Printeaza pagina | Inchide fereastra

DEALERI AUTO

GIGEL BRAICOVICI
86 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2008, ora 19:26

cat de bine isi face treaba un reprezentant local al unui importator auto

ca in romania cum sio face tot romanul! de ex am cumparat o masina noua si la prima revizie am spus ca nu mi se pare destul de puternica la un motor de 1,6 pe benzina si ca nu este normal ca la 3,500 de turati sa sa mearga destul de fortat motorul si sa chinuie la mers ! raspuns dealer: domnule ati platit firma masini nu calitatea ei calitatea mai putin ci firma pt ca este o firma mare respectata !

GIGEL BRAICOVICI
86 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 19:38

la impotator ai fost sa ai spui ce a zis dealer-ul ? ca asta este problema multe din cerintele importatorului sau ale fabricantului nu sant respectate de acesti distribuitori!

florin hausi
1 mesaj
Oras: Baia Mare
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 18:57

Toti reprezentantii locali ai unui importator isi fac treaba bine si foarte bine pentru ca se cunosc mai ales pana in momentul in care isi aleg turismul dorit.Dar de acum incep problemele mai ales cele din timpul garantiei cand esti pus sa platesti daca iti trebuie masina respectiva.Le place sa se laude cat sant de bune turismele lor .Importatorul nu cunoaste sau nu este capabil sa inteleaga relatia client - dealer ,munca depusa de dealer de a convinge de unele avantaje de natura tehnica sau de finantare , de perioada de garantie. La cateva dintre marcile cu renume din Europa garantia este o minciuna , cica 2 ani fara limita de km nu este adevarat abureli sa te vada cu masina luata ca pe urma te aburesc ei . Am patit noi [o firma] cu auto vechi de 9 luni si 85300 km sa ne ceara 130.000.000 lei vechi [da 130 milioane]pentru o lucrare in garantie.

GEORGE DANIEL ANGHEL
1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 13:45

despre ce lucrare e vorba?si ce marca?