Asigurarea RCA devine nula daca la cel de la volan a consumat alcool
|
Matei Ibref 8 mesaje Oras: BUCURESTI |
Mi se pare stupid ce se intampla. Sunt foarte multe clauze la asigurari. Multi raman pagubiti, scot bani din buzunar cu toate ca au primit asigurarea RCA de la cel care i-a lovit masina.
Din pacate una din clauzele RCA prevede ca daca cel care conduce a consumat alcool, compania de asigurari nu se baga sa plateasca daunele. |
|
1 mesaj |
Nu este adevarat!!! Compania de asigurare plateste dauna din RCA si recupereaza prin regres inpotriva conducatorului auto.
|
|
1 mesaj |
Aici tin sa va contrazic : daca conducatorul auto a consumat alcool Asigurarile nu platesc daunele provocate unor terti persoane ! Am avut colegi carora li s-a intamplat sa fie nevoiti sa dea in judecata vinovatul deoarece consumase alcool iar RCA nu despagubeste .
|
|
4 mesaje |
Vezi Matei !... daca nu citesti inainte de a deschide gura te faci de ras.
|
|
1 mesaj |
Va faceti full casco si scapati de belele sa se judece intre ei.
|
|
Rotar Nicu 3 mesaje |
Prietene, full casco nu acopera si daunele survenite in urma consumului de alcool. Stiu ca se cheama FULL Casco...dar nu-i chiar full...
|
|
Catalin Coniac 3 mesaje |
nu e full insa tu iti repari pe casco iar firma asiguratoare da in judecata autorul mahmur al accidentului
|
|
Dan Ghemes 2 mesaje |
Condusul sub influenta baututrilor alcoolice e fapta penala. Asa ca nu mai bateti campii.
www.danghemes.blogspot.com |
|
Carmen Camelia Cosofret 1 mesaj |
Imi dau si eu cu parerea...mi s-a intamplat ca cineva sa imi loveasca masina si doar pt ca pe procesul verbal de la politie nu scria negru pe alb ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, nu am putut sa imi fac masina pe RCA -ul lui.Asa ca....Pt ca dupa incident...eu am fost imediat la politie, el s-a prezentata in termenul legal de 24 de ore, dar a 2-a zi....
|
|
Constantin Tudoran 11 mesaje |
De la: Carmen Camelia Cosofret, la data 2008-12-12 11:23:14 Imi dau si eu cu parerea...mi s-a intamplat ca cineva sa imi loveasca masina si doar pt ca pe procesul verbal de la politie nu scria negru pe alb ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, nu am putut sa imi fac masina pe RCA -ul lui.Asa ca....Pt ca dupa incident...eu am fost imediat la politie, el s-a prezentata in termenul legal de 24 de ore, dar a 2-a zi.... Dupa cum a mai spus un domn mai sus, solutia e sa aveti asigurare CASCO. Si eu am patit-o cu un dobitoc. Conduce beat, ma tamponeaza in spate, ma duc la politie, fara cretin, desigur. Vine si el a doua zi, desigur nu e testat cu alcooltestu' si imi da asigurarea lui RCA. Merg cu RCA-ul la compania la care am CASCO, le dau copia de la RCA si imi fac masina pe CASCO al meu. Am trotineta inapoi in 2 saptamani. Iar firma de asigurari il da in judecata pe imbecil ca sa-si recupereze banii si eu n-am dureri de cap. Nici macar nu misc hartii. Service-ul autorizat schimba faxuri cu asiguratorul CASCO si pe mine ma suna ca sa-mi spuna ca e gata masina. Simplu, nu?! |
Raspunde |
Varianta pentru tiparire a topicului Asigurarea RCA devine nula daca la cel de la volan a consumat alcool

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS