Ce cautati la un laptop?
|
Lucia Maxim 28 mesaje |
Puterea procesorului, ecranul mare, design sau RAM marit? Care sunt elementele cele mai importante pe care le aveti in vedere atunci cand vreti sa achizitionati un laptop?
|
|
1 mesaj |
Memorie mare , placa video mare , wlan , bluetooth , card reader , hard mare , procesor puternic , cache mare , baterie ce tine mult , greutate mica !
|
|
Virgiliu Cimpoeru 4 mesaje Oras: BUCURESTI |
1. Bateria (autonomia) pentru ca de aceea luam laptop...
2. Eficienta (viteza) - cu cat mai rapid cu atat mai bine... in limita bugetului... 3. Securitate. Concluzie:(sper sa nu fie o reclama)toate acestea si inca alte 1000 de motive te duc la Apple MacBookPRO...(prietenii stiu de ce)... |
|
Norbert Sebestyen 1 mesaj |
Toate aceste lucruri impreuna , ca sa pot avea o parere buna despre un laptop! plus durata de viatza in ceea ce consta bateria, ecranul, touch-padul si calitatea acestora! Singura chestie care ma revolta in legatura cu laptopurile este incompetenta producatorilor de a insera o placa grafica k-lumea in laptopuri, numai gunoaie baga in ele, sa le fie rusine! si mai si cer bani gramada pe ele! DEZASTRU!
|
|
Virgiliu Cimpoeru 4 mesaje Oras: BUCURESTI |
... cum spuneam... MacBookPRO (cele mai noi modele au placile video foarte foarte performante)...
Multumesc. |
|
Marius Boga 2 mesaje Oras: Arad |
In serios: toate variantele de mai sus.
In gluma: ...la prima intalnire ;)...conectorii USB :D |
|
Bobina Mihai 1 mesaj |
Idea unui laptop nu este gaming-ul in plus miniaturizarea componentelor costa foarte mult daca dispui destul de multi bani pentru ati satisface nevoie de a avea un calculator portabil de gaming si media poti cumpara un alienWare.
|
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
In primul rand sa aiba cat mai mult RAM. Preferabil un ecran normal. Ecranele wide sunt o mare porcarie. Pe urma, un HDD cat mai mare si mai rapid, obligatoriu DVD-RW. Modem, placa de retea, bluetooth, wireless, minim4 USB-uri, firewire preferabil, bateria nu ma prea intereseaza... lucrez rareori in portabil real. Ideea e ca-l iau cu mine si lucrez unde ma aflu. In masina am alimentator. La hotel si la firme sunt prize... iar in avion prefer sa stau naibii la locul meu. Abia ai loc sa respiri dar sa mai si lucrezi. Nu-mi place sa ma dau rotund ca am laptop... mai bine ma joc pe un Sony PSP...
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS