Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

AAA Auto - cele mai proaste masini din Romania

Forumul Wall-Street Auto
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Matei Ibref
8 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 23:44
Citeaza Raspunde

Am fost la AAA Auto astia care se zice ca se trag din Cehia, masinile lor sunt cat se poate de neingrijite, nespalate, nu iti pune nici macar un bec in far, cum vine de la fostul client asa o vinde.

Sunt numai masini rulate in romania, zgariate, jafuri, motoare care curg.

Eu nu am vazut pe strada asemenea masini. Nu stiu unde le gasesc astia, probabil in comune la tara.

Vai mama voastra AAA Auto.

Neti Andr
1 mesaj
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 07:50
Citeaza Raspunde

Nu stiu ce ai vazut tu acolo, eu mi-am luat masina noua ( 3 luni rulata ) in stare excelenta si aveau si altele chiar noi mai scumpe , normal dar si vechi ..trebuie e adevarat sa-ti alegi si sa cauti , sa intrebi dealerul ,sa ai idee ce anume vrei si ce bani ai ..Daca te duci doar sa te uiti , ramai cu uitatul si comentatul.

Cristian Lupu
1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 08:16
Citeaza Raspunde

Ai dreptate in oarecare masura, dar nu este dracu chiar asa de negru. Eu am lucrat la ei, la cumparari si iti pot spune din experienta k nu se cumparau numai cazane de masini. Aveam si masini foarte bune si intretinute la preturi rezonabile. In ceea ce priveste schimbatul unor componete ale masinii, sa stii k ele erau schimbate,dar traim in Romania si 95% dintre angajati sunt romani:)))

4 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 08:12
Citeaza Raspunde

Deh mai nene,... depinde si de asteptari... Eu n-am avut ce sa iau de la AAA,... fata de banii pe care ii pretindeau pentru rulatele lor eu m-am simtit inselat din start...

Lucian Popa
1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 10:16
Citeaza Raspunde

www.autogermania.ro masini second cu garantie DEKRA

Cristian Pitis
1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:01
Citeaza Raspunde

Sa fim si realisti aruncand o privire si la alti care aduc epave si le numesc masini...

Bogdan Hritac
17 mesaje
Oras: Hunedoara
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 12:30
Citeaza Raspunde

Salut!

Ma plimbam pe site si am vazut un forum dedicat AAA Auto.
O sa va povestesc ce-am patit eu, fost posesor de BMW 320d.
Am vrut sa-l vand la un moment dat si m-am dus la AAA Auto bineinteles. Acolo mi-au facut o evaluare, dar trebuia sa remediez o defectiune inainte de a vinde masina. Dupa reintoarcere mi-au facut o oferta mult mai proasta decat cea initiala si bineinteles ca i-am refuzat.
Una peste alta, din discutiile pe care le-am avut cu angajatii de acolo, ei iau masinile "as is" si le vand exact cum le si cumpara + adaosul lor comercial.
AAA Auto este doar un "samsar" mai bine organizat care nu aduce nici un plus masinilor pe care le au la vanzare.

Voi cand vindeti masina pe care o aveti? Cand nu mai sunteti multumiti de ea? Cand are probleme? Asa sunt masinile de la AAA Auto... Masini pe care noi, voi, vrem sa le vindem deoarece au un defect, au o problema pe care doar noi o stim...
Ma rog, una peste alta eu nu mi-as lua masina de la ei niciodata si nici nu as vinde o masina catre ei deoarece sunt niste nenorociti.

Cu respect,
Bogdan

Raporteaza abuz de limbaj

Bogdan Hritac
17 mesaje
Oras: Hunedoara
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 12:32
Citeaza Raspunde

De la: CRISTIAN PITIS, la data 2009-01-14 23:01:28

Sa fim si realisti aruncand o privire si la alti care aduc epave si le numesc masini...

Salut!
Dekra nu e o garantie ci o certificare. Si cei de la autohus vand cu certificare dekra - dar asta nu e neaparat un simbol al calitatii ci doar o certificare ca masina respectiva e functionala.
Eu am cumparat masina de la autohus cu certificare dekra, masina care nu avea frane fata/spate deloc. Din aceasta cauza nu prea am incredere in certificarea asta, oricat de nemteasca ar fi ea. Norocul meu a fost ca era TUV-ul expirat si cu asta nu se joaca nimeni, iar cei de acolo au fost nevoiti sa-mi schimbe placutele de frana.

Situatia e asa:
1. daca iei cu numar pe 3 zile sau perioada cea mai scurta (cel provizoriu galben) poti sa iei cu certificare dekra.
2. daca iei cu numar pe doua saptamani, ai nevoie de TUV (ITP-ul nemtesc) - si acela este mult mai sigur decat orice alta certificare.

Raporteaza abuz de limbaj

Toader Alexandru
6 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:28
Citeaza Raspunde

am impresia ca vin de pe alta lume!!!de faci pe ea de certificari!!!nu auzi ca masinile sunt varza? certificari reduse la noi la un simplu abtipild expirat!!!!asa ca AAA....a intrat in faliment cu tot cu certificari!!!!De ce? aceste abtipilduri lipite frumos sunt un argument in plus ca la cum arata o masina este un jaf frumos parfumat!!!!

Urmareste topicul 'AAA Auto - cele mai proaste masini din Romania'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului AAA Auto - cele mai proaste masini din Romania
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS