Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Cat ati investi daca v-ati deschide o afacere online?

Forumul Wall-Street IT&C Comert online
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Alexandra Teodorescu
18 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 22:41
Citeaza Raspunde

Cam ce afaceri pot exista in acest domeniu si nu au fost exploatate inca? V-ar tenta sa deschideti un magazin online, de exemplu? Ce fel de magazin ar fi acesta si cat ati fi dispusi sa investiti?

Raporteaza abuz de limbaj

Storm Bogdan
10 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 08:46
Citeaza Raspunde

De la: Alexandra Teodorescu, la data 2008-10-20 22:41:55

Cam ce afaceri pot exista in acest domeniu si nu au fost exploatate inca? V-ar tenta sa deschideti un magazin online, de exemplu? Ce fel de magazin ar fi acesta si cat ati fi dispusi sa investiti?

Pai, daca vrei sa-ti mearga afacerea trebuie sa pregatesti vreo 5-10,000 Euro pentru reclama (site-uri, forumuri etc).

Dupa ce ti-ai stabilit bugetul pentru reclama, gandeste-te cat poti investi in orice idee. Merge ORICE in momentul actual in ROMANIA, pentru ca totul e cam la inceput. Totul tine de pomparea in publicitate Online. Daca-ti faci o campanie pe Softpedia, Computergames, Okazii, Miresici si alte comunitati online masive ai trafic garantat si clienti garla.

Succes !

Macsim Vasilis
1 mesaj
Oras: Baia Mare
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 13:48
Citeaza Raspunde

500 euro

Emilia Patrascu
4 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 13:51
Citeaza Raspunde

Ma intereseaza foarte mult sa deschid o afacere on-line,cu produse sportive,nu stiu ce trebuie sa fac,carea ar fi investitia,am incredere in ceea ce vreau sa fac,dar din pacate nu stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez.
Cine imi poate da detalii,adresa mea de email-esa_yz@yahoo.com.
Va multumesc anticipat.

Sergio Fendrihan
1 mesaj
Oras: Miercurea Ciuc
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 08:35
Citeaza Raspunde

sunt si niste pachee de programe speciale sa ti faci magazin online.vezi pe ebay.

1 mesaj
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 21:13
Citeaza Raspunde

Am inceput o afacere on line si acum caut colaboratori .
Pentru cei interesati vizitati www.signalup.com .Orice tip de propunere i colaborar este binevenit .
Investitia este minim 500 euro

Razvan P
26 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 04:43
Citeaza Raspunde

De la: emilia patrascu, la data 2008-10-23 13:51:57

Ma intereseaza foarte mult sa deschid o afacere on-line,cu produse sportive,nu stiu ce trebuie sa fac,carea ar fi investitia,am incredere in ceea ce vreau sa fac,dar din pacate nu stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez.
Cine imi poate da detalii,adresa mea de email-esa_yz@yahoo.com.
Va multumesc anticipat.

Depinde care e piata careia te adresezi (de exemplu, trimiti marfa doar in Romania, in tot EU, in toata lumea?). In functie de decizia anterioara, poti primi diferite oferte de la procesatorii de carti de credit. In general ei incaseaza suma fixa + procent din tranzactie. Nu inseamna ca cea mai ieftina oferta e cea mai buna, unii procesatori au un management al riscului de frauda mai bun. In caz de frauda repetata, mai mare decat media, amezile pe care le platesti pot avea 5 cifre (in USD). Eu sunt pe cale sa obtin un certificat de dezvoltator de la paypal pentru integrare paypal in alte aplicatii online. Dupa asta trebuie sa gasesti o firma care sa iti faca design-ul, shop-ul online, sa definesti fluxul informatiilor in firma ta, sa organizezi publicitatea.
Cam atata ar fi in mare, asta in cazul in care deja vinzi produse sportive cu amanuntul. Investitia totala ar fi cam de 5-10 mii de dolari initial (impartiti intre design, shop, fotografii, integrarea in ERP-ul existent, management, licente, etc), plus un acrual de 2-3 sute de dolari lunar pentru leasingul serverului si hosting. Razvan - rp@miravtech.com

Constantinescu Eduard
3 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 08:06
Citeaza Raspunde

id meu dal_gabriel iti fac un magazin online in 48 ore cel mai i iefitn 500ron !!!

Daniela Istvan
1 mesaj
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 09:23
Citeaza Raspunde

astept un mesaj la joji_may59@yahoo.com despre incepere shop on-line

Merisoiu Alexandru
1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 22:53
Citeaza Raspunde

vreau sa deschid o afacere on-line cu inchirieri detectoare radare, GPS-uri si alte produse.
cine poate sa-mi dea detalii? adresa mea de e-mail alexmerisoiu@yahoo.com.
multumesc anticipat

Spiridon Laurentiu
1 mesaj
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 09:26
Citeaza Raspunde

Vreau sa ma lamuresca si pe mine cineva cum e cu magazinul online. id meu loleta2200@yahoo.com

Mihaela Alexandrescu
1 mesaj
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 21:22
Citeaza Raspunde

Ma intereseaza sa gasesc pe cineva care ma poate ajuta sa fac un magazun on-line, profesionist cu pagina de reduceri si oferta saptamanii...Daca este cineva in domeniu astept sa ma contcteze pe adresa c_m_alex2yahoo.com

Ioan Gabriel Dalea
1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 17:21
Citeaza Raspunde

Nu cred ca se poate dezvolta o afacere online serioasa si cu sanse de succes cu mai putin de 10.000 euro, dintre care cam 3.000 la dezvoltarea site-ului- cu un soft sanatos si protectii in spate, cam 1.000 costuri de demarare firma, hosting, si altele administrative si cam 6.000 de euro in promovare, una subtire, de vara.....Plus costurile de functionare, daca vrei sa te dedici 100% si sa traiesti doar din asta...pentru ca nu va produce din prima luna.

Sorin Heisu
3 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 15:16
Citeaza Raspunde

Buna,
Va invit sa vizitati http://www.elinaa.eu

Florin Lele
2 mesaje
Oras: Curtea de Arges
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 23:52
Citeaza Raspunde

contacteaza-ma pe gabrianimob@yahoo.com

Roxana Cojocaru
1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 11:00
Citeaza Raspunde

Peste 20 000 eur trebuie sa cheltuiesti ca sa deschizi un magazin on-line dar fara marfa propriu zisa

Daniel Mark
2 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:36
Citeaza Raspunde

Din cate am observat, online-ul romanesc nu duce lipsa de magazine, totusi, ca in orice afacere trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:
1. seriozitatea - lipsa in 99% din magazinele online, nu apar datele de identificare firma, nu apar adrese fizice de contact, un nr. de mobil si un formular de contact online si gata. NIMENI nu cumpara in conditiile astea
2. promovarea - inscriere in directoare si schimb de linkuri cu site-uri bine pozitionate o poti face singur. Unul dintre clientii mei nu a vrut sa investeasca in promovare asa ca iam dat lista cu directoare web si omul a inscris SINGUR magazinul online in peste 300 directoare (semiautomat) in cca. 2 luni :) - a economisit 1500 RON
3. cel mai MIC pret incluzând transportul
Nu am subliniat importanta DEOSEBITA a URL-urilor prietenoase din lipsa de timp, pe scurt in browser ar trebui sa ai www.magazin.ro/categoriaX/produsulY.html si nu index.php?=fgdhjh
In concluzie poti avea un magazin online profitabil cu doar 1000RON in 120 de zile daca vei munci 120 de zile intens
Mult succes

Daniel Mark
2 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 11:09
Citeaza Raspunde

Ca dovada a celor spuse: http://www.constantamagazin.ro, este un magazin cameleon pentru fiecare categorie in parte.

Urmareste topicul 'Cat ati investi daca v-ati deschide o afacere online?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Cat ati investi daca v-ati deschide o afacere online?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS