Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

De ce nu scrieti si de cei din DECEMBRIE-89 ?

Forumul Wall-Street Economie Idei si sugestii pentru redactori
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M

1 mesaj
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 16:42
Citeaza Raspunde

Ma numesc Danse Viorel am 52 de ani ,CNP 1560803354745,sunt pensionar de boala din 2002;am piciorul drept amputat 1/3 din coapsa(diabet+insulina);am doi copiii;casatorit.Sunt REVOLUTIONAR DECEMBRIE 1989-TIMISOARA am certificat LRN-D Nr00195 legea 341/2004 avantajele pe care le am sunt :sunt somer din anul 1990;stau in gazda acuma stau intr-o fosta HALA FARA CANDITII singurul lucru ca nu ne PLOUA;fata mea cea mare are 20 de ani si nu are BULETIN;am incercat sa iau un credit de nevoi personale din BANCI dar am fost refuzat NU DAM,nu tin cont ca pensia de REVOLTIONAR este de 1700RON/lunar permanent;oare daca nu erau REVOLUTIONARII din DECEMBRIE aceste BANCI cu vechiul regim ar fii existat ? Nu cred ca Ceausescu lear fi lasat,poate am deranjat caci nu am cerut decit 10.000 de RON.Daca doriti sa va convingeti de adevarputeti veni sa vedeti stau la adresa oras MURFATLAR (BASARABI) str. PORTULUI nr.14 cod 905100 judet Constanta;poate ca dumneavoastra gasiti o solutie caci AUTORITATILE+BANCI=NU.Pot fi contactat si la telefon 0755825448. Va multumesc anticipat.

Victor Ciubotariu
1 mesaj
Oras: Dej
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 08:21
Citeaza Raspunde

17.000.000 lei pensie e ceva, oricum va situati intre primii 10%, iar bancile ar fi existat si fara unii dintre revolutionari.
Se pare ca interesul a fost, ca in cele mai multe cazuri cu revolutionari din decembrie 89 , doar castigul propriu si nu cauza Romaniei.

Asa si cu profesorii, cand foarte multi din societati private isi pierd serviciile (cei mai multi cu salarii mai mici de 1000 lei), ei si-au tras o lege si vor sa-si mareasca salariile cu 50%.

Va rog nu va mai plangeti atata.

Sunt foarte multi care nu produc, cu salarii sau pensii foarte mari si foarte putini lucram in sectoare productive pe cativa lei.

Constantin Tudoran
69 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:43
Citeaza Raspunde

De la: Victor Ciubotariu, la data 2008-11-14 08:21:14

17.000.000 lei pensie e ceva, oricum va situati intre primii 10%, iar bancile ar fi existat si fara unii dintre revolutionari.
Se pare ca interesul a fost, ca in cele mai multe cazuri cu revolutionari din decembrie 89 , doar castigul propriu si nu cauza Romaniei.

Asa si cu profesorii, cand foarte multi din societati private isi pierd serviciile (cei mai multi cu salarii mai mici de 1000 lei), ei si-au tras o lege si vor sa-si mareasca salariile cu 50%.

Va rog nu va mai plangeti atata.

Sunt foarte multi care nu produc, cu salarii sau pensii foarte mari si foarte putini lucram in sectoare productive pe cativa lei.

Nu va e putin rusine? Nu stiu ce varsta aveti, dar ar trebui sa va masurati cuvintele! Inca odata rusine! Si ce daca va pierdeti "serviciile"!?! Fara oamenii ca el nu le-ati fi avut! Ati fi stat cuminti lastrung sa va dea Ceausescu "150 de lei majorare" votata de CPEx.

Urmareste topicul 'De ce nu scrieti si de cei din DECEMBRIE-89 ?'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului De ce nu scrieti si de cei din DECEMBRIE-89 ?
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS