Chirie sau rata la banca?
|
Mina Catalina 1 mesaj |
Ati pus cea mai buna intrebare. Felicitari!!
|
|
Shorty Tinkerbell 3 mesaje |
^ right.
Dar sa luam in considerare ipoteza ca indeplinesti conditiile pentru a face un imprumut bancar. Da, la creditele ipotecare, la sfarsitul termenului platesti dublu decat scoti. pai la chirie risti sa fi dat afara. Nu ai avea un loc al tau... nu stiu... sistemul nostru de inchiriere e mult mai diferit decat cel din strainatate. |
|
Jerpelea Cristina 1 mesaj |
eu mi-am luat o vila cu rata la banca de 200 euro lunar
|
|
Ciprian Dragomir Negoita 3 mesaje |
De la: Jerpelea Cristina, la data 2009-01-27 12:58:40 eu mi-am luat o vila cu rata la banca de 200 euro lunar cum ai reusit? eu nici ipoteca nu am putut pune si nici nu ma incadram........si acum cu criza.......toata lumea se crizeaza? la ce banca? si vila era la rosu? |
|
Florinel Ciucar 2 mesaje |
Cam ce' vila" ai luat cu asa rata?Un prieten de-al meu din Curtea de Arges a luat un apartament cu 40000 de euro si-a luat banii de la Banca Romaneasca .Da pe luna 950 de ron a luat imprumut in ron si este pe 30 de ani ca altfel nu se incadra sa ia bani are si sotia lucreaza la mine si s-a mai putut anul trecut in noiembrie sa mai fac adeverinte umflate .As fi curios sa aflu de la ce banca ,ce salariu ai ,pe ce termen si cum se obtine un asa credit.O seara buna .
|
|
Florinel Ciucar 2 mesaje |
Pentru Jerpele Cristina:
Cam ce' vila" ai luat cu asa rata?Un prieten de-al meu din Curtea de Arges a luat un apartament cu 40000 de euro si-a luat banii de la Banca Romaneasca .Da pe luna 950 de ron a luat imprumut in ron si este pe 30 de ani ca altfel nu se incadra sa ia bani are si sotia lucreaza la mine si s-a mai putut anul trecut in noiembrie sa mai fac adeverinte umflate .As fi curios sa aflu de la ce banca ,ce salariu ai ,pe ce termen si cum se obtine un asa credit.O seara buna . |
|
Fiorelo Prody 2 mesaje Oras: Calarasi |
Pentru Jerpelea Cristina :
Cam ce' vila" ai luat cu asa rata?Un prieten de-al meu din Curtea de Arges a luat un apartament cu 40000 de euro si-a luat banii de la Banca Romaneasca .Da pe luna 950 de ron a luat imprumut in ron si este pe 30 de ani ca altfel nu se incadra sa ia bani are si sotia lucreaza la mine si s-a mai putut anul trecut in noiembrie sa mai fac adeverinte umflate .As fi curios sa aflu de la ce banca ,ce salariu ai ,pe ce termen si cum se obtine un asa credit.O seara buna . |
|
Alexandra Pavel 3 mesaje Oras: BUCURESTI |
[quote name=\'Jerpelea Cristina\' date=\'2009-01-27 12:58:40\']eu mi-am luat o vila cu rata la banca de 200 euro lunar Dar unde este aceasta vila?? Mi se pare mai mult decat ireal! |
|
Fiorelo Prody 2 mesaje Oras: Calarasi |
Pentru Jerpelea cristina:
As dori sa aflu si eu ce fel de vila ai luat cu asa rata de 200 euro ca un coleg a luat un ap. cu 45000 de euro in Curtea de Arges si da rata 950 de ron pe luna .Nu mai spun de acte si salarii ca trebuiesc mari spune-mi si mie ca as dori sa iau si eu un credit pt. un ANL.De la ce banca?????? |
|
Sorin Dinu 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
da de la executari silite. Insemana ca ori lucrezi la banca ori ai ceva relatii. Dar sa stii ca asta la un moment dat s-ar putea sa-ti aduca ceva necazuri
|
|
Sorin Dinu 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
Da, nu-si permit sa plaeatsca chirie dar se supraindatoreaza la banca.Am o veste trista pentru dvs sa va ingformez ca daca garantia nu acopera soldul creditului ramai dator in continuare pana la stingerea debitului. Doi, in primi ani de credit impotecar platesti doar dobanda practic pe sisemul 0.1% rambursare credit si 99.9% dobanda. Astfel numai dupa vreo 7 ani incepi s amai rambursezi ceva la credit asa ca in acest moment e mai bine sa stai cu chirie pentru ca altfel arunci banii pe fereastra
|
|
Simion Daniel 1 mesaj Oras: Braila |
O intrebare inutila dupa parerea mea. Argument: Un tanar in ziua de azi nu poate beneficia de un venit care sa ii asigure garantia ca in viitorii 10-20 de ani o sa isi poata acoperii creditul, iar chiria cu siguranta va face posibilul sa o plateasca.In schimb daca am privii situatia actuala pe piata imobiliara dupa parerea mea achizitia unei locuite este din ce in ce mai dificila pentru un tanar, de ce ? fiinca nu ii intereseaza pe nimeni sa ne ajute, dar de ce sa ne ajute ? Ca sa putem ajuta si noi. Ei dupa parerea mea aceste intrebarii nu apar in gandirea fiiecaruia dintre no, fiinca daca ar aparea cu siguranta prezenta mea pe acest forum nu s-ar fi facut prezenta. Deci vreau chirie ca mai mult nu poti sa-mi dai scumpa mea viata:D salut
|
|
Oana Oana 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
si eu am vazut oferta de la Impact... locatia e super, apartamentele sunt gata, deci nu trebuie sa ti mai faci griji ca nu ai unde sa te muti si poti sa si vezi apartamentul inainte sa l cumperi... si cica au niste SOLUTII DE LOCUIRE.
una din solutiile astea e super ok...mai ales pentru timpurile astea pe care traim... stai cu chirie pana la 4 ani ( CHIRIA E FIXA- nu ti o maresc) si e si in RON- deci nu mai depinzi de curs... pe mine ma atrage ideea asta...o sa ma interesez sa va spun cat e chiria asta... voua cum vi se pare solutia gasita de Impact? |
|
Shorty Tinkerbell 3 mesaje |
^ Si ai facut o socoteala cat ai scos si cat dai inapoi?
|
|
Oana Oana 2 mesaje Oras: BUCURESTI |
am vazut si eu oferta celor de la Impact.... macar apartamentele lor sunt finalizate si poti sa le vezi inainte de a le cumpara....si locatia e buna
au niste SOLUTII DE LOCUIRE- asa le numesc. una este super OK pentru vremurile astea pe care le traim : te muti cu chirie ( chiria e fixa si in RON- deci nu mai pierdem la curs) si in maxim 4 ani poti sa cumperi apartamentul... vreau sa ma interesez cam la cat ajunge chiria? voi stiti? c parere aveti de oferta de la Impact? |
|
Ciocoiu Ciprian-Catalin 1 mesaj |
si eu tot la rata am optat pana cand chirie sa aiba ficamea camera ei si nu sa ma mut ca tiganu cu cortu ,noi am tot stat cu chirie si asta e o sa se devalorizeze banu si gatae greu nu spun nu .
|

Wall-Street pe Facebook
Wall-Street pe Twitter
Wall-Street prin RSS