Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

"Medicina tineretii"

Forumul Wall-Street Media & Pub
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

1 mesaj
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 08:50
Citeaza Raspunde

M-am abonat la revista de dezvoltare personala Body Mind Spirit Magazine si am primit deja primul numar. Intamplator, unul dintre articole ( "Medicina tineretii" ) vorbeste despre una din ramurile Ayurvedei si anume Rasayana: "Rasayana cuprinde terapii specifice care constau in administrarea unor remedii care regenereaza corpul si mintea.Remarcabil la aceste remedii este ca ele actioneaza asupra celulelor creierului,stopand procesele de imbatranire."Va recomand sa-l cititi in nr 5 al revistei din luna octombrie.Am fost placut impresionata de seminariile si conferintele organizate, care m-au determinat sa schimb cate ceva la stilul meu de viata. A fost un adevarat rasfat pt trup, minte si spirit festivalul de anul acesta! Astept cu nerabdare cea de-a treia editie care va avea loc in perioada 27,28,29 martie 2009, la sala palatului, bucuresti! ;)

Urmareste topicul '"Medicina tineretii" '
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului "Medicina tineretii"
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS