Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

Asigurarea RCA devine nula daca la cel de la volan a consumat alcool

Forumul Wall-Street Auto
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Matei Ibref
8 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 23:18
Citeaza Raspunde

Mi se pare stupid ce se intampla. Sunt foarte multe clauze la asigurari. Multi raman pagubiti, scot bani din buzunar cu toate ca au primit asigurarea RCA de la cel care i-a lovit masina.
Din pacate una din clauzele RCA prevede ca daca cel care conduce a consumat alcool, compania de asigurari nu se baga sa plateasca daunele.

1 mesaj
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 08:46
Citeaza Raspunde

Nu este adevarat!!! Compania de asigurare plateste dauna din RCA si recupereaza prin regres inpotriva conducatorului auto.

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 14:19
Citeaza Raspunde

Aici tin sa va contrazic : daca conducatorul auto a consumat alcool Asigurarile nu platesc daunele provocate unor terti persoane ! Am avut colegi carora li s-a intamplat sa fie nevoiti sa dea in judecata vinovatul deoarece consumase alcool iar RCA nu despagubeste .

4 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 08:14
Citeaza Raspunde

Vezi Matei !... daca nu citesti inainte de a deschide gura te faci de ras.

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 11:24
Citeaza Raspunde

Va faceti full casco si scapati de belele sa se judece intre ei.

Raporteaza abuz de limbaj

Rotar Nicu
3 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 08:43
Citeaza Raspunde

Prietene, full casco nu acopera si daunele survenite in urma consumului de alcool. Stiu ca se cheama FULL Casco...dar nu-i chiar full...

Catalin Coniac
3 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 14:47
Citeaza Raspunde

nu e full insa tu iti repari pe casco iar firma asiguratoare da in judecata autorul mahmur al accidentului

Dan Ghemes
2 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 07:36
Citeaza Raspunde

Condusul sub influenta baututrilor alcoolice e fapta penala. Asa ca nu mai bateti campii.

www.danghemes.blogspot.com

Carmen Camelia Cosofret
1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 11:23
Citeaza Raspunde

Imi dau si eu cu parerea...mi s-a intamplat ca cineva sa imi loveasca masina si doar pt ca pe procesul verbal de la politie nu scria negru pe alb ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, nu am putut sa imi fac masina pe RCA -ul lui.Asa ca....Pt ca dupa incident...eu am fost imediat la politie, el s-a prezentata in termenul legal de 24 de ore, dar a 2-a zi....

Constantin Tudoran
11 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 13:40
Citeaza Raspunde

De la: Carmen Camelia Cosofret, la data 2008-12-12 11:23:14

Imi dau si eu cu parerea...mi s-a intamplat ca cineva sa imi loveasca masina si doar pt ca pe procesul verbal de la politie nu scria negru pe alb ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, nu am putut sa imi fac masina pe RCA -ul lui.Asa ca....Pt ca dupa incident...eu am fost imediat la politie, el s-a prezentata in termenul legal de 24 de ore, dar a 2-a zi....

Dupa cum a mai spus un domn mai sus, solutia e sa aveti asigurare CASCO. Si eu am patit-o cu un dobitoc. Conduce beat, ma tamponeaza in spate, ma duc la politie, fara cretin, desigur. Vine si el a doua zi, desigur nu e testat cu alcooltestu' si imi da asigurarea lui RCA.
Merg cu RCA-ul la compania la care am CASCO, le dau copia de la RCA si imi fac masina pe CASCO al meu. Am trotineta inapoi in 2 saptamani. Iar firma de asigurari il da in judecata pe imbecil ca sa-si recupereze banii si eu n-am dureri de cap. Nici macar nu misc hartii. Service-ul autorizat schimba faxuri cu asiguratorul CASCO si pe mine ma suna ca sa-mi spuna ca e gata masina. Simplu, nu?!

Urmareste topicul 'Asigurarea RCA devine nula daca la cel de la volan a consumat alcool'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului Asigurarea RCA devine nula daca la cel de la volan a consumat alcool
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS