|
Lucia Maxim 28 mesaje |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:56
Din experienta dvs. care sunt cele mai bune companii producatoare de laptop-uri? |
|
mesaj |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 19:28
Imi place foarte tare Dell, gama XPS mi se pare cool ca si design dar si ca performante. Imi place noul Acer blue sphire. |
|
Nicoleta-Elena Mihalcea 1 mesaj |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 11:22
sony vaio..cele mai bune... |
|
mesaj |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 09:16
Nu sunt deloc de acord cu Sony Vaio. Am utilizat doua. Performata foarte slaba a bateriei, probleme pe ambele (ecran care se inchidea de la sine, DVD/RW care nu scria DVD-uri). Mare. Boxe foarte foarte slabe (desi culmea, e un produs Sony). Design stupidd al tastaturii: touchpad-ul e atins cu incheietura destul de des.Am fost foarte dezamagita si nu recomand Sony Vaio nimanui. Acum folosesc un Dell Inspiron 1525 si am numai cuvinte de lauda. Am mai folosit in paralel de la birou un Dell Inspiron D630 si iarsai , am fost incantata. Performanta bateriei e foarte foarte buna, design ergonomic. |
|
mesaj |
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 09:17
Nu sunt deloc de acord cu Sony Vaio. Am utilizat doua. Performata foarte slaba a bateriei, probleme pe ambele (ecran care se inchidea de la sine, DVD/RW care nu scria DVD-uri). Mare. Boxe foarte foarte slabe (desi culmea, e un produs Sony). Design stupidd al tastaturii: touchpad-ul e atins cu incheietura destul de des.Am fost foarte dezamagita si nu recomand Sony Vaio nimanui. Acum folosesc un Dell Inspiron 1525 si am numai cuvinte de lauda. Am mai folosit in paralel de la birou un Dell Inspiron D630 si iarsai , am fost incantata. Performanta bateriei e foarte foarte buna, design ergonomic. |
|
barbu stefanescu 1 mesaj Oras: Mangalia |
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 10:26
Dell produce in continuare laptopuri de o calitate superioara fara sa faca compromisuri la calitate si finisaje. Sunt fiabile si se pot configura in functie de necesitatile fiecaruia. Personal folosesc un Dell Latitude D531 si este extraordinar din toate punctele de vedere. Difuzoarele sa nu uitam sunt JBL la toate modelele si nu produse de duzina. Tastatura rezistenta la apa/cafea. Monitor true view care chiar functioneaza si culori extraordinare. Singurul lucru care are deficiente este softul de la Touch Pad care reactioneaza cu cateva milisecunde intarziere si poate fi putin deranjant. Totusi ergonomia, calitatea si performantele sunt de laudat. |
|
mesaj |
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 07:37
Am cumparat si eu un Dell Inspiron 6400, dupa 10 luni bateria a murit total, deja am 2 sectoare bad pe harddisk. in concluzie nu recomand nimanui Dell, sunt foarte proaste. momentan lucrez pe un Lenovo-IBM, merge foarte foarte bine. |
|
mesaj |
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 12:17
Buna ziua, am facut un studiu comparativ (si deloc intamplator) in calitate de asistent la Universitatea de Automatica, chiar pe aceasta tema. Rezultatele ... nu o sa va vina sa credeti : CEL MAI BUN LAPTOP ESTE ALA CARE IL AI !!! Am constatat ca respondentii sunt foarte mult influentati de obiectele personale, se ataseaza de ele si le considera extensii ale propriului corp, organism, etc ... ca atare la nivel neuronal se creaza o depandenta a raspunsurilor date in functie de acest fapt. Studiile facute in modul simplist ... nu duc la rezultate, asa cum poate ati dedus si din raspunsurile date in aceasta sectiune. Adica cei care isi doresc sa isi achizitioneze un laptop, nu se vor putea niciodata inspira din aceste raspunsuri, ...etc. Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati ... |
|
Emil Capra 1 mesaj |
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 09:46
comentariu beton, impartial si adevarat. :)) eu utilizez un Fujitsu si e ok, eu cred ca depinde f mult de softurile instalate si de posibilele incidente intre versiuni etc. totusi trebuie sa aveti o preferinta... |
|
1 mesaj |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 14:06
eu am un toshiba :) - nu sunt foarte renumite pe piata noastra, insa merita banii! |
|
mesaj |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:03
tare Niculae |
|
Irina Vasiliu 1 mesaj Oras: Dej |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:45
...este cel PE CARE il ai! |
|
CONSTANTIN JITARU 1 mesaj |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 07:18
Un lucru important, putini dintre noi au avut ocazia sa foloseasca mai multe laptopuri asta din cauza preturilor criminale din Romania. In consecinta modelele despre care s-au vorbit mai sus nu sunt foarte reprezentative. un alt aspect este si la ce folosesti un laptop. De exemplu am la servici Ultimul MAC book AIR subtire care-i 2000 euro in Romania. Il folosesc strict pentru sistemul sau operational dar si mai are si o baterie care dureaza ceva in rest nu are CD-ROM, este pe baza de port USB, nici ecranul nu e cine stie ce...... de la celelate firme am un Toshiba Satellite si e ok, am mai folosit si un DELL care intr-adevar e un producator deosebit. Cel mai prost laptop pe care l-am folosit si despre care am auzit nemultumiri este ACER (travel mate) |
|
Emanuel Andrei Gagea 2 mesaje |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 08:41
de departe, Laptop-urile marca Apple sunt cele mai fiabile si stabile!!! cine nu a incercat unul nu are de unde sa stie :) |
|
Dana Tatiana fitza 1 mesaj |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 09:00
MAC BOOK PRO .... |
|
Ciprian Mihalache 1 mesaj |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 12:12
Eu folosesc Asus X53S si pot sa zic ca sunt super multumit de el pana acuma.. (1 an).. |
|
Dragos Bilav 2 mesaje |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 20:03
Laptopul meu este un MSI.Departe ca brand de Dell,HP,etc dat raportul pret-caracteristici-fiabilitate este foarte bun.Eu sunt foarte multumit de el,nu spun ca este cel mai bun,dar este o varianta de luat in calcul. |
|
Alexa Constantin-Cosmin 2 mesaje |
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 22:29
Am avut un Toshiba sattelite de 500 euro si facea numai figuri.F silentios si ochios dar calitativ...naspa.L-am schimbat dupa o saptamana cu un Acer Extensa 7620G de care sunt f multumit dtpdv. |
|
mesaj |
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 23:09
Mergeti la culcare cu totii. Si luati-va si laptopiseturile cu voi. Apple va arata degetul... |
|
mesaj |
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 00:40
Intrebarea e un pic ambigua, daca calificativul de cel mai bun este reprezentat prin calitate, fiabilitate, design atragator , putere de calcul, rezistente la impact,(vorba aia se intampla sigur sa-l mai lovesti ca doar de asta e mobil) raspuns e simplu, exluzand cateva marci care nu prea ar avea ce cauta in acest domeniu (pentru ca efectiv nu au support serios pe piata europeana) e clar ca sunt laptopurile cele mai "bune" sunt cele mai "scumpe" , dar daca calificativul de cel mai bun reprezinta defapt cel mai fiabil dar nu ca performanta mergeti pe firme consacrate gen IBM,Dell,Sony,HP,chiar si Acer nu umblati cu no name sau nume noi ca nu stiu cine va poate oferi suport serios la ele. Alegerea unui laptop este oricum o optiune "foarte" personala in care de multe ori intervine bugetul, designul, marca, doar pentru cei pasionati de jocuri performanta are un rol mai decisiv, la urma urmei sunt niste consumabile o sa le schimbam in viitor precum telefoanele mobile. |
|
IONUT CORNEL PETRESCU 1 mesaj Oras: Buzau |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 22:21
Nicolae, te rog spune-mi, pe baza cunostintelor tale, ce laptop imi recomanzi in jurul a 2000-2500 ron! precizez ca-mi este necesar mai ales pentru accesul rapid la internet, descarcari e-mail-uri, rapoarte si raportele in office, deci chestii marunte pe care sunt nevoit sa le fac mai ales in "biroul" meu: masina! multumesc mult! |
|
Florin Nastase 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:45
Pt consumatorii home, HP Pavilion este best option, va asigur eu! Nu sunt neaparat cele mai ieftine, dar de cand au venit oficial si au deschis si service autorizat, o vad ca prima optiune! Super design, super features (telecomanda!!!!) arata si se misca super! |
|
mesaj |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 02:42
Ionut pentru ce vrei tu orice lap face fata, eu am un HP 6820s T7500, 2GB, 250GB, are aproape un an si a fost aprox 3000 lei , acum sigur e mai ieftin, ... deci... hai sa zicem HP (pt ca tre sa zicem ceva), oricum aproape toate sunt China. bafta |
|
mesaj |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 02:43
Ionut pentru ce vrei tu orice lap face fata, eu am un HP 6820s T7500, 2GB, 250GB, are aproape un an si a fost aprox 3000 lei , acum sigur e mai ieftin, ... deci... hai sa zicem HP (pt ca tre sa zicem ceva), oricum aproape toate sunt China. bafta |
|
mesaj |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 02:47
si inca o parere ...Lenovo |
|
TURCIN LUMINITA 7 mesaje |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 08:30
Asus, de 3 ani super! |
|
Fagaras Codrut 4 mesaje Oras: Campia Turzii |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 09:14
[quote name='Emanuel Andrei Gagea' date='2008-11-06 08:41:47']de departe, Laptop-urile marca Apple sunt cele mai fiabile si stabile!!! cine nu a incercat unul nu are de unde sa stie :)[/quote] Am un iBook G3. Este piesa de muzeu, dar sunt foarte multumit de el. Recent am achizitionat si un Toshiba Satellite. Super fiabil. Dell, de departe preferatul meu. Dar, intr-adevar cel mai bun este cel care il ai. |
|
Daniel Opris 1 mesaj |
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 22:05
Intr-adevar, Dell este un producator de incredere. In ultimii 2 ani pot sa spun ca am achizitionat mai mult de 10 laptopuri (Dell, Asus, Fujitsu Siemens, HP). Nici nu incape indoiala in ceea ce priveste marca Lenovo care este un brand pentru profesionisti. O scurta revizuire a benchmarkurilor existente o sa va dovedeasca faptul ca Lenovo sunt printre primii ... preturile sunt pe masura. In orice caz in acest moment as cumpara un Dell; gama este foarte variata si pentru toate buzunarele. Gama business, Dell Vostro, sau un Latitude mai avansat (E6400), cat si celelalte serii o sa va garanteze fiabilitatea necesara. Dell XPS este o serie de varf si nu as recomanda-o celor care au nevoie baterie si pentru munca pe teren. Diferentele de pret intre laptopuri cu aceleasi caracteristici dar din serii diferite se regasesc in materialele folosite si modul in care acestea sunt construite si chiar se simte diferenta de-a lungul timpului. Bineinteles, aici intervine si problema "progresului" care ne face sa schimbam laptopul o data la 2-4 ani ceea ce oarecum nu motiveaza investitiile mari dar pentru cineva dispus sa dea acei bani in plus nu va fi nimic de pierdut. |
|
Valentin Bucsa 1 mesaj Oras: Lugoj |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 09:07
Cel mai bun lap-top, cred si eu ca si un alt repondent la spondaj, este acela care iti satisface nevoile. Depinde ce vrei sa faci cu acel sistem - grafica, sa te joci, sa il folosesti pt corespondenta si/sau afacere etc. Eu personal folosesc un Acer ASPIRE 5720 de aproximativ 1 an si 4 luni si pot afirma ca imi satisface pe deplin necesitatile. Cand am achizitionat lap-top-ul trebuia sa corespunda unor cerinte bine definite si face acest lucru si acum la fel de bine. |
|
mesaj |
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 11:16
mac book pro. mac book pro. in rest no comment. |
|
tudose mia 1 mesaj |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 13:10
cel mai tare SONY VAIO (UTILIZAT 9 ANI)+ am luat unul ultimul model din USA le cumpar numai de acolo si e super performant |
|
remus pirici 3 mesaje Oras: Fetesti |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 18:29
Am un HP model nx9420 si sunt foarte multumit de el...il recomand in caz ca il mai gasiti! |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 18:47
Eu am un HP nx9420 si sunt foarte multumit de el de mai bine de un an de zile...il recomand pentru cei ce vor un laptop business solid! |
|
Constantin Enescu 2 mesaje Oras: Caracal |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 09:11
Dupa felul in care te exprimi imi dau seama cu cine avem de a face in materie de comentarii .La varsta pe care o ai ar fi trebuit sa-ti fi venit mintea la cap.Ai merita sa te reclamam la abuz de limbaj,dar cred ca nu sti ce e ala... |
|
George Niki Uhr 9 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 09:12
Fujitsu-Siemens de departe! Insa NU orice produs al acestui joint-venture. Ca la orice producator serios, nu iau in calcul aici ACER, BENQ sau mai stiu eu ce non marci,exista serii si...serii. De exemplu la FUJITSU-SIEMENS seria profesional este "E". Bininteles,costa cca 3,000 de Euri. Iti iei un Amilo, dai 1,400 de lei pe el si ai calitatea oferita in aceasta suma. Iti iei seria "E" marchezi banu' si ai calitatea oferita de 3,000 de Euri. SIMPLU! Seria profesional nu inseamna NUMAI performanta, ci si faptul ca il poti tine in priza (si implicit in functiune)24 de ore/sapte zile din sapte, 12 luni pe an. Incercati acest lucru cu un...ACER, BENQ sau chiar un Amilo! |
|
Dorin BACU 1 mesaj Oras: Medias |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 09:50
Vad ca nu sint prea multi utilizatori de HP care scriu aici, insa eu fac parte din utilizatorii mindri ai acestui brand, care este de 2 ani nr. 1 pe piata mondiala de PC-uri si laptopuri. Eu mi-am cumparat un laptop Laptop HP Compaq 6720s Core 2 Duo T5670 1.8GHz, 2GB, 160GB, Free DOS ,in februarie 2008, dupa analize destul de atente pe un site de vinzari online(emag.ro - care este lider cu 70% din piata de vinzari online IT&C) si are cele mai bune preturi la toate produsele, si sint extrem de multumit de el. Mi-am luat varianta fara sistem de operare si mi-am instalat eu cu ajutorul unui prieten IT-ist sistemul Windows XP, de departe mult mai bun si mai putin consumator de resurse decit Vista, are hard de 160 GB, are 2 GB RAM, special ca sa poata rula cit mai rapid programele, are Bluetooth, modem pt Internet wireless, proces INTEL Dual core duo, are un monitor cu culori calde si clare, si pretul cu care l-am luat atunci era in jur de 2075 lei, iar in mai 2008 i-am luat exact acelasi tip de laptop si surorii mele si este foarte multumita de el si de modul in care ruleaza programele, este usor, finut, elegant si cu tastatura rezistenta si cu butoane placute la atingere. Nu il folosesc pt jocuri sau alte chestii foarte complexe, dar pt un utilizator profesionist este unul din cele mai bune laptopuri, ii dau nota 9 din 10. |
|
Cornel Nita 1 mesaj |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 10:57
Pai primul lucru la care te gandesti cand vezi asemenea intrebare este la ce vrei sa-l folosesti.. Pentru gama pro/business recomand Lenovo ThinkPad(ex IBM) seria T (carcasa de titan). am vazut demonstatii in care se urcau cu picioarele pe el pentru a demonstra robustetea masinii.Am avut asa ceva si pot spune ca este referinta notebook-ului de business ca desktop replacement.Nici un Dell sau HP nu vin nici pe aproape.. Dar a fost odata ca niciodata un brand care se numea Compaq si care facea cele mai bune laptopuri din lume. Am acasa un Armada 1500c (procesor Celeron) cu venerabila varsta de 11 ani, care merge perfect si acum, cu un WIndows 98 SE instalat si care booteaza in 30 de secunde.. Pentru travel/portabilitate o varianta interesanta este Asus eee (cu monitor de 9 sau 10 inch) cel de 7 e prea mic.. Pentru acasa/entertainment exista comodity market cu jucatori ca Asus/Acer/MSI si care or mai fi pe acolo. IN general nu merita un buget mai mare de 500 eur o masina din segmentul asta.. Daca vrei sa fii cool , atunci e musai un Apple. NO offense Apple este un superbrand dar cu o nisa bine stabilita de utilizatori.. Asadar nu exista cel mai bun notebook, exista leaderi si preferinte pe segmente de piata.. |
|
marin marian 2 mesaje |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 14:31
sint foarte multumit de hp concureaza dupa parerea mea chiar si cu dell |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 16:07
te referi cumva la mine? |
|
Ovidiu Partenie 2 mesaje Oras: Mangalia |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 19:26
Toshiba sunt cele mai bune si mai fiabile. Eu folosesc 2 laptopuri toshiba si se comporta excelent! In service sunt cele mai putin prezente si daca cumva dai de ele pe acolo se datoreaza utilizatorului si sigur nu e ceva grav. |
|
LAURENTIU-DINU CERNEA 3 mesaje Oras: Medias |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 06:14
[quote name=' ' date='2008-11-05 14:06:00']eu am un toshiba :) - nu sunt foarte renumite pe piata noastra, insa merita banii![/quote] |
|
LAURENTIU-DINU CERNEA 3 mesaje Oras: Medias |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 06:21
[quote name=' ' date='2008-11-05 14:06:00']eu am un toshiba :) - nu sunt foarte renumite pe piata noastra, insa merita banii![/quote]. Si eu am Toshiba dar bateria time foarte putin cam 1ora si 15 min. , oar daca nu ai un soft total si ai in soft pre-instalat este rau in rest totul merge fff bine. |
|
Daniel Radbata 1 mesaj Oras: Bistrita |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 16:19
In primul rand laptopuri care nu merita sa le cumperi, ASUS ACER BENQ si alte branduri no name, laptopul este un tot unitar si e foarte important ca toate componentele lui sa fie de calitate si sa se potriveasca perfect. Marcile care merita sun in ordine Apple, Dell, HP, Fujitsu siemens, Sony, Toshiba, acestea sunt in general marci care nu dezamagesc si in functie de dorinte si buget pot fi achizitionate, cine vrea un laptop fiabil bun la toate care nu se strica si care in general nu dezamageste sa cumpere un Dell. eu am un HP Pavilion dv 9000 cumparat din vest si pt care paradoxal nu se asigura nici service nici piese de schimb in Europa ci numai in USA deci daca sunt probleme si nu aveti pe nimeni in SUA larevedere! o problema de design la aceste laptopuri sunt balamalele, mie dupa 1 an juma mi s-a rupt balamaua stg, acestea sunt prea stranse din fabrica si au bratul prea subtire asa ca la fiecare inchidere si deschidere se forteaza si la un moment cedeaza, acest lucru este foarte frecvent pe forumurile celor ce au hp pavilion 9000, in rest merge foarte bine! |
|
Alexa Constantin-Cosmin 2 mesaje |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 03:58
Eu am un Acer extensa 7620g si pot sustine ca functioneaza ireprosabil!!..si sta aproape nonstop in priza..asa....ca...nu e chiar cum zic unii... |
|
mesaj |
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 07:29
test |
|
Silviu Bucur 5 mesaje |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 06:51
Eu am un Amillo ... care ma cam enerveaza, dar imi fac treaba cu el ... |
|
1 mesaj |
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 16:39
si eu am tot un dell inspiron 6400, de aproape 2 ani, bateria e ok, nu am bad sectors pe hard, sunt fff multumit de el. |
|
mircea mihes 1 mesaj |
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 12:04
Tot ceea ce am citit pana acum e discutabil. Stiti cum e ca si posesorii de masini care se lauda ca masina lor e cea mai tare dar in fond si la urma urmei tot timpul apare ceva nou mai performant. Dupa mine fiabilitatea e cea mai importanta indiferent de tipul utilizatorului si regimul de folosire. Eu am avut prima data un Acer Travel Mate dar a devenit prea vechi si bateria cazuse complet, apoi am cumparat un FujitsuSiemens C series care dupa aproximativ doi ani a murit cu probleme pe placa de baza, pe urma am cumparat un Toshiba Tecra A8 de care se spune ca e foarte rezistenta placa de baza si totodata pretul pe masura cu trei ani garantie numai ca dupa doi ani a cazut bateria facuta in China. E adevarat e in garantie dar fiind din provincie si fiind indispensabil nu pot beneficia de garantie asa ca am cumparat o baterie noua : originala coasta 650 ron una made in Taiwan 420 ron.....Dupa mine calitatea e direct proportionala cu pretul pe urma depinde cum il folosesti: la birou adica static e mai fiabil daca te deplasezi mult cu el va tine mult mai putin( cam cat e perioada de garantie) Ca marci dupa mine IBM, Toshiba,Asus,Sony,Acer. Dar si acestea depinde de unde le cumperi: din vestul europei sunt calitativ mai bune si mai ieftine iar in estul europei mai slabe si mai scumpe. Paradoxal dar perfect adevarat. Toate cele bune |
|
Matulea Alice Georgeta 1 mesaj Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 04:08
Fujitsu Siemens Amilo Pro V 2040 |
|
Ameli Tan 2 mesaje |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 10:29
DE DOI ANIIL AM PE DELL SI NIMENI NU A UMBLAT IN EL.MINUNAT !SI DACA SI EL NU A FOST UMBLAT.... [quote name='Claudia Pavel' date='2008-10-16 19:28:52']Imi place foarte tare Dell, gama XPS mi se pare cool ca si design dar si ca performante. Imi place noul Acer blue sphire.[/quote] |
|
ADRIAN BARBU 1 mesaj Oras: Fetesti |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:33
ASUS L3800 CE. procesor intel mobile. de 3 ani fara probleme, in conditii de munca grele (praf). |
|
2 mesaje |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 09:45
Iti recomand un smart phone! E mai usor de utilizat si ar face exact ce ai mentionat in itrebarea ta! |
|
2 mesaje |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 09:50
Ideea unui laptop este mobilitatea. Daca vrei ceva care sa stea in priza atunci ar fi mai bun un desk-top. Un laptop bun trebuie sa aiba doua caracteristici esentiale: 1 sa fie usor si sa aiba o autonomie sporita. |
|
LEVENTE KELEMEN 2 mesaje |
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 12:54
eu am 1 Sony Vaio noua generatie,sunt foarte multumit de el,are Blu-ray,processor 2gb,300 gb memorie,ram 2 gb si multe altele.....sunt super multumit,in romania e foarte scump....mai si un ace de care tot sunt multumit.....pe care nu recomand sunt Gateway,Hp-urile cateva au probleme....mai sunt multumit si de Toshiba,Asus,Apple....am avut de toate....toate cele bune din Florida |
|
mesaj |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 08:21
Ce ma nemultumeste pe mine la DELL : monitoarele mult prea lucioase si care iti reflecta prea mult lumina si bateria care dupa un an se cam duce si mai rau chiar daca nu se duce iti insereaza automat un mesaj prin care te anunta ca laptopu nu iti mai recunoaste bareria. In rest nu pot sa ma plang de nimic , performantele sunt bune. |
|
Sergiu Bradean 1 mesaj Oras: Campia Turzii |
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 08:15
"Draga" Valentin Si eu folosesc un Acer Aspire 5720 dar Z. :) De 1 an si 1 luna. Sincer, daca nu as fi dat atatia bani pe el demult l-as fi aruncat la gunoi. Bateria tine OK maxim 2 ore. Dar cand sunt pe baterie nu imi merge coolerul foarte bine. Deci se supra incalzeste si "moare". Apoi oricat de mult as incerca sa il pornesc nu vrea. Adica incerc si de 20 de ori si merge pana sa se incarce win. si nimic. Asta e una; daca il tin pe birou, trebuie tot timpul sa il tin ridicat de "spate" ca altfel se supra incalzeste si o iau de la inceput. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca am fost obligat sa imi cumpar Vista desi cumparasem intai XP, deoarece nu mergea decat cu Vista. Si in mod legal nu pot instala xp pe el. Ok, tinand cont de tate astea, poate ai ceva solutii pe care eu nu le stiu. Sau fa un drum la Deva si stai in fata blocului meu ca in una din zilele astea, dau cu el pe fereastra la gunoi. :)) |
|
Lulus Florin Mircov 2 mesaje |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 09:05
Detzin un Compaq Presario CQ50, cu AMD Turion X2 de 64 de 2 giga, hard 190 giga, memorie 3 giga.... merge foarte foarte bine pe orice aplicatie. Parerea mea cel mai bun laptop este in afara de cel pe care il ai este totusi Compaq.(de aceea am ales Compaq). |
|
Virgiliu Cimpoeru 4 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 15:19
Mac Book Pro !!! ... nimic altceva nu se compara... |
|
Emanuel Andrei Gagea 2 mesaje |
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 17:49
\"An apple a day, keeps the doctor away!\" si traducerea romaneasca :D : Marul folosit zilnic de scuteste de virusi. io mi-am luat de aici produseapple.ro macul si sunt super multumit. |
|
mihai milea 3 mesaje |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 04:26
Asus si Compaq sunt singurii producatori de notebook-uri care isi produc singuri componentele. Restul sunt China. Desigur, scoatem din discutie topul-topurilor, adica AlienWare care au fost cumparati acum vreo 2 ani de Dell. Cand discuti despre cat de bun este un laptop, trebuie sa specifici: ca performante, sau ca fiabilitate. Un laptop ca performante este in 99% din cazuri pe-atat de bun pe cat de mare este pretul. Ca fiabilitate, sunt producatorii de mai sus. Ceilalti nu prea-si bat capul cu testarea componentelor si a tehnologiei de fabricatie. Din pacate, Asus si Compaq nu stiu sa isi vanda marfa. Nu se pricep sa faca reclame gen Apple, Dell, sau macar HP. In schimb ei produc adevarata calitate cu un raport performante-pret foarte bun. Nu vorbesc din auzite. Lucrez in IT de ceva ani si am avut experienta cu multe notebookuri de la toate brandurile. |
|
mihai milea 3 mesaje |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 04:29
[quote name='mircea mihes' date='2008-12-02 12:04:17']Tot ceea ce am citit pana acum e discutabil. Stiti cum e ca si posesorii de masini care se lauda ca masina lor e cea mai tare dar in fond si la urma urmei tot timpul apare ceva nou mai performant. Dupa mine fiabilitatea e cea mai importanta indiferent de tipul utilizatorului si regimul de folosire. Eu am avut prima data un Acer Travel Mate dar a devenit prea vechi si bateria cazuse complet, apoi am cumparat un FujitsuSiemens C series care dupa aproximativ doi ani a murit cu probleme pe placa de baza, pe urma am cumparat un Toshiba Tecra A8 de care se spune ca e foarte rezistenta placa de baza si totodata pretul pe masura cu trei ani garantie numai ca dupa doi ani a cazut bateria facuta in China. E adevarat e in garantie dar fiind din provincie si fiind indispensabil nu pot beneficia de garantie asa ca am cumparat o baterie noua : originala coasta 650 ron una made in Taiwan 420 ron.....Dupa mine calitatea e direct proportionala cu pretul pe urma depinde cum il folosesti: la birou adica static e mai fiabil daca te deplasezi mult cu el va tine mult mai putin( cam cat e perioada de garantie) Ca marci dupa mine IBM, Toshiba,Asus,Sony,Acer. Dar si acestea depinde de unde le cumperi: din vestul europei sunt calitativ mai bune si mai ieftine iar in estul europei mai slabe si mai scumpe. Paradoxal dar perfect adevarat. Toate cele bune[/quote] |
|
Alin Onoaie 1 mesaj |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 17:00
ASUS F7E HARD 250 GB, 2 GB RAM,CAMERA WEB,MICROFON,WIRELESS,BLUETOOTH,ECRAN 17 "-SIMPLY THE BEST CHOICE FOR ROMANIA |
|
Constantin Nasta 1 mesaj Oras: Curtea de Arges |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 11:01
Frați intru suferință, Când se lansează o asemenea întrebare ambigua, fiecare are loc de întors, dar mai ales are propriile criterii. Aceste criterii pot fi obiective, dar in mod evident contin o doza de subiectivism care poate depasi 50%.Corect ar fi macar sa se introduca niste intervaluri de pret. Folosesc laptopuri de vreo 15 ani. Am avut aproape toate marcile.Acum mai posed IBM Think Pad si Toshiba Satellite. Pot sa va spun ca, mai ales IBM, nu prea are rival. Si pretul a fost pe masura. Toshiba este ca un bivol. Nu prea fitos, dar sigur si fara fente. N.B: pe ambele le-am luat NOI. Cum le exploatezi asa le ai! S-aveti parte de un AN NOU cu sanatate, noroc si Bani. KIKI |
|
iulian chitoiu 1 mesaj |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 10:57
raport calitate-pret dell e nr 1,de unde si garantia de 3 ani fata de 1 an la alte marci |
|
felix rus 2 mesaje Oras: Braila |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 14:05
[quote name='Dana Tatiana fitza' date='2008-11-06 09:00:09']MAC BOOK PRO ....[/quote] .... intr-adevar .. de departe MacBook Pro ... este foarte bun .. am fost un imaptimit al laptop-urilor cu windows .. dar pana nu ai folosit un Apple comenatarile sunt de prisos ... |
|
zaharia traian 1 mesaj |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 14:10
Un MAC, este ideal...in rest numai de "bine". Apropos, stie cineva cum a reusit fiul meu sa prajeasca un i Book? |
|
zaharia marian 2 mesaje |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 13:15
salut.da,si eu am ul laptop HP compaq nx 6125,il luai aku 2 ani.am avut probleme cu hardul,dar aku,prin niste artificii merge f bine.artificii,adica partitionare ,schimbarea sistemului de pe C pe partitia E....si merge,de un an este ok.este rezistent la "frecusuri".de exemplu aku ma joc un "soldie of fortune 2".....este f bine......se mai blocheaza,dar ata ete:) |
|
zaharia marian 2 mesaje |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 13:19
da,si eu sunt un impatimit al HP-ului.cu toate ca am avut niste probleme cu el.dar recomand cu placere HP.si il recomand si cu increderea ca oricine face o alegere f buna cu laptopul HP. |
|
ciprian anghelache 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:31
[quote name='Cornel Nita' date='2008-11-18 10:57:42']Pai primul lucru la care te gandesti cand vezi asemenea intrebare este la ce vrei sa-l folosesti.. Pentru gama pro/business recomand Lenovo ThinkPad(ex IBM) seria T (carcasa de titan). am vazut demonstatii in care se urcau cu picioarele pe el pentru a demonstra robustetea masinii.Am avut asa ceva si pot spune ca este referinta notebook-ului de business ca desktop replacement.Nici un Dell sau HP nu vin nici pe aproape.. Dar a fost odata ca niciodata un brand care se numea Compaq si care facea cele mai bune laptopuri din lume. Am acasa un Armada 1500c (procesor Celeron) cu venerabila varsta de 11 ani, care merge perfect si acum, cu un WIndows 98 SE instalat si care booteaza in 30 de secunde.. Pentru travel/portabilitate o varianta interesanta este Asus eee (cu monitor de 9 sau 10 inch) cel de 7 e prea mic.. Pentru acasa/entertainment exista comodity market cu jucatori ca Asus/Acer/MSI si care or mai fi pe acolo. IN general nu merita un buget mai mare de 500 eur o masina din segmentul asta.. Daca vrei sa fii cool , atunci e musai un Apple. NO offense Apple este un superbrand dar cu o nisa bine stabilita de utilizatori.. Asadar nu exista cel mai bun notebook, exista leaderi si preferinte pe segmente de piata.. [/quote] true...oricum o evaluare corecta este destul de dificila tinand cont de sistemele de operare care ruleaza si de caznele la care sunt supuse... eu am un dell D 620 care este ok dar ruleaza destul de multe aplicatii si merge mai greu ca unul fara prea multe patch-uri. Majoritatea pieselor sunt facute in China si difera doar brandul si anumite accesorii, asa ca...casca bine ochii.... |
|
Corneliu Bogdan 1 mesaj Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:52
Pentru munca eu recomand Thinkpad (IBM/Lenovo). In prezent sunt la Thinkpad-ul cu numarul trei, un Z61T. Am vut experienta cu Dell-uri si HP-uri. Pe partea de fiabilitate precedentul Thinkpad (care si acum functioneaza fara probleme) a cazut pe jos de cateva ori destul de urat dar nu a patit absolut nimic (carcasa de titan cred ca a ajutat). Cel de acum are senzor de miscare si parcheaza capetele la miscari bruste astfel protejand hdd-ul. De asemenea tastatura este excelenta, este un lucru recunoscut ca tastaturile de pe aceste laptop-uri sunt (probabil) cele mai bune. Mai este si acea lumina deasupra display-ului care iti lumineaza tastatura la nevoie iar cand deschizi un Thinkpad display-ul sta foarte fix. Se incalzeste in limite rezonabile, modelul de acum are un sistem de racire destul de ok iar bateria tine suficient. Ce nu prea imi place la modelul actual (de la Lenovo) este plasticul, parca nu mai are chiar aceeasi calitate ca si celelalte (de la IBM). Pe partea de software cred ca exista un suport mai bun decat la multe alte brand-uri. Exista pachetul de programe ThinkVantage care ajuta ca toate driverele si utilitarele sa fie la zi (cu asta chiar am avut probleme pe alte laptop-uri). Vine cu AccessConnections care asigura configurarea si securizarea conexiunilor, un PowerManager foarte bun, Rescue and Recovery pe partea de backup, etc... Mentionez din nou, le recomand cu caldura pentru munca de birou, nu jocuri. |
|
Gabriel Matei 5 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:53
stimate domn, sunt importator de laptopuri, desktopuri si componente pc, dupa cum sunt si eu utilizator de multe produse din import. preturile criminale nu sunt datorita importatorilor ci datorita legislatiei. ea este criminala! un simplu calul te va convinge: furnizorii au preturile lor conditie fob (care la randul difera in functie de cantitatile comandate; se obtin unele discounturi dar nu mai mult de 5% fata de pretul de lista; vorbesc de furnizorii seriosi, nu tiriplicii pe care ii gasesti oricand pe diverese site-uri de vanzari din china, india sau mai stiu de pe unde!). la pretul fob se adauga costuri de transport (dhl sau fedex, au cca 10% per laptop de exemplu cost transport door-to-door) pretul cip (fob+transport) trebuie platit furnizorului deci comisioanele bancare se duc si ele la 2% din valoare. ajunge marfa in vama: cheltuielile in vama te duc la 25% din valoarea cip al produsului. intretimp trebuie sa se ia in calcul si o devalorizare a rol fata de euro sau usd, adica monezile in care importatorul efectueaza plata; de exemplu in aug 1usd = 2,50 ron, acum 1 usd = 3 ron devalorizarea este de 20% deci pretul total cu toate taxele incluse se majoreaza usor cu 20% rata de devalorizare pe care importatorul trebuie sa o ia in calcul. la randul lui importatorul are si el cheltuieli, inclusiv comisioane de distributie pe care le acorda, deci rata lui de profit este de min 30% la care se adauga tva-ul (care merge la stat). importatorul vinde astfel prin retea de distributie un produs; distribuitorul adauga si el un 5-10% sa-si acopere cheltuielile de distributie (chirie, transport, salarii, taxe etc), marfa ajungand la detailist aproape la pretul importatorului. detailistul are si el cheltuieli (nu stiu in bucuresti, spatiu comercial cu vad, la sub 50 euro/mp +tva pe luna), la care se adauga costuri de paza, curatenie, salarii etc. deci usor procentul detailistului devine 40-50%. unde este criminalitatea? la faptul ca un vanzator are min 800 ron in mana net ptr care se platesc statului cca 600 ron impozite si taxe? la faptul ca trebuie sa iei in calcul rata devalorizarii "kktului" nostru de leu ? unde? este adevarat ca pretul de vanzare se duce la 3 ori pretul de import (pretul la care un produs ajunge in vama romaneasca), dar acest aspect se intampla peste tot in lume (este vorba de principiul "tertium" adica 1 ptr producator, 1 ptr importator+distribuito, 1 ptr detailist) si nu uita, romania este o tara cu fiscalitate mare, excesiv chiar de mare, in raport cu ceea ce ofera!! de acest aspect te lovesti si tu la locul tau de munca! ptr alte detalii poti sa ma contactezi mail alfaconceptmd@yahoo.com |
|
Nagy Zsolt 1 mesaj |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:00
Sunt de acord cu Asus sunt f. f. f. bune merg excelent:-)) |
|
SORIN DANIEL PUPAZAN 1 mesaj Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 11:03
Deci pana la urma toate sunt bune . Bravo! traiasca LAPTOP-URILE NU MAI CUMPARATI DESKTOP. |
|
florian harja 4 mesaje Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 20:49
Dragi colegi, toate sunt foarte bune daca au fost luate su un scop si folosite pentru acel scop. adica ce rost are sa imi iau o statie grafica daca eu am nevoie de aplicatii office si internet. in prezent mai detin: SONY VAI, ACER TM. am mai avut TOSHIBA SATELLITE, FUJITSU SIEMENS, ASUS, si un APPLE... nu mai stiu ce, editie mai veche... foarte bune, dar rand pe rand nu m-au mai satisfacut in ceea ce faceam cu ele. momentan sunt calm si nu am idei de schimbare. dar poate imi vand ACER-ul si mai iau un SONY. fabricat pentru tarile nordice sau vestice... nu stiu de ce dar am vazut diferente in cadrul aceluiasi model fabricat pentru Vestul Europei si cele pentru Estul Europei. |
|
Bogdan Murariu 1 mesaj |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:15
Asus nu are inca un nume pe aceasta piata dar produc laptopuri acceptabile si rezistente. Merita incercate parerea mea |
|
Sebastian-Stelian Andreica-Navruc 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 22:26
Salut, Este adevarat, cel mai bun este cel pe care-l ai si ... merge fara probleme. Eu lucrez pe un HP Compaq nx6310 de peste doi ani, l-am carat prin toate gropile din santier, prin praf chiar si frig. Am avut rucsac HP si acum il car prin Bucuresti pe rolele unui troler EMINENT (de la METRO). Cred ca sunt importante si aceste amanunte de logistica! Una este sa-l pui numai pe birou si acasa si alta este sa-l carabanesti dupa tine toata ziua prin toate mediile de lucru. In rest se comporta binisor, nu am reinstalat Windows XP niciodata (poate din acest motiv se misca din ce in ce mai greu) si am antivirus KASPERSKY din prima zi! Am mai avut un Compaq Presario; ce vremuri! Tastatura a cedat dupa doua dusuri, cu ceai si cafea fierbinte. Este un Laptop cu handicap (are tastatura exterioara) dar incredibil, merge binisor pentru programelele sale. Stelian |
|
constantin costin 1 mesaj Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:09
pai,nu sunt la 110 V ? iti trebuie si transformator....!!!! |
|
Mircea Teodor Oneata 1 mesaj |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 13:23
Personal Prefer Lenovo ThinkPad T61 sau mai nou T400, fiabil rapid autonom leger, pentru mine este ideal |
|
Tuculina Andrei 1 mesaj |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 03:16
toshiba satellite...doar ca are bateria foarte proasta-tine cam o ora si un sfert |
|
cvitenco catalin 1 mesaj |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 09:27
[quote name=\'Corneliu Bogdan\' date=\'2009-01-07 11:52:09\']Pentru munca eu recomand Thinkpad (IBM/Lenovo). In prezent sunt la Thinkpad-ul cu numarul trei, un Z61T. Am vut experienta cu Dell-uri si HP-uri. Pe partea de fiabilitate precedentul Thinkpad (care si acum functioneaza fara probleme) a cazut pe jos de cateva ori destul de urat dar nu a patit absolut nimic (carcasa de titan cred ca a ajutat). Cel de acum are senzor de miscare si parcheaza capetele la miscari bruste astfel protejand hdd-ul. De asemenea tastatura este excelenta, este un lucru recunoscut ca tastaturile de pe aceste laptop-uri sunt (probabil) cele mai bune. Mai este si acea lumina deasupra display-ului care iti lumineaza tastatura la nevoie iar cand deschizi un Thinkpad display-ul sta foarte fix. Se incalzeste in limite rezonabile, modelul de acum are un sistem de racire destul de ok iar bateria tine suficient. Ce nu prea imi place la modelul actual (de la Lenovo) este plasticul, parca nu mai are chiar aceeasi calitate ca si celelalte (de la IBM). Pe partea de software cred ca exista un suport mai bun decat la multe alte brand-uri. Exista pachetul de programe ThinkVantage care ajuta ca toate driverele si utilitarele sa fie la zi (cu asta chiar am avut probleme pe alte laptop-uri). Vine cu AccessConnections care asigura configurarea si securizarea conexiunilor, un PowerManager foarte bun, Rescue and Recovery pe partea de backup, etc... Mentionez din nou, le recomand cu caldura pentru munca de birou, nu jocuri.[/quote] Ma alatur si eu celor care au probat IBM. Am de mai bine de 2 ani un IBM serie ThinkPad(alintat ThankPad) un T43, ultima serie sub brandul IBM, preluata aopi de Lenovo. L-am folosit si in conditii extreme de teren, praf, soare puternic,fiul meu a varsat si ceai pe tastatura, are Wireless, bluetooth, carcasa in titan-magneziu, balamale metalice, etc. Bateria a inceput de-abia acum sa dea ceva semne de oboseala, in rest nu am ce sa ii reprosez acestui deosebit de fiabil partener de munca. Mentionez ca nu l-am luat de aici, l-am cumparat direct din State la un pret super discount, nu ca pe o fitza, ci pentru simplul motiv ca am avut experiente negative cu vanzatorii asa-zisi \"autorizati\" de la noi. Subliniez si faptul ca nu il folosesc ptr jocuri, ci doar ptr tot ceea ce se numeste munca de birou: Office, Email, Internet, si ceva grafica. Sa auzim numai de bine! |
|
Alina Filimon 1 mesaj |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:16
eu am Sony Vaio si sunt foarte multumita de el |
|
timuc liviu 1 mesaj |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 00:50
hp,frate,hp... |
|
viviana floca 1 mesaj |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 15:06
Detin de ceva vreme - vreo 10 ani sa tot fie - un COMPAQ PRESARIO, de care nu ma lasa inima sa ma despart. I-am adus ceva imbunatatiri, i-am schimbat DVD-writterul, dar merge EXCELENT inca. Probleme cu bateria, dar e normal dupa atata vreme, uzat la maxim, ceva probleme cu cablul de la incarcator, dar inca buteaza Windows-ul in maxim 30 sec. Merge mult, mult mai bine ca noul Acer al surorii mele, care e pe departe mai nou si cica mai bun. Daca il schimb, incerc sa ma orientez spre un HP Pavillion sau poate un Dell, desi nici Toshiba nu sunt rele. Pana una alta, tot un COMPAQ as cumpara, daca ar mai fi. |
|
marin marian 2 mesaje |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:06
ce parere aveti si de hp... ?eu zic ca este bun dar..respect si celelalte puncte de vedere deoarece cred ca nu exista un produs care sa aiba calitatile exclusive deci... |
|
Paul Pasztor 1 mesaj Oras: Braila |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 08:34
Sony Vaio seria VGN-Z - mic, usor, bateria ofera decent de multa independenta. Minus - pretul prohibitiv (poti luat 3-4 laptopuri obisnuita in aceiasi bani). Eu sunt multumit de el dar nu sunt convins ca pretul de 3-4 ori mai mare inseamna neaparat fiabilitate sau doar numele. Mai vedem peste 1-2 ani. |
|
mesaj |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 23:43
EU AM ACUM IN DELL INSPIRON 1720 - BATERIE CU 9 CELULE ECRAN DE 17" ! ESTE CEL MAI BUN IN ACEST MOMENT. LUCREZ IN PROIECTARE SI E O SOLUTIE MOBILA IDEALA PENTRU CA AM MULT DE MERS. PRIMUL LAPTOP AVUT A FOST UN COMPAQ ARMADA- (D-ZEU SA IL ODIHNEASCA!) A FOST EXCELLENT LA VREMEA LUI. L-A "FORJAT" SI FICA-MEA UN AN PANA CAND INTR-UN FINAL A NE-A PARASIT - DIN MOTIVE TEHNICE - NEINPUTABILE LUI (UN PAHAR CU SUC A ATERIZAT PE TASTATURA) :) AM AVUT SI UN ACER CARE DUPA 2 LUNI A IESIT SINGUR DIN CURSA.... DIN PACATE A "CLACAT". IN AFARA DE ASTA PERFORMANTELE ERAU SUB ASTEPTARI - DECI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE - NEVER ACER! LA SOTIA MEA I-AM LUAT UN MSI - PENTRU DOCUMENTE SI CHESTII SIMPLE - DINTRE TOATE TOT DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE PENTRU BANII CAT A FOST ESTE IN TOP ACUM SUNT CU OCHII PE UN DELL ... E DE VIS! |
|
D DDD 1 mesaj |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 08:49
Buna , Am un ACER 3003 care dupa 4 ani - folosit in medie 6-8 ore / zi , a inceput sa incalzeasca , l-am trimis la service . recent am cumparat un Toshiba Satelit net superior primului , pana acum e ok . Dar se pare ca tot la Acer ma trage inima. |
|
Alexandru Dogaru 1 mesaj Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 02:16
Cunoscator va fac un mic Bad Top: Am luat in considerare 3 criterii: baterie, design si durata timp-fuctionare (adica din astea 4 toate au fost testate lucrand cam 20h din 24) Primul si cel mai prost Asus 2. Acer 3. Sony Vaio 4. Dell Va recomand cu mare placere HP cred ca este cel mai tare din punct de vedere calitativ, lasa in schimb de dorit designul si pretul. La fel de bun este si Toshiba, dar nu orice Toshiba :) P200-1BA Este perfect! Marea dragoste ramane totusi HP; cele mai tari parerea mea. |
|
Florian Teleaba 3 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 09:37
[quote name='' date='2008-11-14 11:16:55']mac book pro. mac book pro. in rest no comment.[/quote] Cele mai bune laptopuri sunt alea care sunt cele mai scumpe:)) Ce conteaza firma? La ce bani platesti, aia primesti:) Eu am un Lenovo T400, de la firma (pt ca e f scump si nu mi l-as fi cumaprat eu cu banii mei) si merge perfect, la absolut orice. Da sunt convins ca orice marca e buna. Depinde ....de pret. Calitatea e reflectata in pret. |
|
Angela Olaru 1 mesaj |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 21:46
si tot la fel zic... il am si este super !!!!!!!!!! |
|
ion popa 1 mesaj Oras: Mangalia |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 04:38
Am un Sony Vaio si sunt destul de multumita de el. Il am de un an si 5 luni, bateria tine 2 ore. Cand ii incarc memoria prea mult devine lento, dar in rest e super ok. |
|
adi berari 1 mesaj |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 11:30
eu am avut pina acu 4 luni un HP adus din UK ( nu imi dau seama de ce laptopurile cumparate din alta tara sint mai bune ) care se comporta excelent . acum am un HP dual dore care se comporta excelent si f stabil. daca ar fi sa ma intrebati pe mine a-s raspunde ca cele de la HP cu procesor intel sint cea mai buna achizitie . |
|
Rares Stir 1 mesaj |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 07:45
1. Mac (apple) pe de parte cele mai bune 2. Sony Vaio 3. Dell (gama XPS) 4. Celelalte branduri, modelele de varf sunt cele mai performante Totusi daca discutam de raport pret performanta ajungem la Acer,Toshiba, HP, Asus, Lenovo. |
|
Emil ILEA 14 mesaje Oras: Mangalia |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:52
Lucrez pe un Fujitsu-Siemens Amilo D1845, cumparat acum 4 ani dela Metro. Acum un an si jumatate, in Franta fiind, m-a lasat incarcatorul (din greseala mea) si am cumparat de acolo unul nou si o baterie. Merge zi si noapte, si adesea se lucreaza pe el 12-15 ore/zi. Pina aici totul in regula. |
|
Emil ILEA 14 mesaje Oras: Mangalia |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:06
[quote name='George Niki Uhr' date='2008-11-18 09:12:31']Fujitsu-Siemens .... Seria profesional nu inseamna NUMAI performanta, ci si faptul ca il poti tine in priza (si implicit in functiune)24 de ore/sapte zile din sapte, 12 luni pe an. Incercati acest lucru cu un...ACER, BENQ sau chiar un Amilo![/quote] Folosesc un Amilo D 1845 de 4 ani, in ritmul de lucru de 10-15 ore/zi, ramand deschis 24h/24h cu lunile. Rezista cu onoare. |
|
Sebastian-Stelian Andreica-Navruc 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:58
Revin cu date noi despre HP Compaq nx6310 pe care-l folosesc de trei ani: am dat de pamant (accidental) de am crezut cu toii ca si-a dat duhul. Din fericire nu s-a intamplat nimic functional doar un port USB s-a spart. Practica bate teoria! |
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:17
[quote name='Emanuel Andrei Gagea' date='2008-12-17 17:49:59']\"An apple a day, keeps the doctor away!\" si traducerea romaneasca :D : Marul folosit zilnic de scuteste de virusi. io mi-am luat de aici produseapple.ro macul si sunt super multumit.[/quote] Amice du-te si fa reclama unde vrei matale. Si mai scuteste-ma cu Apple. Am numai asemnea nenorociri la serviciu... niste porcarii. Cum vi s-ar parea sa trebuiasca sa luati o versiune noua de office daca schimbati sistemul de operare?! Ei, asa e la Apple! Photoshop trebuie schimbat daca treci de la OS9 la OSX si chiar intre arome diferite de OSX... O tampenie! |
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:20
[quote name='Emil ILEA' date='2009-02-24 10:06:06'][quote name='George Niki Uhr' date='2008-11-18 09:12:31']Fujitsu-Siemens .... Seria profesional nu inseamna NUMAI performanta, ci si faptul ca il poti tine in priza (si implicit in functiune)24 de ore/sapte zile din sapte, 12 luni pe an. Incercati acest lucru cu un...ACER, BENQ sau chiar un Amilo![/quote] Folosesc un Amilo D 1845 de 4 ani, in ritmul de lucru de 10-15 ore/zi, ramand deschis 24h/24h cu lunile. Rezista cu onoare.[/quote] ... de asemenea, acelasi regim il puteti incerca cu un Compaq (am INCA un Presario 1200 care a venit cu 98Millenium preinstalat), HP si Acer. Folosesc acasa un HP NX9210 de aproape 3 ani. I-am facut un upgrade de disc fix de la 80 la 320 GB. In rest... merge perfect! La serviciu am un ACER vechi de peste 5 ani. Si ala merge ca focul! |
|
mesaj |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:01
[quote name='Silviu Bucur' date='2008-11-27 06:51:21']Eu am un Amillo ... care ma cam enerveaza, dar imi fac treaba cu el ...[/quote] D-aia s-a pierdut "compunerea"?...)))) ...asteptam revenirea, chiar si "dusmanii" sunt DISPERATI !....Eu !... |
|
mesaj |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 17:46
Care e cel mai bun? Adica ce imi recomandati. Sunt in clasa a XII-a si in urmatoarele luni vreau sa imi cumpar un laptop, care sa il pot lua cu mine la facultate si de care sa ma pot folosi fara probleme si sa il pot utiliza pt tot ce se cere unui student la calculatoare. Acum am un desktop cu procesor AMD Athlon de 1,8 GHZ, 512 MB RAM, placa video de 512 MB. Deocamdata nu am avut "probleme" mari la configuratia asta, decat ca uneori i-as mai da cate un picior la unitate ;)). Imi place acest MSI http://www.shopit.ro/Notebook/Notebook-MSI-VX600X/, dar si unele modele de la DELL, HP, Lenovo. Intr-un tot "personal", din cat am mai citit si am mai butonat la laptopuri, e DELL. Bugetul e undeva pe la 2000-2300 RON (inca mai economisesc :d ). Doresc un sfat ca sa imi fie mai usor sa ma hotarasc. Eventual si unele link-uri cu modele :D. |
|
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 00:14
Din experienta mea MSI nu prea are drivere. Un coleg si-a luat un MSI cu Vista preinstalat. La 2GB de RAM se misca precum un catel schiop. Asa ca omul a vrut sa-si puna XP. A ajuns la mine cu el in brate - n-avea drivere de XP. Cu chiu cu vai am "cioplit" unele de pe la diverse placi si placute (pe incercate...) pana s-a potrivit ceva . Inainte de a cumpara (aproape sigur il vei lua cu VISTA preinstalat) du-te pe situl firmei si verifica daca sunt si drivere de XP. SIGUR vei dori sa-ti instalezi XP. Vista e o MAAARE porcarie... |