Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Cel mai tare telefon mobil pe care l-ati avut

Forumul Wall-Street IT&C Telecom
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Alexandra Teodorescu
18 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 17:09
Citeaza Raspunde

Tare pentru ca tinea baterie mult, pentru ca facea fotografiile bine, arata impecabil si avea un design de invidiat sau pentru ca era foarte vechi si foarte greu...

Raporteaza abuz de limbaj

Stefan Mugur
2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 16:03
Citeaza Raspunde

Dar care e pana la urma cel mai tare telefon pe care l-ai avut, ca nu am inteles?
Eu mi-am luat anul trecut un Nokia N95 care atunci mi-a placut f mult: face poze bune, calitatea imaginii este intr-adevar de DVD, pot sa vad mailuri sau sa navighez pe Net f usor. E f bine utilat ca software, cu o varianta simpla de office, AcrobatReader, Maps. Ca si la tine, partea proasta e ca bateria nu prea tine, trebuie sa-l incarc cel putin la 2 zile. Insa cred ca acum am cel mai tare telefon care exista: este SonimXP1, un producator american. Nu are camera foto, WiFi, dar e cel mai solid telefon: nu are nimic daca scapa pe jos, este rezistent la praf, apa. Poti sa treci si cu masina peste el si nu pateste nimic. Dar nu cred ca este pentru Doamne sau Domnisoare. A aparut si un blog despre el http://www.sonimxp1.blogspot.com/

Stefan Mugur
2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 16:03
Citeaza Raspunde

Dar care e pana la urma cel mai tare telefon pe care l-ai avut, ca nu am inteles.
Eu mi-am luat anul trecut un Nokia N95 care atunci mi-a placut f mult: face poze bune, calitatea imaginii este intr-adevar de DVD, pot sa vad mailuri sau sa navighez pe Net f usor. E f bine utilat ca software, cu o varianta simpla de office, AcrobatReader, Maps. Ca si la tine, partea proasta e ca bateria nu prea tine, trebuie sa-l incarc cel putin la 2 zile. Insa cred ca acum am cel mai tare telefon care exista: este SonimXP1, un producator american. Nu are camera foto, WiFi, dar e cel mai solid telefon: nu are nimic daca scapa pe jos, este rezistent la praf, apa. Poti sa treci si cu masina peste el si nu pateste nimic. Dar nu cred ca este pentru Doamne sau Domnisoare. A aparut si un blog despre el http://www.sonimxp1.blogspot.com/

Emil Stan
1 mesaj
Oras: Drobeta Turnu Severin
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 07:36
Citeaza Raspunde

Eu am un Motorola V3X din 11 decembrie 2006, deci de aproape 2 ani de zile, si sunt incantat. Are o camera de 2 megapixeli mai mult decat decenta, face poze frumoase, imi place si acum, iar fiabilitatea e ireprosabila. Pana acum am mai avut 2 alte Motorola, un C350, si un V180, si am remarcat la fiecare dintre ele fiabilitatea deosebita, rezistenta la cazaturi pe suprafete umede, autonomia bateriei, calitati pe care le-am regasit si pe V3X.

Florin Antony
2 mesaje
Oras: Curtea de Arges
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 08:24
Citeaza Raspunde

am un SPV C500 si sunt multumit de el are windows mobile 6 pe el,bateria tine cam 2 zile.am cam tot ce imi trebuie pe el inafara de wi-fi si navigator gps

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 02:10
Citeaza Raspunde

Am vazut si eu intamplator telefonul Sonim XP1 pe blogul ala . Nu cred ca este un telefon destinat doar barbatilor.Nu mi-as dori unul galben...asta e sigur.Insa varianta pe negru pare ok. Nu cred ca este foarte mare si daca e sa reziste la socuri...asta poate fi un lucru bun.Am vazut niste teste tari legate de el pe youtube si cred ca e o varianta mult mai reusita decat cea scoasa de Nokia acum vreo 6 ani.Era tot un model care sa reziste socului. Nu stiu exact pretul lui...am vazut ceva pe site-uri de afara si era pe la 300 de euro. Dar se poate considera o investitie pe termen lung.Sincer cred ca mi-as lua unul.Nu stiu foarte multe despre firma asta Sonim. Au si telefoane mai feminine?:). Mai ales cu criza economica in care ne aflam.E ok sa-ti iei lucruri care sa te tina. eu am schimbat 4 telefoane ,zic eu scumpe in 3 ani de zile. Si am patit cu cei de la service-ul nokia sa nu-mi dea garantie din motivul ca l-am scapat pe jos.

Petrica Vasile
3 mesaje
Oras: Buzau
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:59
Citeaza Raspunde

Cel mai tare telefon poate fi oricare din seria NOKIA enumerate acum:E51,N78,N81,E66,E71,N79,N82,N95 ,E90,N96 la care firma mea adauga un echipament de criptare eliptica si nu te mai poate inregistra nimeni.Echipamentul despre care va vorbesc este distribuit de noi in ROMANIA,este de actualitate si nu este tocmai ieftin.Pe de alta parte este cu licenta ,este raspindit in citeva tari europene si in state,si prezinta garantie totala.Institutiile care l-au achizitionat deja lucreaza in domenii de armata, afaceri,politie,detectivi si altele care au nevoie de discretie totala.
Se pot echipa doar telefoane NOKIA din seriile enumerate mai sus.O FI ACESTA TELEFONUL CEL MAI TARE?
Raspundeti voi !Eu va astept sa incheiati contracte de distributie zonala, in toata tara.
e-mail:techno7lines@yahoo.co.uk

Petrica Vasile
3 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:02
Citeaza Raspunde

Cel mai tare telefon poate fi oricare din seria NOKIA enumerate acum:E51,N78,N81,E66,E71,N79,N82,N95 ,E90,N96 la care firma mea adauga un echipament de criptare eliptica si nu te mai poate inregistra nimeni.Echipamentul despre care va vorbesc este distribuit de noi in ROMANIA,este de actualitate si nu este tocmai ieftin.Pe de alta parte este cu licenta ,este raspindit in citeva tari europene si in state,si prezinta garantie totala.Institutiile care l-au achizitionat deja lucreaza in domenii de armata, afaceri,politie,detectivi si altele care au nevoie de discretie totala.
Se pot echipa doar telefoane NOKIA din seriile enumerate mai sus.O FI ACESTA TELEFONUL CEL MAI TARE?
Raspundeti voi !Eu va astept sa incheiati contracte de distributie zonala, in toata tara.

Costin Ouatu
1 mesaj
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 07:46
Citeaza Raspunde

Eu am un 5800 Xpress Music cu touch screen. E super!

Petrica Vasile
3 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 14:18
Citeaza Raspunde

Cel mai tare telefon poate fi oricare din seria NOKIA enumerate acum:E51,N78,N81,E66,E71,N79,N82,N95 ,E90,N96 la care firma mea adauga un echipament de criptare eliptica si nu te mai poate inregistra nimeni.Echipamentul despre care va vorbesc este distribuit de noi in ROMANIA,este de actualitate si nu este tocmai ieftin.Pe de alta parte este cu licenta ,este raspindit in citeva tari europene si in state,si prezinta garantie totala.Institutiile care l-au achizitionat deja lucreaza in domenii de armata, afaceri,politie,detectivi si altele care au nevoie de discretie totala.0747969975

Vasile Petrica

Vlad-Andrei Bors
1 mesaj
Oras: Alexandria
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 23:17
Citeaza Raspunde

Sony Ericsson K800i

Urmareste topicul 'Cel mai tare telefon mobil pe care l-ati avut'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Cel mai tare telefon mobil pe care l-ati avut
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS