Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Ce cautati la un laptop?

Forumul Wall-Street IT&C Hardware
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Lucia Maxim
28 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:57
Citeaza Raspunde

Puterea procesorului, ecranul mare, design sau RAM marit? Care sunt elementele cele mai importante pe care le aveti in vedere atunci cand vreti sa achizitionati un laptop?

Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 17:07
Citeaza Raspunde

Memorie mare , placa video mare , wlan , bluetooth , card reader , hard mare , procesor puternic , cache mare , baterie ce tine mult , greutate mica !

Virgiliu Cimpoeru
4 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 08:21
Citeaza Raspunde

1. Bateria (autonomia) pentru ca de aceea luam laptop...
2. Eficienta (viteza) - cu cat mai rapid cu atat mai bine... in limita bugetului...
3. Securitate.
Concluzie:(sper sa nu fie o reclama)toate acestea si inca alte 1000 de motive te duc la Apple MacBookPRO...(prietenii stiu de ce)...

Norbert Sebestyen
1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 07:43
Citeaza Raspunde

Toate aceste lucruri impreuna , ca sa pot avea o parere buna despre un laptop! plus durata de viatza in ceea ce consta bateria, ecranul, touch-padul si calitatea acestora! Singura chestie care ma revolta in legatura cu laptopurile este incompetenta producatorilor de a insera o placa grafica k-lumea in laptopuri, numai gunoaie baga in ele, sa le fie rusine! si mai si cer bani gramada pe ele! DEZASTRU!

Virgiliu Cimpoeru
4 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:16
Citeaza Raspunde

... cum spuneam... MacBookPRO (cele mai noi modele au placile video foarte foarte performante)...

Multumesc.

Marius Boga
2 mesaje
Oras: Arad
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:12
Citeaza Raspunde

In serios: toate variantele de mai sus.
In gluma: ...la prima intalnire ;)...conectorii USB :D

Bobina Mihai
1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 10:29
Citeaza Raspunde

Idea unui laptop nu este gaming-ul in plus miniaturizarea componentelor costa foarte mult daca dispui destul de multi bani pentru ati satisface nevoie de a avea un calculator portabil de gaming si media poti cumpara un alienWare.

Constantin Tudoran
69 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:25
Citeaza Raspunde

In primul rand sa aiba cat mai mult RAM. Preferabil un ecran normal. Ecranele wide sunt o mare porcarie. Pe urma, un HDD cat mai mare si mai rapid, obligatoriu DVD-RW. Modem, placa de retea, bluetooth, wireless, minim4 USB-uri, firewire preferabil, bateria nu ma prea intereseaza... lucrez rareori in portabil real. Ideea e ca-l iau cu mine si lucrez unde ma aflu. In masina am alimentator. La hotel si la firme sunt prize... iar in avion prefer sa stau naibii la locul meu. Abia ai loc sa respiri dar sa mai si lucrezi. Nu-mi place sa ma dau rotund ca am laptop... mai bine ma joc pe un Sony PSP...

Raporteaza abuz de limbaj

Urmareste topicul 'Ce cautati la un laptop?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Ce cautati la un laptop?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS