Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?

Forumul Wall-Street IT&C Comert online
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Lucia Maxim
28 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 11:08
Citeaza Raspunde

Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?

Raporteaza abuz de limbaj

1 mesaj
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 15:41
Citeaza Raspunde

Cele de constructii/bricolaj
Apropo a cumparat cineva de la magazi\nul de mai jos?

http://bricoshop.ro/

1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 19:26
Citeaza Raspunde

Eu cred ca as cumpara cam orice in conditiile in care magazinul online are o reputatie buna pe piata.
Ce stiti de www.onestop.ro?

Multumesc mult

Roxana

Constantin Tudoran
69 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 13:18
Citeaza Raspunde

Electronice, IT (componente de calculator), GSM, GPS, etc. produse alimentare (inclusiv preparate complete, pizza, etc.), medicamente. De ce sa pierd eu timpul cand pot veni ei la mine? Cu haine sau incaltaminte e mai complicat. Toate astea le cumpar deja.

Andreea C
4 mesaje
Oras: Dej
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 00:36
Citeaza Raspunde

Sa aiba cea mai buna reputatie si tot poate sa ti se intample sa fii fraudata. Eu una m-am lamurit cu magazinele on-line. Chiar daca e mai comod ca cumperi de pe net, nu ma mai risc. Sute de oameni au fost fraudati, in sensul ca li s-au luat banii si produsele nu au venit, sau daca au ajuns, nu erau in starea cea mai buna. Multe site-uri promoveaza copiile (ebay a fost dat in judecata de L`Oreal)....

In cazul in care e "musai" cel mai ok e sa se cumpere produsele ce nu necesita o probare in prealabil

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:22
Citeaza Raspunde

Mi-ar place un magazin online universal,as face toate cumparaturile de acolo.Mai mult mi-ar place sa pot deschide unul in orasul meu...

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 10:11
Citeaza Raspunde

As cumpara gablonzuri si chestii de dat cadou. Ultima oara am cumparat in calculator stiintific de buzunar. Imi trebuia musai sa calculeze integrale+derivate. Dupa ce am pierdut 3 ore pe net cautand, am dat tema unei firme de asa ceva, mi-a cautat si livrat. Am platit la livrare+taxe de curierat. Am aflat pe urma de la colegi ca era si intr-un supermarket fata de unde stau plasat foarte departe... Cat dadeam pe benzina + 2ore dus-intors + cascatul gurii pe acolo insemna o zi de munca pierduta. Prin acest tip de comert, de fapt ne cumparam timpul.

ATENTIE! tocmai primisem un link al unora pretbomba.ro. Sa fiti atenti la termenii contractuali. La astia e o mare pacaleala daca nu citesti termenii. Odata intrat in licitatie (in prealabil ai cumparat de la ei credite) nu-ti mai returneaza creditele daca n-ai castigat licitatia. O mare prostie! Ei pot monitoriza totul sa nu poti castiga (teoretic). Poate sunt de buna credinta dar nu ma intereseaza o astfel de loterie!!!

Urmareste topicul 'Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS