Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?
|
Lucia Maxim 28 mesaje |
Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?
|
|
1 mesaj |
Cele de constructii/bricolaj
Apropo a cumparat cineva de la magazi\nul de mai jos? http://bricoshop.ro/ |
|
1 mesaj |
Eu cred ca as cumpara cam orice in conditiile in care magazinul online are o reputatie buna pe piata.
Ce stiti de www.onestop.ro? Multumesc mult Roxana |
|
Constantin Tudoran 69 mesaje Oras: BUCURESTI |
Electronice, IT (componente de calculator), GSM, GPS, etc. produse alimentare (inclusiv preparate complete, pizza, etc.), medicamente. De ce sa pierd eu timpul cand pot veni ei la mine? Cu haine sau incaltaminte e mai complicat. Toate astea le cumpar deja.
|
|
Andreea C 4 mesaje Oras: Dej |
Sa aiba cea mai buna reputatie si tot poate sa ti se intample sa fii fraudata. Eu una m-am lamurit cu magazinele on-line. Chiar daca e mai comod ca cumperi de pe net, nu ma mai risc. Sute de oameni au fost fraudati, in sensul ca li s-au luat banii si produsele nu au venit, sau daca au ajuns, nu erau in starea cea mai buna. Multe site-uri promoveaza copiile (ebay a fost dat in judecata de L`Oreal)....
In cazul in care e "musai" cel mai ok e sa se cumpere produsele ce nu necesita o probare in prealabil |
|
1 mesaj |
Mi-ar place un magazin online universal,as face toate cumparaturile de acolo.Mai mult mi-ar place sa pot deschide unul in orasul meu...
|
|
1 mesaj |
As cumpara gablonzuri si chestii de dat cadou. Ultima oara am cumparat in calculator stiintific de buzunar. Imi trebuia musai sa calculeze integrale+derivate. Dupa ce am pierdut 3 ore pe net cautand, am dat tema unei firme de asa ceva, mi-a cautat si livrat. Am platit la livrare+taxe de curierat. Am aflat pe urma de la colegi ca era si intr-un supermarket fata de unde stau plasat foarte departe... Cat dadeam pe benzina + 2ore dus-intors + cascatul gurii pe acolo insemna o zi de munca pierduta. Prin acest tip de comert, de fapt ne cumparam timpul.
ATENTIE! tocmai primisem un link al unora pretbomba.ro. Sa fiti atenti la termenii contractuali. La astia e o mare pacaleala daca nu citesti termenii. Odata intrat in licitatie (in prealabil ai cumparat de la ei credite) nu-ti mai returneaza creditele daca n-ai castigat licitatia. O mare prostie! Ei pot monitoriza totul sa nu poti castiga (teoretic). Poate sunt de buna credinta dar nu ma intereseaza o astfel de loterie!!! |
Raspunde |
Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt produsele pe care le cumparati/le-ati cumpara de la un magazin online?

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS