Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Acelasi numar de telefon - cu mai multi operatori

Forumul Wall-Street IT&C Telecom
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Pagini: 1 2
Mirela Nitescu
3 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 20:21
Citeaza Raspunde

Eu nu sunt de acord.Mi se pare o prostie. Intradevar Cosmote va avea de castigat de pe urma portabilitatii.
Dar cu ofertele pe care le face, nu va mai rezista mult pe piata.
Nu numarul de clienti este semnificativ, daca compania nu optine profit.

Mirela Nitescu
3 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 20:22
Citeaza Raspunde

nu

Cristian Filip
1 mesaj
Oras: Cluj
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 08:41
Citeaza Raspunde

Recomand o a treia retea .Orange . Te rog sa consulti abonamentul flexibil 7 sau Bfg de 25 euro .Succes

S Mendelssohn
10 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 17:55
Citeaza Raspunde

[quote name=\'mihaela evsei\' date=\'2008-10-23 21:30:57\']nu sunt deloc de acord cu asta.e o mare prostie.De unde voi mai sti eu pe viitor in ce retea sun tinand cont ca am minute in \"retea\"??cine poate raspunde la asta? Plus ca am auzit, ca trebuie sa-ti platesti rezilierea la reteaua pe care vrei sa o parasesti...cine are bani de aruncat n-are decat.

Probabil ca reteaua care te primeste va oferi compensatii. Banuiesc ca taxele de reziliere si compensatiile vor fi mai mari la retelele de unde vrea lumea sa plece.

Dana Covali
2 mesaje
Oras: Mangalia
Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 13:38
Citeaza Raspunde

Ca orice lucru bun "dincolo" cred ca la noi va crea mai multe probleme decat beneficii. Daca ati obsrvat, fiecare are o nemultumire legata de cate o retea. Perfectiunea nu exista! Personal, voi ramane cu cate un abonament la Orange si unul la Vodafone, dar imi va fi mult mai greu sa sun pe cineva care s-a mutat la Cosmote.

Nistor Cristea
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 22:26
Citeaza Raspunde

Toti vorbiti de schimbarea numarului dar cu contractul existent cum ramane ?
Cum identific ca un individ a trecut la orange la vodafon cind el are acelasi numar ???

Ana-Maria Macovei
4 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:19
Citeaza Raspunde

da...in momentul cand se va efectua un apel catre un numar de telefon portat, apelantul va auzi un beep inainte de apelare...e absurd...cine are tonuri de apel nu cred k va auzi tonuletul acela ce anunta faptul ca urmeaza s sune un numar portat. Un beep parerea mea...nu il vor auzi toti..nu vom fii atat de atenti incat sa ne dam mereu seama de asta...in fine, vom vedea c va fii.

1 mesaj
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 08:37
Citeaza Raspunde

platesti contravaloarea abonamentului pana cand acesta expira si apoi treci la reteaua unde doresti portarea

Raporteaza abuz de limbaj

Mirela Nitescu
3 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:46
Citeaza Raspunde

Daca esti sub contract cu un operator si doresti portare platesti taxa de reziliere care este destul de mare

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 03:04
Citeaza Raspunde

Ca o simpla parere, acest lucru reprezinta un nou pas catre globalizare, si in acelasi timp confuzare, care defapt loveste in ambii parteneri, atat in operatorii de telefonie complicand prin procedura de mutare a numerelor, a invetitiei, intretinerii noului sistem distribuire a aplelurilor, cat si in saracul client care se va trezi peste vreo 6 luni ca factura lui in loc sa scada a inceput sa creasca chiar daca sa mutat la un operator mai ieftin si asta va intampla daca nu este foarte atent unde suna, ca prin surprindere unele din contactele sale nu vor mai fi in reteaua sa.

Razvan P
26 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 20:19
Citeaza Raspunde

Solutia ar fi simpla referitor la costul apelului catre numere in retele diferite, insa cu numarul portat. Fiecare sa isi plateasca propriul "air time". Adica daca eu sunt sunt de pe fix, sa nu conteze ca sun un mobil sau fix, pretul sa fie acelasi. Daca vreau ca cineva sa ma sune pe mobil, si ii dau numarul de mobil, atunci e problema mea sa platesc air time-ul meu. Asa e in USA, aici nimeni nu isi da numarul de mobil "aiurea", de exemplu in cartea de telefon. Numerele de mobil sunt identice cu cele de fix, si cand suni n-ai cum sa-ti dai seama in ce retea e altcineva, insa exista servicii specializate (pe internet, contra cost) care iti spun in ce retea vei suna.

Raporteaza abuz de limbaj

Caragea Costela
1 mesaj
Postat pe: 15 Noiembrie 2008, ora 23:22
Citeaza Raspunde

De la: Luminita Streche, la data 2008-10-22 12:09:35

da sunt dispus.

Constantin Tudoran
69 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 18:23
Citeaza Raspunde

De la: Razvan Popovici, la data 2008-11-11 20:19:01

Solutia ar fi simpla referitor la costul apelului catre numere in retele diferite, insa cu numarul portat. Fiecare sa isi plateasca propriul "air time". Adica daca eu sunt sunt de pe fix, sa nu conteze ca sun un mobil sau fix, pretul sa fie acelasi. Daca vreau ca cineva sa ma sune pe mobil, si ii dau numarul de mobil, atunci e problema mea sa platesc air time-ul meu. Asa e in USA, aici nimeni nu isi da numarul de mobil "aiurea", de exemplu in cartea de telefon. Numerele de mobil sunt identice cu cele de fix, si cand suni n-ai cum sa-ti dai seama in ce retea e altcineva, insa exista servicii specializate (pe internet, contra cost) care iti spun in ce retea vei suna.

Mie nu mi se pare "fair'. Pot sa iti aflu numarul de telefon in diverse moduri si pe urma sa te sun in veselie de pe telefoane publice si sa te scot la pepeni cu factura... Si romanii sunt suficient de "disturbed" pentru ca sa se apuce de asa ceva... sa zicem cu un sef nesuferit, cu amantul nevestei sau cu vecinul de la 2 care i-a inundat...

Vasile Marcu
3 mesaje
Oras: Bistrita
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:50
Citeaza Raspunde

salutare, ai mare dreptate.

Vasile Marcu
3 mesaje
Oras: Bistrita
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 16:03
Citeaza Raspunde

eu zic ca exista o mare problema, si anume: "copilaria" din anumiti indivizi, im momentul de fata unii pusti nu au ce sa mai faca cu al lor timp liber.. si ... hai sa vorbim la telefon ca doar .. ce om face. Telefonul deja e prea bagat in seama, si asta din cauza operatorilor mici, care la randul lor sunt disperati in ceea ce priveste publicitatea, si noi ca popor ne luam dupa "turma" si ei isi fac jocu'. Acum orice piata ar fi ea.... sufera o anumita metamorfoza, insa cine nu va tine pasul cu ea, va disparea surprinzator de repede, si nu va mai conta ca "vorbesti gratuit si nelimitat oricand si cu oricine" haideti sa fim seriosi, nu exista nelimitat, asta e o capcana, o momeala, cat poti sa si vb la telefon?? Telefonul este un lucru necesar, e o pierdere sa vorbesti mult la telefon! trebuie sa mai si muncim.. sa ne intretinem familiile. (exceptie fac oamenii de vanzari, ei vb mult la telefon pentru ca din aia treiasc pana la urma). Eu lucrez in vanzari si mai mult de maxim 2000 3000 de minute/luna nu prea ai cum sa vorbesti. Si bineinteles ca atunci cand ai un telefon de serviciu este platit de catre companie. multumesc

Urmareste topicul 'Acelasi numar de telefon - cu mai multi operatori'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.
Pagini: 1 2

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Acelasi numar de telefon - cu mai multi operatori
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS