Wall-Street
Profil  /  Logout

2 euro donati prin sms la 858 = 4 euro pentru nou-nascutii de la Spitalul Marie Curie
Info
x

info

OK

Nu esti logat
x
Login
E-mail/Username: 
Parola: 

Nu ai cont pe Wall-Street.ro?
Inregistreaza-te GRATUIT
Info
x
info

Cauta job

eJobs

NECOMOTORS BACAU-dealar ford-cica???

Forumul Wall-Street Auto
Vezi toate mesajele noi

Topicul anterior | Topicul urmator
Raspunde

Trimite prin Y!M
Sebastian Buda
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 15:09
Citeaza Raspunde

cum se intampla peste tot,dealarul este cel care transmite imaginea mai departe si nu producatorul,dupa ce ai achizitionat un autoturism,indiferent de marca,problemele le ai cu acel dealar,mai mult sau mai putin;din pacate si eu am probleme cu cei de la NECOMOTORS BACAU,si de aceea va sfatuiesc sa-i ocoliti daca vreti sa nu va imbolnaviti;este pacat dar inteleg sistemul, ,dupa lungi discutii cu cei de la conducere, totul pleaca de la actionar si se transmite la angajati,lipsa de respect pentru clienti,scopul lor este sa-si rotunjeasca profitul si atat.
Trebuie sa astepti zeci de zile pana iti aduc o piesa,si atunci trebuie sa te rogi sa fie cea corecta;am auzit cazuri cand au luat piese de pe masinile care asteaptau randul sa fie reparate.
Sfatul meu este daca si voi aveti probleme cu ei, sa faceti reclamatie la PROTECTIA CONSUMATORULUI,cum am facut si eu de curant,si astept rezultatul.
Pentru toti iubitorii de FORD,numai bine si drum bun

Robert Funaru
1 mesaj
Oras: Alexandria
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 23:10
Citeaza Raspunde

ai foarte mare dreptate.si eu am cumparat un mondeo de la NECO MOTORS si sunt nemultumit de serviciile lor.masina nu mi-a facut nici o problema.dar reviziile sunt foarte scumpe comparativ cu B.D.T. cu 50%,pe langa asta sunt cativa angajati cu un f mare tupeu ....

Emil Ilea
14 mesaje
Oras: Mangalia
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:05
Citeaza Raspunde

Sunt sofer de peste 30 de ani, si posesor de masini de 25.
Asa trebuie procedat, ca altfel li se urca smecheria la cap.
O fica doar au: PROTECTIA CONSUMATORULUI!
UN singur aliat doar aveti in fata abuzului: PROTECTIA CONSUMATORULUI !

NU EZITATI sa va plingeti si aveti incredere in instituriile statului: ele va vor rasplati asteptarile!

Sebastian Buda
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 13:47
Citeaza Raspunde

ASA ESTE,si eu am probleme cu ei,pe viitor nu o sa merg la ei si va sfatuiesc sa faceti la fel,pentru sanatatea voastra...

Urmareste topicul 'NECOMOTORS BACAU-dealar ford-cica???'
Daca te abonezi la acest topic, vei primi noile mesaje postate in mailul cu noutati din comunitate.

Raspunde | Varianta pentru tiparire a topicului NECOMOTORS BACAU-dealar ford-cica???
Mergi la:
Wall-Street SATI
  • Contact   |   Redactie
  • Termeni si conditii
  • Acord de Confidentialitate
  • Publicitate

© 2005 - 2012 InternetCorp SRL Toate drepturile rezervate.

• Sectiuni

• Suplimente

• Resurse

• Comentarii/
  • Galerii
  • Live Text
  • Chestionare
  • CashOut

Social Media

• Wall-Street pe FacebookWall-Street pe Facebook
  • Wall-Street pe TwitterWall-Street pe Twitter
  • Wall-Street rss feedWall-Street prin RSS