Sunteti multumit de providerul dvs. de internet?
|
Lucia Maxim 28 mesaje |
Ce provider de internet folositi? Sunteti multumit de el? Considerati ca ar trebui sa fie imbunatatita reteau in vreun fel?
|
|
Lucian Rosu 1 mesaj |
Nuuuuu!
Viteza reala e mult mai mica decat cea din reclame! |
|
Rares Marculet 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
Am internet de la Romtelecom si nu am avut nici o problema. Viteza bun, stabilitate, deci intr-un cuvant calitate buna la preturi destul de competitive.
|
|
Florin Antony 2 mesaje Oras: Curtea de Arges |
Sincer u am internet de la firma CableSat si sunt multumit de el,mai sunt si cateva caderi dar viteza este reala conform contractului
|
|
Ramona Vulpe 1 mesaj Oras: Brasov |
Romtelecomul este OK , ceilalti sunt mincinosi,neseriosi,mincinosi ......si asi putea sa continui tot asa.
|
|
Constantin Tudoran 11 mesaje |
De la: RAMONA VULPE, la data 2008-11-21 08:08:31 Romtelecomul este OK , ceilalti sunt mincinosi,neseriosi,mincinosi ......si asi putea sa continui tot asa. ... iar dvs. lucrati la ROMTELECOM. Sa fim seriosi! Eu am Internet, telefon si TV de la RDS. Inca din 2003. N-am motive de a ma plange. Am avut in 5 ani, 2 probleme. Una a fost generata de trecerea la IP alocat dinamic, pe care au "uitat" sa o anunte, asa ca am stat fara Internet vreo 3 zile, iar alta de trecerea la fibra optica de la cablu TV, care m-a lasat fara Internet 2 zile. Atat! In rest... 99% uptime! |
|
Panait Florin 1 mesaj Oras: Brasov |
Alo, revino-ti, sau esti platit sa faci reclama ?
|
|
Alex Alex 1 mesaj |
De la: PANAIT FLORIN, la data 2008-12-11 21:55:00 Alo, revino-ti, sau esti platit sa faci reclama ? cred ca e altfel nu se explica......lol |
|
Vasile Marcu 3 mesaje Oras: Bistrita |
poi aveti dreptate.... e chiar penibil, ei cred ca cititorii nu se prind de laude in desert... in fine, depinde ce intelege fiecare din internetul asta, si de multe ori e inteles gresit, 90 % din utilizatori inteleg prin internet: DC++, torrent, youtube si mai alte minuni. Alegerea unui provider de internet depinde si de ce ai nevoie, daca esti utilizator casnic, atunci ti-e de ajuns o linie fixa de internet, insa daca nu faci parte din 90% din fanii de, DC, torrent etc. poti foarte bine sa iti iei o solutie mobila de conectare la internet, asta daca esti si genul de calator, dar poti sa le folosesti si pe amandoua :), Revenind multumirea fata de provider-ul de internet, sunt multumit, am o conexiune mobila de 7.2 Mbps, de la un operator mobil, nu am probleme, bine, nu merge non-stop la 7.2... va dati seama, dar ajunge frecvent si nici nu scade incat nu mai pot sa navighez, merge si sa "dau jos de pe dc si torrent" nu este problema, dar cum spuneam mai sus, nu comparam mere cu pere. multumesc
|
|
Mocanu Anca 1 mesaj |
nuuuuuu, am internet de la UPC, contractul practic nu garanteaza si mininul benzii, zice internetde 10 M, asta este valoarea maxima ce poate fi atinsa. Merge asa de greu ca sotul meu care citeste ziare peinternet isi deshide o pasenta ca sa nu se enerveze asteptand sa se deschida pagina dorita. Am mai sunat la ei si nu mi-au dat un raspuns concret, ba ca ne roaga sa mai asteptam, ba ca asta este ce ofera,.... adica pacat de timpul pierdut la telefon si de nervi
|
|
Marius Bajan 2 mesaje |
Sunt f. multumit.Am abonament de 10 mb,dar de fapt imi merge cu 15-20mb.
|
|
Marius Bajan 2 mesaje |
Da,sunt multumit.Am de la RDS contract de 10 mb,iar in realitate nu scade sub 15 mb.Pe cuvant
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
:) E buna poanta cu platitul. Ar fi o idee interesanta! Din pacate insa... sigur, nu! Nu lucrez la RDS si nici nu-mi plac.
Nu-mi place la ei mai ales ca sunt foarte scarbosi cand trimit factura. ASteaptea sa creasca euro si abia atunci o trimit. Trebuie sa platesti tu, in avans... Dar in ceea ce priveste calitatea tehnica n-am a ma plange. Cu relatiile cu clientii e alta poveste... mai lunga si cu multe bipuri asa ca n-are rost sa o mentionez aici... Nu e voie ca nu trece postarea... |

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS