Acelasi numar de telefon - cu mai multi operatori
|
Claudiu Vrinceanu 66 mesaje Oras: BUCURESTI |
Sunteti dispus sa schimbati furnizorul de servicii fara sa pierdeti numarul de telefon? Daca da, cat de curand?
|
|
1 mesaj |
da sunt dispus.
|
|
1 mesaj |
cat mai repede
|
|
Ioan Plesa 1 mesaj |
Eu traiesc in Anglia si aici se practica deja acest sistem e f bun,spre exemplu eu a trebuit sa ma mut de la o companie care furniza internetul deoarece nu eram satisfacut de servicile lor si pe acelasi numar de telefon am trecut la alta companie,a durat exact 5 zile lucratoare.E un sistem f bun si iti da libertatea de a alege,concurenta intre companii devine din ce in ce mai puternica,e clar in beneficiul consumatorului.
|
|
Monica Mitarca 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
Bineinteles. De ce sa ne invirtim dupa deget? Pleci, iti faci alt contract cu alta firma, ai alt numar. Iti suni toti prietenii si le spui noul numar. Trimiti un mass pe mess. Iei viata de la capat. Nu vad ce mare problema ar fi pentru oamenii obisnuiti - mai degraba pentru afaceristii cu mii de contacte si pentru firme.
|
|
Dan-George Porcutan 1 mesaj |
Da, sunt de acord sa portez catre o alta retea fara a-mi modifica numarul de telefon, si spun eu ca acest lucru intereseaza multe dintre persoanele care au in momentul de fata un telefon, fie el mobil sau fix. Acest lucru il resimt pe pielea mea lucrand intr-un magazin care are ca domeniu de activitate chiar acest lucru. In ultima vreme cam 5% dintre oamenii care intrau in magzinul unde lucrez intrebau de portabilitate si de disponibilitatea acesteia, insa la numai 1 zi dupa punerea in practica a acestei posibilitati observ un interes mult mai crescut. Sper si personal asa gandesc ca o sa se ajunga, ca la fiecare persoana pe care o vom suna mai intai sa ne raspunda robotul prin care sa ne instiinteze cu privire la reteaua catre care sunam si acest lucru ar fi posibil daca toata lumea si-ar pastra numarul de telefon si ar migra de la o retea la alta in functie de oferte si de necesitati.
Ca ultim paragraf pot sa afirm ca fiind abia la inceputul acestei noi experiente pe piata de telefonie, pana la sfarsitul anului nu o sa inregistram mari schimbari (nu cred ca lumea o sa se inghesuie sa treaca anul acesta catre alte retele cu solutia de a-si pastra numarul) asta din 2 mari motive: nesiguranta si lipsa de informare corecta si detaliata a ceea ce inseamna portabilitate; si nesiguranta oferita de catre firmele de telefonie. |
|
Otilia Chirica 1 mesaj |
da, astept cu nerabdare de ceva timp sa imi pot porta numarul de mobil
|
|
Ergger Hrgbb 1 mesaj |
da
|
|
Toader Mihaela 1 mesaj |
Da, de ce nu ...daca se aplica tarife avantajoase..orice economie este binevenita.
|
|
Elena Rigman 1 mesaj |
Sigur ca Da...Cat mai curand!
|
|
Pirvu Madalina 1 mesaj |
Da.
In maxim o saptamana. |
|
Corina Filipoiu 1 mesaj Oras: Mangalia |
da.
|
|
Daniela Mihaela Draghici 1 mesaj |
Bineinteles! De maine :)
|
|
Irina Ancuta 1 mesaj Oras: Medias |
da.trenuie sa am 2 telefoane neaparat.am si vodafone,cu numarul pe care il am de ani de zile si pe care ma gasesc prietenii si un numar pe cosmote pe care il utilizez pentru ca are o oferta mult mai bogata decat alte retele.
|
|
Radu Calin Franz 1 mesaj |
Dupa o analiza a ofertelor privind nr de minute incluse in abonament, alte servicii adiacente abonamentului gratuitati oferite sunt dispus sa schimb operatorul actual cu alt operator daca costurile finale sunt mai mici
Radu Franz - abonat Vodafone |
|
Ana-Maria Macovei 4 mesaje |
In acest moment consider ca aceasta schimbare a retelei ce permite pastrarea numarului de telefon nu este o optiune bine inspirata. Fiecare retea de telefonie are acel prefix specific ce face orice persoana fizica capabila sa vizualizeze in ce retea urmeaza sa sune sau de ce retea este sunata. Din moment ce aceasta schimbare va fi posibila oricare oferte cu minute gratuite in retea nu isi mai are rostul pentru ca nimeni nu va mai stii sigur in ce retea urmeaza sa sune. O alta situatie neplacuta din punctul meu de vedere este si faptul ca prin schimbare, nici o firma de telefonie nu va mai avea nici pe jumatate stabilitatea clientilor avuta pana in momentul de fata ci omul va \"jongla\" probabil cu retelele mobile si in mod sigur nivelul de informatie despre ceea ce se intampla in cadrul retelei va fi destul de scazut.
In fiecare telefonie mobila cred eu ca exista persoane nemultumite de serviciile oferite dar nu renunta la retea datorita numerosilor untilizatori cunoscuti ce impart aceeasi retea si anilor petrecuti in acelasi sistem. Inca nu imi dau seama care este marele castig al unor telefonii mobile...este o schimbare deloc necesara..iar in general stiu eu ca omul prefera stabilitatee si o asa de mare posibilitate de schimbare. Eu sunt utilizator vodafone si cosmote, lucrez pentru reteaua orange si nu mi-as schimba furnizorul de sericii. Sunt multumita de serviciile actuale, plus ca sunt numeroase asemanari intre retele dar daca as vrea sa imi schimb ceva...probabil as face-o cu tot cu numarul de telefon. |
|
Anca Manea 1 mesaj Oras: Caracal |
ma bucur ca in sfarsit se poate.
|
|
Todoresc Nicolae 1 mesaj |
Da vreau sa schimb operatorul imediat.M-a toreturat cu conditiile sale aberante (credit valabil doar o luna,tarife mari,etc) Toate aceste companii nu gandesc decat in favoarea lor,nu au constientizat ca defapt ei traiesc si prospera de pe urma celor multi si saraci.Sper ca exemplul meu sa fie urmat de cat mai multi clienti ai Vodafone si Orange.In clipa de fata Cosmote este alternativa viabila.
|
|
Daniel Balaban 1 mesaj |
Da, as schimba furnizorul si as pastra numarul chiar si azi,chiar daca as plati o taxa pentru asta.
|
|
Gabriela Serban 1 mesaj Oras: BUCURESTI |
Nu. Mi se pare un pic absurd. Aceasta portare va duce la multe confuzii si complicatii. De exemplu,lucrez ca operator relatii clienti pentru una dintre retelele de telefonie mobila si am un banner mare pe ecran pe care scrie "Ca urmare a reconfigurarii retelei, de catre toti operatorii de telefonie mobila, in vederea portabilitatii numarului de telefon, in urmatoarea perioada pot aparea probleme la apelare numerelor de telefon din alte retele"
|
|
Medeleanu Ionut 1 mesaj |
Am inteles ca asta se va intampla de la 1 Ianuarie. Este un lucru bun deoarece acesta este unul din marile impedimente cand vrei sa iti schimbi operatorul
|
|
Zamfir Pop 1 mesaj Oras: Medias |
Da, dar ... nu știu când voi profita de această oportunitate
|
|
Costinel Vlad 2 mesaje |
nu
|
|
Storm Bogdan 10 mesaje Oras: BUCURESTI |
Totul costa. Nu a zis nimeni de costul "portabilitatii" :) Romani naivi :)
|
|
Laptuca Daniel 1 mesaj |
De la: todoresc nicolae, la data 2008-10-22 22:22:46 Da vreau sa schimb operatorul imediat.M-a toreturat cu conditiile sale aberante (credit valabil doar o luna,tarife mari,etc) Toate aceste companii nu gandesc decat in favoarea lor,nu au constientizat ca defapt ei traiesc si prospera de pe urma celor multi si saraci.Sper ca exemplul meu sa fie urmat de cat mai multi clienti ai Vodafone si Orange.In clipa de fata Cosmote este alternativa viabila. salutare in cazul tau se pare ca ai o problema pe care pana la urma urmei pe care nu toti o inteleg si anume ca platesti niste servicii de care te folosesti , nu este nimeni obligat sa-ti dea tie amaratul ala de bonus la reancarcare sau ce mai e la o preplatita .Iar inceea ce priveste tarifele mari ...cred ca ar fi o idee mai buna sa faci pasul catre un abonament , unde de aceeasi bani poti vorbi mult mai mult daca iti alegi bine tipul de abonament + optiunile pe numarul de telefon. In ceea ce priveste acest proces de portabilitate, tin sa va aduc la cunostiinta ca iti poti porta linistit numarul la orisce retea doresti DAR fara sa beneficiezi de oferta concurentei de pe piata. Cu respect, un abonat Vodafone. |
|
Mihaela Evsei 2 mesaje |
nu sunt deloc de acord cu asta.e o mare prostie.De unde voi mai sti eu pe viitor in ce retea sun tinand cont ca am minute in "retea"??cine poate raspunde la asta? Plus ca am auzit, ca trebuie sa-ti platesti rezilierea la reteaua pe care vrei sa o parasesti...cine are bani de aruncat n-are decat.
|
|
Mihaela Evsei 2 mesaje |
nu sunt de acord
|
|
Daniel Gambara 1 mesaj |
Da sunt dispus si cat mai repede! Am un nr. de ceva ani intr-o retea care nu mi-a mai oferit nimic si a trebuit sa imi fac un abonament in alta retea cu un alt numar. Vreau sa schimb nr.cat mai repede ca nu mai suport sa umblu cu 2 telefoane.
|
|
Viorel Milovici 1 mesaj Oras: Medias |
Da sunt de acord , trebuia sa se intample de mult acest lucru , oricum bine ca s-a rezolvat si aceasta problema , poate firmele de telefonie isi vor respecta mai mult abonatii , etc.
|
|
Paul Oprean 1 mesaj |
bineinteles ca e un lucru bun,asta inseamna capitalism
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS