Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Cele mai bune laptopuri...

Forumul Wall-Street IT&C Hardware
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Pagini: 1 2 3 4
Ion Popa
1 mesaj
Oras: Mangalia
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 04:38
Citeaza Raspunde

Am un Sony Vaio si sunt destul de multumita de el. Il am de un an si 5 luni, bateria tine 2 ore. Cand ii incarc memoria prea mult devine lento, dar in rest e super ok.

Adi Berari
1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:30
Citeaza Raspunde

eu am avut pina acu 4 luni un HP adus din UK ( nu imi dau seama de ce laptopurile cumparate din alta tara sint mai bune ) care se comporta excelent . acum am un HP dual dore care se comporta excelent si f stabil. daca ar fi sa ma intrebati pe mine a-s raspunde ca cele de la HP cu procesor intel sint cea mai buna achizitie .

Rares Stir
1 mesaj
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 07:45
Citeaza Raspunde

1. Mac (apple) pe de parte cele mai bune
2. Sony Vaio
3. Dell (gama XPS)
4. Celelalte branduri, modelele de varf sunt cele mai performante

Totusi daca discutam de raport pret performanta ajungem la Acer,Toshiba, HP, Asus, Lenovo.

Emil Ilea
14 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:52
Citeaza Raspunde

Lucrez pe un Fujitsu-Siemens Amilo D1845, cumparat acum 4 ani dela Metro. Acum un an si jumatate, in Franta fiind, m-a lasat incarcatorul (din greseala mea) si am cumparat de acolo unul nou si o baterie.
Merge zi si noapte, si adesea se lucreaza pe el 12-15 ore/zi.
Pina aici totul in regula.

Raporteaza abuz de limbaj

Emil Ilea
14 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:06
Citeaza Raspunde

De la: George Niki Uhr, la data 2008-11-18 09:12:31

Fujitsu-Siemens .... Seria profesional nu inseamna NUMAI performanta, ci si faptul ca il poti tine in priza (si implicit in functiune)24 de ore/sapte zile din sapte, 12 luni pe an. Incercati acest lucru cu un...ACER, BENQ sau chiar un Amilo!

Folosesc un Amilo D 1845 de 4 ani, in ritmul de lucru de 10-15 ore/zi, ramand deschis 24h/24h cu lunile. Rezista cu onoare.

Sebastian-Stelian Andreica-Navruc
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:58
Citeaza Raspunde

Revin cu date noi despre HP Compaq nx6310 pe care-l folosesc de trei ani: am dat de pamant (accidental) de am crezut cu toii ca si-a dat duhul. Din fericire nu s-a intamplat nimic functional doar un port USB s-a spart.
Practica bate teoria!

Constantin Tudoran
69 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:17
Citeaza Raspunde

De la: Emanuel Andrei Gagea, la data 2008-12-17 17:49:59

\"An apple a day, keeps the doctor away!\"

si traducerea romaneasca :D :

Marul folosit zilnic de scuteste de virusi.

io mi-am luat de aici produseapple.ro macul si sunt super multumit.

Amice du-te si fa reclama unde vrei matale. Si mai scuteste-ma cu Apple. Am numai asemnea nenorociri la serviciu... niste porcarii. Cum vi s-ar parea sa trebuiasca sa luati o versiune noua de office daca schimbati sistemul de operare?! Ei, asa e la Apple! Photoshop trebuie schimbat daca treci de la OS9 la OSX si chiar intre arome diferite de OSX... O tampenie!

Constantin Tudoran
69 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:20
Citeaza Raspunde

De la: Emil ILEA, la data 2009-02-24 10:06:06

De la: George Niki Uhr, la data 2008-11-18 09:12:31

Fujitsu-Siemens .... Seria profesional nu inseamna NUMAI performanta, ci si faptul ca il poti tine in priza (si implicit in functiune)24 de ore/sapte zile din sapte, 12 luni pe an. Incercati acest lucru cu un...ACER, BENQ sau chiar un Amilo!

Folosesc un Amilo D 1845 de 4 ani, in ritmul de lucru de 10-15 ore/zi, ramand deschis 24h/24h cu lunile. Rezista cu onoare.

... de asemenea, acelasi regim il puteti incerca cu un Compaq (am INCA un Presario 1200 care a venit cu 98Millenium preinstalat), HP si Acer. Folosesc acasa un HP NX9210 de aproape 3 ani. I-am facut un upgrade de disc fix de la 80 la 320 GB. In rest... merge perfect! La serviciu am un ACER vechi de peste 5 ani. Si ala merge ca focul!

1 mesaj
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:01
Citeaza Raspunde

De la: Silviu Bucur, la data 2008-11-27 06:51:21

Eu am un Amillo ... care ma cam enerveaza, dar imi fac treaba cu el ...

D-aia s-a pierdut "compunerea"?...))))

...asteptam revenirea, chiar si "dusmanii" sunt DISPERATI !....Eu !...

1 mesaj
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 17:46
Citeaza Raspunde

Care e cel mai bun? Adica ce imi recomandati.
Sunt in clasa a XII-a si in urmatoarele luni vreau sa imi cumpar un laptop, care sa il pot lua cu mine la facultate si de care sa ma pot folosi fara probleme si sa il pot utiliza pt tot ce se cere unui student la calculatoare. Acum am un desktop cu procesor AMD Athlon de 1,8 GHZ, 512 MB RAM, placa video de 512 MB. Deocamdata nu am avut "probleme" mari la configuratia asta, decat ca uneori i-as mai da cate un picior la unitate ;)). Imi place acest MSI http://www.shopit.ro/Notebook/Notebook-MSI-VX600X/, dar si unele modele de la DELL, HP, Lenovo. Intr-un tot "personal", din cat am mai citit si am mai butonat la laptopuri, e DELL. Bugetul e undeva pe la 2000-2300 RON (inca mai economisesc :d ).

Doresc un sfat ca sa imi fie mai usor sa ma hotarasc. Eventual si unele link-uri cu modele :D.

Constantin Tudoran
69 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 00:14
Citeaza Raspunde

Din experienta mea MSI nu prea are drivere. Un coleg si-a luat un MSI cu Vista preinstalat. La 2GB de RAM se misca precum un catel schiop. Asa ca omul a vrut sa-si puna XP. A ajuns la mine cu el in brate - n-avea drivere de XP. Cu chiu cu vai am "cioplit" unele de pe la diverse placi si placute (pe incercate...) pana s-a potrivit ceva . Inainte de a cumpara (aproape sigur il vei lua cu VISTA preinstalat) du-te pe situl firmei si verifica daca sunt si drivere de XP. SIGUR vei dori sa-ti instalezi XP. Vista e o MAAARE porcarie...

Urmareste topicul 'Cele mai bune laptopuri...'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.
Pagini: 1 2 3 4

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Cele mai bune laptopuri...
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS