-ar mai folosi nimeni si ar da bani pe unul. Ce nu`mi place la el e ca nu are firewall, dar cel al windozeului e suficient.
|
|
Razvan Dumitru 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Daaaa Kung Fu Panda nu folositi ?
|
|
Monica Roman 1 mesaj |
eu folosesc avast si e super.Inainte am avut AVG, dar si virusi cu el cu tot!]
|
|
Calin Rudeanu 1 mesaj |
Da, my friends, de mai bine de 5 ani il utilizez pe Avira Personal (...\\\"umbrelutza\\\") si nu m-a lasat niciodata la greu. Am trecut cu bine prin perioadele de thread anuntate inclusiv de catre Symantec. Dupa mine este cel mai stabil si eficient. Restul sunt VARZA. Punct si period.
Fac asadar nemtzii o treaba buna, oricand... (Parerea mea, de web master si developer inrait...) |
|
1 mesaj |
Si eu folosesc Nod 32 de cativa anisori, e foarte simplu si consuma putine resurse. Ma impac asa bine cu el..., probabil va mai trece ceva vreme pana sa-l schimb. Pt Dragos - recomand ZoneAlarm firewall, mult mai bun decat cel al windowselului. :P E si free ;)
|
|
Alexu Aha 1 mesaj Oras: Cluj |
De acord cu Calin. Avira (Antivir) mi se pare cel mai bun, folosesc varianta free si nu am avut nici o problema.
Am destule cunostinte care au fost virusate, folosind alti antivirusi, dar nimeni cu Avira :) Probabil ca intrebarea se referea la programele antivirus platite, desi chiar nu vad legatura intre piata aplicatiilor antivirus si anul electoral :D |
|
Dumitru Damian 2 mesaje Oras: Bistrita |
NOD 32 de pe net free fara nici o problema de ani de zile .
Singurul dezavantaj dezinstalat si reinstalat la 30 zile. |
|
Florin Onica 1 mesaj |
Nici eu nu cunosc pe nimeni care sa fi fost virusat folosind Avira(de fapt nu cunosc pe nimeni care sa il foloseasca :P ). Lasand gluma la o parte sunt de parere ca majoritatea antivirusurilor sunt ok atata timp cat nu raspunzi cu "Yes" la popup-uri de genu "Will you let me infect your computer?" sau alte variatii ale acestui mesaj
|
|
Jozsef Simon 1 mesaj |
Ok,dar de Mc Afee ce parere aveti? Nu l-am instalat eu era in pachet impreuna cu sistemul de operare de pe notebook pana acum sunt multumita..l-a mai folosit cineva dintre voi?
|
|
Bohatel Mihai 2 mesaje |
Folosesc cu rezultate satisfacatoare, in alternante de 3 luni BitDefender si AVG.
|
|
Bohatel Mihai 2 mesaje |
Dupa cum arata country mangarul lui BD va stagna/scadea piata programelor antivirus, sau dupa cum/ce a spus el? N-am inteles sensul exact, sorry !
|
|
Constantin Laurentiu David 2 mesaje |
Numai aiureli. Am folosit in timp mai toate tipurile de antivirus cunoscute. Toate sunt grozave, pana te infectezi. Cel mai bun antivirus: nu umbla unde nu-ti fierbe oala. Dar asta inseamna experienta. Se poate lucra foarte bine fara antivirus daca nu alergi dupa fel de fel de furaciuni.
Bafta tuturor! |
|
Alexandru Huluba 1 mesaj |
ESET Smart Security...licentiat...si nu te doare capu
|
|
Felix Rus 2 mesaje Oras: Braila |
Nu folosesc un antivirus. In urma cu ceva timp, am "prins" un "worm", destul de puternic, iar programele "recomandate" mi-au introdus si mai multi virusi. Folosesc CA Yahoo -AntiSpy, care iti indica
registrii infectati, re-editez registrii stergand codul numeric (nu va recomand, daca nu ati trecut cu succes printr-o astfel de experientza). Chiar si la ultimul "worm" (Hamweq A) cu clone multiple am reeditat registrii, "unhide" folder-ele unde se ascundeau clonele, turn off sistem restore, pentru ca se ascunde si in copiile sistemului, stick-uri, flash drive-uri scoase, se copiaza clonele pe aceste stick-uri si se raspandesc si in alte sisteme. La acest "worm" mi-au trebuit trei ore, recunosc, avea un folder hide Recycler, daca reuse-ai sa-l faci unhide automat clona se lansa dintr-un folder Restore tot "hide". Daca reusesti sa-l faci unhide nu-l poti sterge decat cu sistemul pe safe mode. Nu am nmic impotriva antivirusilor, McCafe, recunisc, nu-mi place, am lucar bine cu Kasperski. Ideea este ca daca te obisnuiesti cu eliminare "manuala" intelegi mult mai multe despre vulnerabilitatea sistemului tau si depsre necesitatatea update-ului la sistem. Pentru mine a fost si ramane o pasiune de afi eu insumi un "antivirus".:). |
|
Razvan Vasile 1 mesaj Oras: Drobeta Turnu Severin |
yo nu am antivirus si nu am mai reinstalat windowsul de cam 2 ani ....si pot sa zic k sunt multumitde el ,cand aveam antivirus o data la 2 sapt tot instalam windows ....
|
|
Daniela Munteanu 1 mesaj |
eu am avut un virus winfile...si nu puteam scapa de el cu nod32...apoi am luat kaspersky...si am reusit sa scap....aku 2 sapt mi-a expirat licenta la kaspersky...si am instalat avira.....dand scanare am descoperit vreo 15 caluti......x(....deci avira> kaspersky......u ce credeti??
|
|
Radu-Romeo Padure 2 mesaje Oras: Brasov |
da e cel mai ok de pe piata it.
Eu numai asta utilizez, am lucrat in service PC candva si am testat cam tot; chiar acum cateva zile pe laptopul de servici unde am avut avira instalat(umbreluta)am luat un virus de office din stick-ul cu care activez in teren in munca mea.Pe pc-ul de acasa, unde am de peste 4 ani McAfee(nu mi-am format pc-ul prea des, cred ca odata sau de doua ori, desi nu e bine..., dar cu un antivirus bun ....)am introdus stick-ul cu pricina si mi-a fost gasit imediat "prietenul", care m-a lovit pe laptop, insa nu a raspuns la comenzi, a incercat suprascrieri in zona sa, dar antivirusul l-a desfiintat in final. Consider ca Mcafee consuma mai putine resurse decat Nod 32, de asemeni un antivirus exceptional,dar mare consumator de resurse, ca si Norton sau Symantec. Cat despre restul antivirusilor, sunt de poveste, in special Bit Defender-ul, e ceva de cosmar, sincer. In final cred in 2 antivirusi McAfee si Nod 32, atat! Daca mai era RAV-ul ... mai adaugam unul la lista de mai sus. |
|
1 mesaj |
Pana acu un an foloseam tot felul de antivirusi versiuni pirat ...descarcate dupa diverse torrente sau luate de la prieteni. Cam din 4 in 5 luni trebuia sa imi reintalez sistemul pentru ca inevitabil prindea tot felul de virusi .Si asta desi stiu cum se umbla cu un comp ..inevitabil prinzi virusi. Acum un an mi-am zis ia sa imi cumpar un antivirus si am luat bitdefender....De ce bitdefender ? Mi-am spus ca e un produs romanesc asa ca daca tot e sa bag bani macar sa mearga in buzunarul alor nostri.. apoi am o parere buna despre programatorii romani , cunosc destul de bine bransa. Acum nu vreau sa le fac reclama celor de la bitdefender dar de cand il am nu a mai trebuit sa imi reinstalez sistemul ...e ok. Parerea mea : merita sa va luati un antivirus oricare al fi el...desi nici un sistem antivirus nu e perfect o varianta veritabila iti da mult mai putine batai de cap si iti prelungeste destul de mult timpul in care poti folosi un sistem de operare fara sa trebuiasca sa-l reinstalezi. Suma investita intr-un antivirus nu este daramatoare.
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
Zone Alarm Security Suite. Licentiat.
Il folosesc de aproape 3 ani. Nici o infectie in tot acest interval. Am devirusat cu el movile de HDD-uri pentru prieteni. Pe langa firewalul lui si antivirus si anti spy mai am si firewal pe router. O conditie. Nu folosesc torente si nici MIRC sau "retele sociale". Cel mult Yahoo Messenger. La birou Bitdefender. E gurmand cu memoria intr-adevar. Destul de eficient. Aici insa sunt 4 nivele de protectie consecutive. E aproape imposibil sa treaca ceva de ele. |
|
1 mesaj |
Bitdefender licentiat , merge ok , de 1 an de cand il am n-a mai trebuit sa-mi reinstalez sistemul de operare si nici nu mi se pare ca incetineste procesorul ..oricum am un procesor bun si memorie ram 2GB. Sfatul meu : folositi orice antivirus CU LICENTA astfel sunteti la mana oricui ....sau... treceti pe linux.
|
|
1 mesaj |
eu prefer varianta cu linuxul pentru ce am de facut e destul oricum fac cate o reinstalare o data la 6 luni cand apare versiunea noua de linux
|
|
1 mesaj |
De la: Alexandra Teodorescu, la data 2008-10-07 16:40:46 Dupa cum arata Country Manager-ul pe Romania de la Bit Defender, Razvan Valceanu, piata aplicatiilor antivirus inregistreaza in aceasta perioada o stagnare din cauza anului electoral si a unor proiecte mari blocate. Folositi un antivirus? Daca nu, de ce? |
|
K 7 2 mesaje |
Dr Web......nu trece nik de el.De 5 ani il folosesc si nu am nici un fel de probleme niciodata.
|
|
1 mesaj |
Ati auzit de TRUSTPORT ? SOFT-ul care a asigurat protectie informatiilor la SUMMIT-ul NATO de la PRAGA
TrustPort PC Security este o solutie complexa, oferind protectie completa a calculatorului si informatiilor impotriva riscurilor provenite in special de pe Internet. Ofera protectie antivirus si antispam impotriva codurilor daunatoare, virusilor, spyware blocand si mail-urle spam; firewall-ul personal supravegheaza conexiunile intre computer si Internet. TrustPort PC Security este format din module care includ: posibilitatea de criptare sigura a datelor, folosirea semnaturilor electronice si optiunea de a sterge permanent date importante. Noul TrustPort PC Security 2009 acopera o gama larga de caracteristici care sporesc siguranta informatiilor si confortul utilizatorului. Programul are o interfata grafica eleganta, utilizatorul avand posibilitatea de a modifica aspectul cu sute de skin-uri care pot fi descarcate de pe Internet gratuit. O inovatie importanta este caracteristica numita Parental Control, permitand blocarea site-urilor web cu un continut neadecvat pentru copii si nu numai. Paginile web sint definite de producator iar utilizatorul isi poate alege ce categorie doreste sa blocheze. Acum este mai usor sa monitorizezi conexiunile de intrare si iesire ale Internetului printr-o interfata interactiva a firewall-ului personal. Acesta este activat atunci cand apare o conexiune necunoscuta si ofera utilizatorului optiunea de a o interzice, de a permite sau de a crea o regula permanenta. Utilizatorii care lucreaza pe mai multe statii de lucru vor avea posibilitatea de a creea o versiunea mobila a antivirusului pentru USB. O alta caracteristica este discheta de boot pentru siguranta datelor pe care utilizatorul o poate creea si folosi pentru a recupera un calculator infectat. Inovatiile majore includ, de asemenea, o interfata dubla a utilizatorului care include modul pentru avansati si incepatori, modulul antiphishing si scanarea automata a dispozitivelor de intrare. Majoritatea acestor optiuni, precum controlul parental, noul design, antivirus mobil, antivirus cu dubla interfata sunt de asemenea incluse in pachetul TrustPort Antivirus 2009. Acest produs se adreseaza utilizatorilor care doresc un antivirus de incredere, o protectie antivirus si antispam, dar nu si celelalte optiuni care apartin de produsul TrustPort PC Security. |
|
1 mesaj |
De la: cristina popescu, la data 2008-12-11 13:49:06 Bitdefender licentiat , merge ok , de 1 an de cand il am n-a mai trebuit sa-mi reinstalez sistemul de operare si nici nu mi se pare ca incetineste procesorul ..oricum am un procesor bun si memorie ram 2GB. Sfatul meu : folositi orice antivirus CU LICENTA astfel sunteti la mana oricui ....sau... treceti pe linux. |
|
1 mesaj |
Ati auzit de TRUSTPORT- si de performantele sale?
TrustPort anunta lansarea oficiala a produsului TrustPort PC Security 2009 si TrustPort Antivirus 2009.versiuni radical imbunatatite TRUSTPORT 2009 SOLUTII DE SECURITATEA INFORMATIEI versiune noua ,moderna , tehnologic imbunatatita ,mai ieftina,in contextul crizei financiare actuale. Este BRANDUL care a asigurat protectie informatiilor la SUMMIT-ul NATO de la PRAGA TrustPort a reusit sa castige inca un premiu Virus Bulletin de la renumita revista Virus Bulletin pentru solutia sa de securitate TrustPort Antivirus. testele din octombrie s-au axat pe Microsoft Windows Server 2008, si alti 24 producatori mondiali au participat. The antivirus products were tested on four different groups of malicious codes, whilst the main emphasis was placed on in-the-wild viruses. Other groups included worms, polymorphic viruses, and trojans. TrustPort Antivirus revealed 100% in-the-wild viruses, both in the resident shield and also in the on demand test. Great result was also achieved in the detection of worms (100%). Second best result was achieved amongst strong competition in recognition of trojans (96.96% resident shield, 97.43% on demand test). Virus Bulletin for almost twenty years now represents an independent source of expert information in the area of computer viruses. It annually hosts a conference for antivirus experts from around the world. Virus Bulletin also regularly carries out comparative tests of antivirus programs, and awards the best ones with a VB100 title. Only the products that unveil 100% in-the-wild and receive no false positives are granted the prestigious VB100 award |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS