Reduceri incorecte in Cora
|
Matei Ibref 8 mesaje Oras: BUCURESTI |
Am vazut marti un bagaj de avion la 1 milion lei, am trecut miercuri sa il cumpar, era 1,5 mil lei dar l-am cumparat. Am trecut si joi prin Cora acelasi bagaj de avion era din nou 1 milion lei. Mi se pare socant si in bataie de joc.
|
|
1 mesaj |
Sincer... si eu am vazut lucrurile astea nu numai in Cora ci in toate supermarketurile unde am fost ......dat fiind ca am fost candva si eu lucrator comercial e o greseala perfect umana....dar asta este cand gresesti zici asta e sunt om deci gresesc se mai intampla ,cand greseste altul nu-l ierta da-i la cap ... daca se poate sa nu mai traiasca .....oricum niciodata intr-un supermarket nu am fost obligata sa cumpar ceva cand am ajuns la casa daca nu mi-a convenit ,le-am facut retur.... nu inteleg ce mare scofala treaba asta ...pentru ca mie nu mi s-a intamplat in Cora dar in altele da , chiar si in alte orase din tara.Smecheria este cum verifici pretul si nu mai ai probleme niciodata :te uiti la codul de bara de pe produs si la eticheta cu pretul de pe raft si verifici ca primele si ultimele 4 cifre de pe cod sa fie identice si atunci e bun pretul,pentru ca codurile respective sunt in memoria bazei de date iar scanerul de la casa iti scaneaza codul apoi iti afiseaza pretul ,iar cei care pun pe rafturi etichetele nu au la indemna un astfel de cititor ca sa nu se incurce cand pun vreo 30 de etichete cu pretul la rafturi,si sunt multe produse de la aceleasi firme ,multe mariri si deosebiri mici,iar codul de bara cu pretul afisat de pe raftul cu produse se scoate la imprimanta ,deci din baza de date si nu poate fi altul decat cel corect .... doar sa incurci raftul cand ai multe de astfel de preturi de pus.Asta este daca cineva se crede perfect si nu greseste niciodata sa faca reclamatie si de aia nu sunt prea multi si se lucreaza superficial si in graba ca nu sunt angajati ca isi dau toti demisia,ca sincer sunt locuri de munca la fel de bine platite si fara durere de cap prea mare.Dar a fi om e lucru mare ....
|
|
Manuela Voicila 17 mesaje |
nu este singurul hipermarket care procedeaza astfel, trecand in revista pataniile mele similare, as zice ca cei din Kaufland sunt pe locul I (unde am incercat sa depun plangere, iar personalul este 'trainuit' sa schimbe preturile in incercarea de a-mi demonstra ca eu am fost cea care m-am inselat). Eu zic ca activitatile de acest gen sunt de natura penala, din pacate 'spiritul civic' nu ne caracterizeaza....
|
|
Camelia Vergelea 1 mesaj |
Pardon, eu cred ca cei de la Carrefour sunt pe primul loc! Parol, dar am patit-o de prea multe ori.... un pret la raft, altul la casa. Si Selgros, sa nu-i uitam!!! Se apropie de Carrefour cu mare viteza! Am uitat pe cineva?
|
|
Manuela Voicila 17 mesaje |
Billa - am patit-o zilele trecute. Ma intreb oare ce ii determina pentru cativa banuti marunti (era vorba de o diferenta de 40 de bani/punga de paste) sa se compromita asa...
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS